מה יש למעיין להיזהר מג'ודי?
מעיין לא מעניינת אף אחד בבית.
היא כמו זומבי שהולכת אחרי שלושת הזקנים אביחי דן ואורנה שמשפיעים עליה לרעה.
כל היום שותקת ובוהה .
מעיין שרופה וגמורה בתוך הבית ובחוץ
במיוחד אחרי הבוגדת העמידה את שני להדחה.
מחר דן אביחי או אורנה אחד מהם יעוף הביתה
חבורת הרוע הולכת ומצטמקת .
האנשים שצועקים למעיין הם רעים לא פחות ממנה.
הם לא באים לעודד אותה אלא לסכסכן
אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה !
היתה לקבל דמי מזונות מסלבריטאי בגיל 16? עוד אחת עם נזם באף שמתלהמת בלי קשר לכלום בניגוד לאורנה שענתה בנינוחות, בקלאס, ובהגיון המאפיינים אותה בעודה פוגעת בול. הבינו, כל אחת שעושה מעצמה צחוק ומעוותת עצמה בניתוחים עוד לפני שמלאו לה 25 בשביל להשיג את מבוקשה, אם זה גבר או כסף או כח, מתבוננת בנשים כמו אורנה וחושבת - איזה באסה!
היא העירה את תשומת ליבי ואמרה שזו עלילה שיקרית אנחנו ראינו ואפשר לקבל את הקטע מהאח.
אני במקום הוריו של אביחי תובעת אותה.
עניתי מסכנה עיזבי , ליבי ליבי עליה לאן הדמיון שלה לוקח אותה,
אומרת לשרון גל"היינו מנומסים אליך מהשעה הראשונה שנכנסת לפה"
להזכיר לכם ששני שאיך שהוא נכנס בדלת, שם אמר "מקווה שלא יכניסו לפה אנשים פח" ושני אמרה "מה, נגיד אנשים שמגנים על רוצחים?"
אז את החארטות של שני ואת הדעות הקדומות שלה היא יכולה למכור למעריצים הפתטים שלה שיצדיקו אותה גם אם היא תעשה סלפי עם באסל גאטס חנין זועבי ואחמד טיבי ותעלה לאינסטוש.
בתכלס, עזבו את הנושא של הסרטון, אפילו שאני חושבת שאורנה צודקת ויש דברים שאנסטסיה צודקת.. זה ניראה כאילו היא טעונה עליה מבחוץ. היא אמרה על שם "חשבתי שלא אתחבר אליו".. אל אורנה היא בכלל לא ניסתה להתחבר..
מתי יקרינו על המסך ששני אומרת על אנסטסיה חריף, חריף מאד? (שם קוד למישהו שהיא שונאת) אולי ככה היא תתעורר ותגלה את דו הפרצופיות שלה." יומיים חיכיתי שנדברררר".. באמת בא לי שהיא תגלה רק בשביל שהיא תבין כמה אורנה מלאכית על יד שני..
נראה לך שהיא ידעה שיקראו לה "נחש" "מכשפה" ועוד ועוד??(ואלה הדוגמאות העדינות)
יש סטטיסטיקה והיא אומרת שמי שמקלל אותה ב99 אחוז זה נשים מבוגרות /לא נראות טוב בלשון המעטה/בנות גילה והכי גרוע אימהות!
אורנה אמרה שסבלה מקנאה וצרות עין כל חייה מה שהוביל גם לגירושין שלה
ללפחות 70 אחוז מהדברים שאומרים עליה אין שחר ובסיס.
מה היא עושה? התנשקה כמו עדן? נצמדה כמו שני? על מה יש לך לרחם על הילדים שלה? זה שהיא דתיה לא עושה אותה לקדושה מעונה....אתה וכל אלה שמנסים להכפיש בני אדם שהם שומרי מסורת, אך לא חרדים במהות...כנראה שלא מבין בדת או מכבד אנשים כאלה...
הסיבה העיקרית שאנשים תומכים במי שהם תומכים היא בגלל הזדהות ובגלל שהם חולקים עמם את האישיות, ההתנהגות, המוסר, וכו'. תומכי שני מראים זאת בפורום מדי דקה אז כדאי לך להנמיך את הציפיות אחרת תתאכזב.