רק

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה אתמול 14:00 כפר עזה, סעד
התראה חדשה אתמול 10:44 מטווח ניר עם, מפלסים
התראה חדשה שלשום 01:13 פטיש

• אנדל - greatest hits וידאו מצורף מורן
  • 12/02/2017 17:33
  • צפיות459

_c1e5d0781080ec 010627575dfad36166_5

• תגובה מהירה
  • שכחתי את הלהיט הגדול מכולם "ירוק או שחור" וידאו מצורף מורן
  • 12/02/2017 17:42
  • צפיות262

• תגובה מהירה
  • "אנדל מטריד מינית את מעיין" יותר מ-1,100 כבר חתמו נאה
  • 14/02/2017 11:59
  • צפיות214
עשרות פניות בימים האחרונים למייל האדום של פורטל עומרי חיון וגם עצומה חדשה ברשת: "אנדל מטריד מינית את מעיין" יותר מ-1,100 כבר חתמו על העצומה שקוראת לאנשי הפקת "האח הגדול" לשים לב ולהזהיר או לסלק את אנדל.

ציטוטים מהשיחות של אנדל למעיין "בא לי להציע לך נישואין – בא לך לעשות טקס כזה אני ואת? תתפשטי. להחזיק לך את המגבת? תביאי את היד אני רוצה להרגיש אותך – אפשר לנשק אותה (את היד)? אני אישן איתך ועם אוחנה ונעשה אורגיה… את קונה אותי, רוצה להשתין לי על היד? בואי שניה מתחת לשמיכה, נחיה בעולם ורוד יותר – עולם שלי ושלך, אנחנו צריכים לפתח את הקשר בינינו ליותר עמוק"
בימים האחרונים פורסמו ברשת קטעים של אנדל ומעיין, בהם הוא מחמיא למעיין על התחת והציצי שלה, באחד הקטעים שואל אנדל את מעיין "את לא חוששת לבד? שבע דקות בגן עדן" בקטע אחר נראה אנדל מצמיד את גופו למעיין אומר "היית זורמת איתי עכשיו? כפרה עלייך חיים שלי".
https://fb-l-a-a.akamaihd.net/h-ak-xtl1/v/t42.1790...

• תגובה מהירה
  • o
  • מי הג'ינג'ית שתיכנס לבית עבור אנדל? יונתן
  • 14/02/2017 12:06
  • צפיות155
  • תגובה מהירה
  • קדימה, תגנו עליו.
    אני ani
    אני ani
    מספר הודעות: 932
    ותק: 8 שנים ו-10 חודשים
  • 12/02/2017 17:48
  • צפיות205
תראו את איך עדן מעיפה את הידיים שלו ושוב הוא נוגע בה.

• תגובה מהירה
  • עכשיו במטבח אינדל לשני:"אני רוצה שתשחקי לי" נינה
  • 12/02/2017 19:37
  • צפיות270
ושני עונה:"איכס".....אינדל ממשיך להטריד מינית....כל הרשת גועשת......והאח שותק....כרגיל....נותן לגיטימציה להטרדות ולשפת ביבים...

• תגובה מהירה
  • זה בסה"כ הומור גס ועובדה שאף לא התלוננה אלון
  • 12/02/2017 20:10
  • צפיות201
בינתיים מי שמטריד מינית בבית זה אביחי שלא מפסיד לגעת במעיין למרות שהיא ביקשה ממנו שיפסיק .
אם אינדל היה חבר של אביחי אף אחד לא היה בכלל חושבת להאשים אותו במשהו.

• תגובה מהירה
  • ראה מה כתבתי לך בשרשור הרלוונטי
    ליעד
    ליעד
    מספר הודעות: 18,576
    ותק: 12 שנים ו-8 חודשים
  • 12/02/2017 20:16
  • צפיות193
ומאוד מבקשת שאם אין לך את זה מוכח כמו בסרטונים שהעלו על אנדל תפסיק עם ההשערות האלו.

2022
  • תגובה מהירה
  • תסביר לאלון - כנסו לדני - ליעד
  • 12/02/2017 20:59
  • צפיות202
כאשר בחורה נמצאת בסיטואציה מסוימת, היא נמצאת במצב של בלבול עם עצמה ולא מעקלת כמו הצופה מהצד מה באמת קורה ולא מנתחת את העניין.
כוונתי לסיטואציה שנמצאת עם אדם שאין יחסי קרבה .
לעתים הדבר לוקח זמן ע"מ לדעת ובכלל לעקל את הדברים ולעתים קרובות יש עניין מה שנקרא "הדחקה" - גם מחוסר האמונה עם עצמה שאכן זה קורה ונמצאת "בשוק" רגעי כמו שראינו.

זו אחת הסיבות שמתלוננות רבות, לא מגישות תלונה בזמן בכל מה שקשור בעבירות מין בכלל ובהטרדות מיניות בפרט.
לכן אדם שצופה מהצד, צריך לפחות להראות לה מצב הדברים.
על קצה המזלג...

• תגובה מהירה
  • ליעד..מעיין יותר מפחדת מאביחי מאשר מאינדל שלום
  • 14/02/2017 17:33
  • צפיות162
זה מההתחלה לא היה בסדר מצד ההפקה לנסות בכוח לקרב בין מעין לאביחי
הוא מטריד את מעיין ומביך אותה על בסיס יומיומי
ביקשה שיפסיק, הוא מביך אותה, מסכנה
אי אפשר להסתכל על ההתנהלות שלו, זה אשכרה הוא מנסה למשוך תשומת לב, אובססיבי, וכאילו כופה עצמו על מעיין.
זה לא דבר פשוט בכלל בן זוג שעומד להתעוור, ובטח שהחלטה כזו לא צריכה לקרוא בבית האח הגדול עם כל הלחצים והמניפולציות שמופעלות עליה, בפרט שהיא בחורה צעירה.
מי שחושב שאביחי אוהב באמת את מעיין הוא העיוור
הוא אסטרטג והוא מעיד על כך בעצמו...סולל לעצמו את הדרך לגמר תוך רכיבה על מעיין שהיא בחורה שקטה שלא מדברת...מה לעשות שהיא לא לגמרי שם כמוהו? מה זה אונס?
מעיין יותר חזקה מאביחי ולא נפלה למניפולציות הזולות של משחק הקורבן שלו.
לא מבין או לא רוצה להבין שהיא לא אוהבת אות ו- והיא בכלל טיפשה שנכנסה למקום הזה אתו. בכל מקרה כולם שם שחקנים ולא נשכח שהם נמצאים במשחק אחד גדול. הייתי אומר מלבד חיים ושני שבאמת אנשים נחמדים ואמיתיים

• תגובה מהירה
  • הומור?!?! מורן
  • 12/02/2017 20:17
  • צפיות175
לעמוד מול בחורה חצי עירום עם מגבת ולשאול אותה אם היא רוצה לבדוק את הזין שלו - זה עצוב
שהאח הגדול לא העיף אותו בהטרדות הראשונות

• תגובה מהירה
  • בהחלט כן גם מעיין יודעת אלון
  • 12/02/2017 20:31
  • צפיות232
אביחי אומר למעיין דברים יותר אינטימיים ולא מפסיק לשלוח לה ידיים והאח ולא העיף אותו מהבית
אז למה שיעיף את אינדל אם הוא בכלל לא נגע סשום בחורה .
אם את מעיין זה לא מטריד אז למה אותך? תגידי שאת שונאת את אינדל וזהו

הרי שכולם אמרו למעיין שאביחי משפיל ומקטין אותה אז היא התעלמה ואמרה שאין לה בעיה עם זה כי ברור שהיא בונה על המצביעים שלו ולכן היא לא רוצה שהוא יהיה האויב שלה כי זה יפגע בה במשחק.
אז מי אתם בכלל שתגידו שאינדל מטריד אותה שהוא בגלל לא נגע בה .

• תגובה מהירה
  • גם את עדן לא הטריד?
    אני ani
    אני ani
  • 12/02/2017 20:54
  • צפיות190
תסתכל טוב טוב בסרטונים.
כל הזמן מאשימים את הנשים, "למה לא התלוננת?" /"עכשיו נזכרת? ", אז אתה הסיבה שנשים לא מתלוננות. בגלל עלובים כמוך שמצדיקים הטרדות.

• תגובה מהירה
  • הטרדה מינית זה לא רק נגיעות מורן
  • 12/02/2017 22:32
  • צפיות175
זה גם דיבורים וההערות מיניות כמו שאנדל מעיר ואומר.
לגבי מעיין ואביחי - מעיין רואה בו כבן הזוג שלה בבית ואף על פי כן הוא לא מרשה לעצמו לומר לה
דברים כאלו.
רואים בשפת הגוף שלה שזה כן מטריד אותה ושהיא לא צוחקת איתו.
כנראה שהשנאה שלך לאביחי כל-כך גדולה עד שאת/אתה מוכן/מוכנה להתעלם מן העובדות והמציאות.
אנדל מזמן עבר את גבול הטעם הטוב!!! משהי אחרת, קצת יותר אסרטיבית ממעיין, מזמן היתה
שותלת אותו במקומו. מאחר שאין פוצה פה, הוא מרשה לעצמו להמשיך להתנהג כך.
העובדה שלא מעירים לו לא הופכת את ההתנהגות שלו ללגיטימית. על אמירות פחותות מאלה נפתחו חקירות.

• תגובה מהירה
  • זה לא מה שאני שמעתי
    השופט
    השופט
    שם: יעקב
    מספר הודעות: 5,640
    ותק: 9 שנים ו-10 חודשים
  • 12/02/2017 23:10
  • צפיות171
אנשים מוסיפים מילים שלא נאמרו

לא אוהד של זה או אחר (שקר שקוף),
יש כאלו שקצת פחות ויש אחת מ_תוקה שיותר,
העיקר שתיבחר הטובה ביותר.
  • תגובה מהירה
  • מה לא שמעת ? מורן
  • 12/02/2017 23:21
  • צפיות160
הוא עמד מולה עם המגבת כשהוא חצי עירום, ובעודו מנפנף במגבת הוא שואל אותה: "רוצה לבדוק
אם זה שחור או ירוק ?" ומעיין מסיטה את המבט. תחפש את הסרטון ביוטיוב.
למה הוא התכוון ? לקרמיקה במקלחת ?
מתפלא עליך, אדון שופט...

• תגובה מהירה
  • אוי ואבוי. האם מעיין תשרוד את ההטרדה המינית הזו או תצולק לכל החיים?
    אדוארד
    אדוארד
    מספר הודעות: 3,506
  • 14/02/2017 03:37
  • צפיות131
חצי עירום? אני מתאר לעצמי מעבר לדרמטיזציה הכתובה שהחלק התחתון היה זה שמכוסה, כך שאם הלכת פעם לים סביר להניח שראית חשוף יותר. בדיחה גסה, כמו שאר ה"הטרדות המיניות" שלכם. שחררו אותנו מהתיפיפויות שלכם, הניחו לאדם האוטונומי להחליט מה בשבילו הטרדה מינית ומה לא, וכנסו קצת לפרופורציות במקום לנסות להכניס את שאר העולם לחוסר הפרופורציות שלכם.

נערך ע"י אדוארד 14/02/2017 03:47
  • תגובה מהירה
  • אינדל מטריד את מעיין נאה
  • 14/02/2017 11:38
  • צפיות168
  • אינדל מטריד את מעיין. נאה
  • 14/02/2017 11:56
  • צפיות200
עשרות פניות בימים האחרונים למייל האדום של פורטל עומרי חיון וגם עצומה חדשה ברשת: "אנדל מטריד מינית את מעיין" יותר מ-1,100 כבר חתמו על העצומה שקוראת לאנשי הפקת "האח הגדול" לשים לב ולהזהיר או לסלק את אנדל.

ציטוטים מהשיחות של אנדל למעיין "בא לי להציע לך נישואין – בא לך לעשות טקס כזה אני ואת? תתפשטי. להחזיק לך את המגבת? תביאי את היד אני רוצה להרגיש אותך – אפשר לנשק אותה (את היד)? אני אישן איתך ועם אוחנה ונעשה אורגיה… את קונה אותי, רוצה להשתין לי על היד? בואי שניה מתחת לשמיכה, נחיה בעולם ורוד יותר – עולם שלי ושלך, אנחנו צריכים לפתח את הקשר בינינו ליותר עמוק"
בימים האחרונים פורסמו ברשת קטעים של אנדל ומעיין, בהם הוא מחמיא למעיין על התחת והציצי שלה, באחד הקטעים שואל אנדל את מעיין "את לא חוששת לבד? שבע דקות בגן עדן" בקטע אחר נראה אנדל מצמיד את גופו למעיין אומר "היית זורמת איתי עכשיו? כפרה עלייך חיים שלי".
https://fb-l-a-a.akamaihd.net/h-ak-xtl1/v/t42.1790...

• תגובה מהירה
  • o
  • מורן, ענית בעצמך.
    השופט
    השופט
  • 14/02/2017 21:12
  • צפיות124
  • תגובה מהירה
  • o
  • כושר "השיפוט" שלך לקוי בהחלט ! מורן
  • 12/02/2017 23:42
  • צפיות156
  • תגובה מהירה
  • מורן אל תצפי לכלום מהגברים פה בפורום.
    אני ani
    אני ani
  • 13/02/2017 02:10
  • צפיות158
גם אם אנדל ישים את ידיו על החזה של אחת מהמתמודדות הם יעצמו עיניים ויצדיקו אותו.. יש מיליוני סרטונים ועדיין טוענים שזה "בצחוק". כשהוא עושה לעדן מסאז' ברגליים והוא עולה למעלה והיא מורידה לו את היד למטה והוא חוזר על זה שוב ושוב זו הטרדה. העובדה שהן לא מתלוננות לא הופך את זה ללגיטימי.

ניראה לי שהאח לקח אותו לשיחה היום, כי הוא נרגע קצת.

• תגובה מהירה
  • בטוח שהאח לקח אותו לשיחה מורן
  • 13/02/2017 03:25
  • צפיות166
ודרך אגב, אני בן...

• תגובה מהירה
  • סליחה מורן..
    אני ani
    אני ani
  • 13/02/2017 11:03
  • צפיות161
אני לא מכירה הרבה גברים בשם הזה, אז ישר הסקתי שאתה בת.
זה אפילו מעלה את הערך שלך יותר לדעת שאתה גבר ואתה מגנה התנהגות כזאת. טוב לדעת:)

• תגובה מהירה
  • מורן הוא זכר. אבל בכלליות, את צודקת
    אדוארד
    אדוארד
  • 13/02/2017 03:39
  • צפיות147
אל תצפו מגברים לעזור לכן להרוס להם את החיים עם וירוס הפוליטקלי קורקט שבין השאר, מגדיר איטרקציה בין גבר לאשה שבעבר היתה רציונלית כהטרדה מינית. לא בטוח שחברי הפורום היו קופצים על מעיין אם היתה עושה בדיוק אותו הדבר לאנדל. היו מקסימום קוראים לה בהמה או אגרסיבית, אבל לא מטרידה מינית.

נערך ע"י אדוארד 13/02/2017 03:53
  • תגובה מהירה
  • אדוארד... מורן
  • 13/02/2017 11:29
  • צפיות131
כשאתה רואה בן-אדם (לא חשוב אם גבר או אישה) שזורקים לעברו/לעברה הערות מיניות באופן שיטתי והוא/היא מתפתלים בכיסא באי-נוחות בכל פעם שזה קורה מחדש - כנראה שהם מוטרדים !

• תגובה מהירה
  • מתפתלים? הגזמת. חוץ מזה, לאנשים יש ספים שונים
    אדוארד
    אדוארד
  • 13/02/2017 12:42
  • צפיות133
לכן התגובה שלהם לא מה שמגדירה הטרדה או לא. לא נעים להם? שיאמרו משהו או אם חלשים שלפחות יקומו וילכו. חוץ מזה, לא כל הטרדה היא מינית. רואים אקט אגרסיבי משהו של גבר כלפי אשה, יש צועקים הטרדה מינית כשאם היה הפוך לא היו בכלל מדווחים.

• תגובה מהירה
  • מה זה יקומו וילכו?
    אני ani
    אני ani
  • 13/02/2017 13:02
  • צפיות122
למה הם צריכים בכלל לספוג או לחוש התנהגות כזו? למה אתה מגונן עליו? אתה גם כזה?
הזוי בעיניי!! גם כשיש הוכחות וסרטונים אתה עדיין מגונן עליו. על לזרוק מילה פה מילה שם-אפשר לסלוח. על התנהגות בוטה ומטרידה אסור להעלים עין!!! אוי ואבוי לנו כחברה לקבל את זה כמשהו מקובל או להצדיק את זה בדרך כלשהי.
תפסיק להגיד שאם זו הייתה אישה לא היו אומרים כלום. גברים לא מתפתלים או בורחים כשאישה נוגעת בהם, וזה ההבדל, ואם היו, הייתי מגנה.

• תגובה מהירה
  • אוי לחברה שמישמת חוקים שנועדו ליוצא מן הכלל על הכלל
    אדוארד
    אדוארד
  • 13/02/2017 13:17
  • צפיות140
ושמקשה על האינטרקציה הגם ככה מינימלית בין גברים לנשים כיום.
"גברים לא מתפתלים או בורחים כשאישה נוגעת בהם" - הטרדה לא נקבעת עפ"י תגובת המוטרד.

אנדל בקושי מעניין אותי וכשהוא מעניין אותי, זה בד"כ לרעה.

בכל מקרה, יום טוב. העבודה מחכה.

נערך ע"י אדוארד 13/02/2017 13:19
  • תגובה מהירה
  • ככה זה עם אדוארד... מורן
  • 13/02/2017 13:36
  • צפיות130
בכל פעם שהוא יודע שהוא טועה ושאין לו מה להגיד אז "העבודה מחכה..."
לך לשלום

• תגובה מהירה
  • o
  • אתה לא מאמין שצריך ללכת לעבודה? אשיב כשאחזור
    אדוארד
    אדוארד
  • 13/02/2017 13:48
  • צפיות107
  • תגובה מהירה
  • o
  • טוב, רק תזהר מהבחורות, שלא יטרידו אותך מינית מורן
  • 13/02/2017 13:51
  • צפיות110
  • תגובה מהירה
  • מספר בחורות עשו לי דברים גרועים
    אדוארד
    אדוארד
  • 14/02/2017 00:14
  • צפיות170
ממה שאנדל עשה בבית. אף אחד מסובבי, כולל נשים, לא האשים אותן בהטרדה מינית. פשוט אמרתי להן להפסיק וזה מה שהיה. פעם אחת היתה שיכורה אז בקשתי מחבריי לסיים את הערב למען שמירת הגינותה של בחורה מאורסת. ההלצה שלך מבססת את הטענה שלי על המוסר כפול כלפי גברים ונשים בנושא הטרדה מינית.

• תגובה מהירה
  • זכור לי שהייתי צריך ללכת לעבודה באמצע דיון בפורום פעם או פעמיים
    אדוארד
    אדוארד
  • 14/02/2017 00:09
  • צפיות122
לזה התכוונת? אם כך, תודה כי מדבריך טעיתי פעם או פעמיים בפורום. לא נורא. אני כותב שצריך ללכת לעבודה מתוך התחשבות בנמען שלא יחשוב שאני מתעלם - פשוט יש מחויבויות אחרות.

• תגובה מהירה
  • איזו היתממות... מורן
  • 13/02/2017 13:30
  • צפיות127
נכון, התגובה של האדם בלבד - איננה מגדירה לבדה האם מדובר בהטרדה או לא.
בשביל זה צריך לבחון גם את אמירותיו של המטריד - ובמקרה של אנדל מדובר באמירות בוטות
ומיניות באופן מובהק כלפי בחורה שמעבר לשהייה שלהם יחד בבית, אין ביניהם שום שמץ של
קרבה זוגית שבגינה אולי היית יכול לפרש את האמירות שלו בצורה שונה.
אפילו אביחי לא היה מרשה לעצמו לזרוק את ההערות האלה. מה גם שבמקרה של אנדל מדובר במשהו שיטתי ומתמשך שאני בטוח שקיבל התייחסות מצדו של האח הגדול שרואה הכל במצלמות.
ואני גם מרשה לעצמי להיות בטוח שמעיין דברה עם האח על הנושא הזה.
העובדה, לטענתך, שאם זה היה הפוך אז לא היו מייחסים לזה חשיבות (דבר שאני בכלל לא בטוח לגביו), איננה רלוונטית בכלל לדיון. לא מתקנים עוולה בהנצחת עוולה אחרת.

• תגובה מהירה
  • אתה התמים אם אתה טוען שאם זה היה הפוך היה גורר אותן תגובות
    אדוארד
    אדוארד
  • 14/02/2017 00:39
  • צפיות134
זה שאתה מתעלם מחלק מהדברים שכתבתי לא הופך אותי לתמים. אחד הטיעונים שלי היה שבזכות הפוליטיקלי קורקט ורוח זמננו, סף האמירות שנחשב למטריד ירד. כך שלקחתי בחשבון את מעשיו ודבריו של אנדל והוא לא עשה שום אסון. קחו דברים בפרופורציה אם יש לכם כזאת. אם בחורה מחפיצה עצמה - שלא תתפלא אם יתנהגו אליה כחפץ גם אם זו לא התגובה לה יחלה. לכל אשה או גבר הזכות לקבוע לעצמו/ה מה הסף שלו/ה ולנהוג בהתאם. אני והרבה אחרים לא צריכים שאתה וחבריך יכתיבו לי איך לנהוג עם אחר או אחרת, וזה מה שקורה היום. אם בחורה מעריכה גבר אגרסיבי שמתבטא ישירות בלי משחקים מסביב (ואני מכיר לא אחת ולא שתיים) מי אתם שתחליטו בשבילה שאסור לגבר לחזר אחריה בצורה כזו? חבורה של אנשים שהחליטו שבקושי מותר לתת לאשה קומפלימנט במקום העבודה על התסרוקת לצערי הצליחו בעזרת פוליטיקה מתיפיפת להשפיע על אינטרקציה יום-יומית בין איש לאשה. אולי זה יעזור להם עם נשים, אחרי שהגבילו את כולם לאינטרקציה העדינה, המלוקקת, וחסרת האון בה הם מומחים.

בקשר לאביחי, ממש מעניין אותי מה היה או לא היה מרשה לעצמו. אתה בטוח שקיבל התייחסות מהאח? בהסתמך על מה? ואם כן, מי זה האח? שופט ביה"מ העליון? אות ומופת למוסר? כולה איש תקשורת מעוות שנותן לצופים מה שהם רוצים לקבל, כולל ההגנה הפופוליסטית והמוגזמת מפני הטרדה מינית.

אם זה היה הפוך אז לא היו מתייחסים לזה - רלוונטי כי לא הזכרתי זאת לטעון שמתקנים עוולה אחת באחרת אלא כי אין מה לתקן. אם הייתי טוען - אני רוצה שנשים גם יואשמו בגלל שאומרות לגברים שהם נאים וכו', אז מה שאמרת נכון. במילים אחרות, זו לא עוולה. הבנת?

נערך ע"י אדוארד 14/02/2017 00:59
  • תגובה מהירה
  • איפה ראית שמעיין "החפיצה" את עצמה ??? מורן
  • 14/02/2017 15:51
  • צפיות141
איך הסקת שהיא "הזמינה" את ההערות האלו מאנדל ?

• תגובה מהירה
  • מעיין אולי הצליחה לעבוד עליך אבל לא עליי או אנדל
    אדוארד
    אדוארד
  • 14/02/2017 18:19
  • צפיות136
לבחורה יש פרופיל של חפץ - עוד לא בת 30 וכבר מספר ניתוחים, לבוש לא הכי צנוע בבית ומחוצה לו, עבדה במועדון חשפנות, קעקועים ועוד.... עשתה מעצמה חפץ מקושט בתקווה לקבל מחיר טוב. אתה באמת חושב שבחורה כזאת לא בונה על המיניות שלה אלא על השכלה, רוחניות, וכו'? בהסתמך על מה, עברה והתנהגותה!? ערבבה אותך עם התנהגות של מלאכית בבית האח, זה הכל. בקשר להערה השניה שלך, שהיא "הזמינה" את ההערות האלו, אתה מכניס מילים לפי. הזכר לי איפה רשמתי משהו כזה.

נערך ע"י אדוארד 14/02/2017 18:24
  • תגובה מהירה
  • אז מה אם היא עברה מספר ניתוחים?
    אני ani
    אני ani
  • 14/02/2017 18:32
  • צפיות124
הבחורה אמרה מספר פעמיים שהיא לא שלמה עם עצמה, ואם זה מה שעושה לה טוב זה הופך אותה לחפץ? ההתבטאויות שלך על נשים דוחות.
אם מישהי פגעה בך, צר לי על כך, אבל תתגבר על זה. אל תאשים מישהי במה שהיא משדרת. ותאמין לי, היא לא משדרת כלום.
והעובדה שהיא עבדה במועדון חשפנות לא נותנת זכות לאף אחד להטריד אותה. את היידים שלכם שמרו בכיסים, ואת המילים שלכם תשקלו היטב.
אז מה שאתה אומר בעצם, שאם מישהי הולכת ועובדת בזנות, שלא תבכה אחר כך אם נאנסה? לכל אישה יש את הזכות לומר לא. לסרב. בדיוק כמו שיש את הזכות הזו לכל גבר. תפסיק כבר לומר "אם זה היה גבר אף אחד לא היה מגן עליו", כי זה לא. אנחנו עוסקים בו בהטרדה של גבר באישה. אם מישהו היה מטריד ככה את חברה שלך/אחותך, היית אומר שזה בסדר גם?
גם אם היא הייתה מסתובבת ערומה בבית, מפוצצת בניתוחים, אין לאף אחד זכות לדבר אליה ככה. גם לא לעדן, שלדעתי על עדן זה יותר נגיעות ויותר גרוע.(תסתכל בסרטונים כמה פעמיים היא אומרת לו די וכמה פעמים היא מזיזה לו את היד כשהוא מטפס למעלה)

• תגובה מהירה
  • o
  • עזבי נו, את לא רואה שיש לו מנגנון הסקת מסקנות מעוות מהיסוד ? מורן
  • 14/02/2017 19:03
  • צפיות133
  • תגובה מהירה
  • איזה טיעון חזק של מישהו שלא מזמן התלונן שאחרים בורחים מתגובות נאותות.
    אדוארד
    אדוארד
  • 15/02/2017 02:04
  • צפיות119
אם הסקת המסקנות שלך לא מעוותת, לך תסיק אחת לגבי הבלבול שהיה בקשר לזהותך המינית בפורום עקב התבטאותיך. איזה מין גבר מחשיב בדיחות גסות שאפילו האשה כלפיה הופנו צחקקה להטרדה מינית? קצת לפלף.

• תגובה מהירה
  • o
  • לא יפה ככה לרדת לפסים אישיים. מור מור תגידי לו... מורן
  • 15/02/2017 02:13
  • צפיות102
  • תגובה מהירה
  • o
  • תגיבו לדיירים בתוכנית ולא לכותבים כאן
    מור מור
    מור מור
    שם: מור
    מספר הודעות: 9,694
    ותק: 12 שנים ו-5 חודשים
  • 15/02/2017 02:17
  • צפיות116
  • תגובה מהירה
  • נכון. זה יפה רק כשאתה עושה זאת לאחרים. מוסר כפול כבר אמרנו?
    אדוארד
    אדוארד
  • 15/02/2017 02:23
  • צפיות110
זהו? הרמת דגל לבן? אולי עזרה נוספת מלבד אני ומור מור יכולה לעזור?

נערך ע"י אדוארד 15/02/2017 02:28
  • תגובה מהירה
  • מה אני אגיד לך אדוארד ? - התשת אותי ! מורן
  • 15/02/2017 02:42
  • צפיות102
אתה כנראה יותר מדי חריף בשבילי...

• תגובה מהירה
  • הייתי לוקח את זה כקומפלימנט אם היית האינטלקטואל
    אדוארד
    אדוארד
  • 15/02/2017 03:27
  • צפיות119
שאתה מדמיין שאתה. לצערי, להיות חריף ממך זה לא כזה הישג. ובכל זאת, מקבל את הכניעה בהבנה.

נערך ע"י אדוארד 15/02/2017 03:28
  • תגובה מהירה
  • אני בכלל לא אינטלקטואל... מורן
  • 15/02/2017 03:37
  • צפיות112
וגם לא מתיימר להיות.
אני אדם פשוט עם מוח ישר.
אתה, לעומת זאת, אדם עוד יותר פשוט עם מוח עקום.

• תגובה מהירה
  • אז אם אתה לא אינטלקטואל, הסקת המסקנות שלך, כולל זו שהמוח
    אדוארד
    אדוארד
  • 15/02/2017 04:05
  • צפיות115
שלי עקום, לא כזו משכנעת (בערך כמו שאר הטיעונים שלך), נכון? זו מסקנה של טיפש. תודה שהודת שאתה טיפש לפני שטענת שאני פשוט ושהמוח שלי עקום. אני באמת אדם מאוד מאוד פשוט, בטוח יותר ממך. אתה מעיד על עצמך שאתה אדם פשוט ואז מנסה לעקוץ שאני יותר פשוט!? התעלית על עצמך הפעם. החכמת לנסות להביע ניגודיות בין אינטלקטואל ופשוט. הם לא ניגודים. יש אנשים פשוטים מאוד ואינטלקטואלים אף יותר. אתה אכן אדם "פשוט" שבכל זאת מרשה לעצמו להתנשא בפורום ולהכתיב לאחרים איך להתנהג ולתקשר.

הייתי שמח להמשיך אבל עייף אחרי יום עבודה מייגע (או כפי שמוח ישר היה מתרגם, אני בורח) ואתה מבזבז את זמני. לא רמה. מצטער אם זה נשמע מתנשא אבל עקב הניסוחים המתנשאים הדי תכופים שלך, מניח שזה בסדר מבחינתך. לילה טוב.

נערך ע"י אדוארד 15/02/2017 04:26
  • תגובה מהירה
  • לך תנוח קצת.. מורן
  • 15/02/2017 04:29
  • צפיות111
כנראה שזה לא פשוט לאדם עם מנת משכל ירודה כמו שלך כל ה"פינג-פונג"
המחשבתי הזה. אני מתאר לעצמי שכבר יוצא לך עשן מהאוזניים ואתה מאוד
עייף.

לא נורא, גם את רומא לא בנו ביום אחד, אתה יודע...(או שלא).
אל תתן לעובדה שאתה מעוכב מבחינה שכלית להשפיע לך על המורל.
גם מטומטמים כמוך (סליחה על הביטוי) רשאים לומר את דעתם ואפילו
לשמוח על-כך.

אז תן קצת מנוחה לראשך הנבוב והעייף, כי יום חדש בפתח !!!

• תגובה מהירה
  • חחח העתק והדבק מכתיבה שלך לגבי משתמש פורום אחר
    אדוארד
    אדוארד
  • 15/02/2017 04:48
  • צפיות112
כנראה שאתה זה שיצא לו עשן מהאזניים. טוב, מה אפשר לצפות מאחד שמעיד על עצמו שהוא טיפש? אתה קורא לזה פינג-פונג מחשבתי!? גירבוץ בביצים לכל היותר. היית יודע זאת אם היתה לך מחשבה או ביצים. לפחות חכה עד מחר שאהיה נוכח כדי לכתוב תגובה כזו פחדן. אין לך הרבה לתרום לפורום, בגלל זה צריך לחזור על עצמך ולמחזר הערות. טוב, אולי מלבד דברים שגורמים לאחרים בפורום לחשוב שאתה נקבה. לילה טוב, דובשן מטרוסקסואל שלי. "זה פוגע בי כשמדברים לא יפה לנשים" חחח. אולי יום יבוא ותאבד את בתוליך, תצבור קצת בטחון עצמי, ואז לא תצטרך להכריח את כולם לרדת לרמת חוסר האון וחוסר המקוריות שלך. יאללה, לילה טוב. הפעם לא אחזור אז אתה יכול להתכרע על המקלדת, ילדון חלשלוש.

נערך ע"י אדוארד 15/02/2017 04:54
  • תגובה מהירה
  • אמרתי לך ללכת לנוח... מורן
  • 15/02/2017 09:33
  • צפיות105
אתה לא אתה כשאתה לחוץ ומבולבל.

תראה מה קורה לך כשאתה מרגיש שאתה מאבד את עצמך
בתוך הויכוח - אתה "יורה" סתם משפטי נאצה לכל עבר ומתבל אותם
במילים חדשות, שזה עתה שלפת מהמילון.

מוח עקום כמו שלך קשה מאוד ליישר, אז לפחות שתהיה
קצת תרבות דיון. נו באמת, אדוארדו...

• תגובה מהירה
  • הפסק להתבכיין אחרי שאתה מתחיל משהו, עוד עם תגובה חסרת תוכן כזאת
    אדוארד
    אדוארד
  • 15/02/2017 14:34
  • צפיות99
כשתדגים בעצמך תרבות דיון אשקול להשיב בהתאם. עד אז, הפסק להתבכיין כמו תינוק שעשה בחיתול. מתבל במילים חדשות ששלפתי מהמילון? למשל? אם אחת המילים שהזכרתי לעיל חדשות לך או מצריכות חיפוש במילון, אתה לא כזה... טוב כבר ביססנו את זה קודם. לא צריך לחזור.

אחד ההבדלים ביני לבינך שאתה יכול להתנשא, להשיב בלעג (ולהתבכיין לאחר שמגיבים), לכנות אחרים טפשים, ולכתוב ססמאות כמו "מוח עקום," אבל אתה מסוגל להוכיח כלום. טיעונים שטחיים שלא תופסים. אני, לעומתך, מסוגל להוכיח לאחרים שהם לא חכמים כמו שהם חושבים אם צריך, כמו שעשיתי לעיל. לא נורא ילדון, אולי אעזור לך קצת להדמות לגבר כדי שלא יתבלבלו בעתיד.

נערך ע"י אדוארד 15/02/2017 14:37
  • תגובה מהירה
  • לא צריך להוכיח..! מורן
  • 15/02/2017 15:02
  • צפיות96
העובדה שהמוח שלך עקום היא אקסיומה (פתח מילון).
נראה לי שאפילו אתה מתחיל לאט לאט להבין את זה.
אם עדיין לא הבנת, אז חזור וקרא בשנית את ההודעות
הרדודות והמעוותות שלך.

ואם גם אז לא תבין, בקש ממישהו קצת יותר בוגר ומשכיל
ממך (בטוח שלא יהיה לך קשה למצוא אחד כזה), שיסביר לך
את כל מהלך הטיעונים של הדיון שעסקנו בו.

חשבתי שאחרי המנוחה ההגונה שנתת לראשך העייף, אתה
תהיה יותר חד. אך כנראה שמוח עקום נשאר עקום לא משנה
כמה זמן הוא נח.

שמחתי לראות שהתחלת לכתוב עם פסקאות. כל הכבוד!!!

• תגובה מהירה
  • בלה בלה בלה. ססמאות. מעתיק ממה שכתבתי
    אדוארד
    אדוארד
  • 15/02/2017 15:31
  • צפיות109
אני כותב עם פסקאות כבר הרבה זמן ואתה כותב שטויות כבר הרבה זמן. "נראה לי...." יופי שנראה לך. עקום וחד, שוב, הם לא ניגודים - שב בשקט ולמד מהמורה אדוארד, אולי תלמד משהו מורן הקטן.

נערך ע"י אדוארד 15/02/2017 15:31
  • תגובה מהירה
  • זה יפה, אבל עדיין טעון שיפור !!! מורן
  • 15/02/2017 16:20
  • צפיות100
סגנון קצת מבולבל ולא קוהרנטי (שוב, פתח מילון).

אין צורך להתעצבן אדוארדו. בוא נוותר גם על העקיצות
הילדותיות שלך, זה ממש מיותר ולא עוזר לתהליך
הלמידה שלך.

חשבתי להציע לך ללכת לנוח קצת, אך כבר נוכחנו
לדעת שגם זה לא עוזר לך. חשוב מאוד שתמשיך ולא
תרפה גם אם אתה מרגיש שהמוח שלך כבר נוזל לך
מהאוזניים, כמו שקרה לך בליל אמש.

אם קשה לך להבין את מה שאני כותב ואתה קצת מאבד
כיוון, אני מציע לך להדפיס את הדברים ולמרקר אותם
בראשי פרקים. אתה יכול להיעזר גם במילון כשאתה
נתקל במילים שהן חדשות לך (המון מילים, אני יודע).

זהו חמוד, אל תתבייש לשאול ולך זקוף !!!

• תגובה מהירה
  • לא קוהרנטי בשבילך... איזו הפתעה. אני מה זה עצבני מזה
    אדוארד
    אדוארד
  • 15/02/2017 17:01
  • צפיות101
שאתה יוצא טיפש. בוא נעשה סיכום ונתקדם כי בזבזתי מספיק זמן על להלקות בחמור:
בשרשור הזה הפכת דיון בנושא לדיון אישי, אח"כ התבכיינת כשהשיבו לך באופן אישי, בקשת עזרה מאחרים בפורום, התנשאת, טענת שאתה פשוט ולא אינטלקטואל, הוכחת שאתה לא אינטלקטואל בכך שטענת שלקחתי מילים פשוטות ממילון ונכשלת לבטא ניגודים ברמה של כיתה ד', השתמשת בססמאות, העתקת משרשור אחר, והעתקת ממני כדי לעקוץ אותי. איזה עצבים חחח. מורן הקטן... אותו הדמיון הפורה של דרמה קוין שצועק הטרדה מינית על בדיחה גסה מטה אותך לחשוב שהיית מעבר למסטיק לעוס בשבילי. המשך יום נעים ילד/ה.

• תגובה מהירה
  • אתה כבר מיישם.. מורן
  • 15/02/2017 17:23
  • צפיות106
אני רואה שאימצת את המלצתי
וכתבת ראשי פרקים לדיון שלנו.
אני ממש מתרגש מההתקדמות שלך.

כמו כן, אל תחשוב שנעלמה מעיני העובדה
שאכן פתחת מילון (קוהרנטי, זוכר?), וגם
על זה קבל ממני ח"ח.

בסך-הכל אתה די בסדר.
אמנם קצת טמבלון, אבל בסדר.

• תגובה מהירה
  • זה סיכום, לא ראשי פרקים... לא יודע מה ההבדל?
    אדוארד
    אדוארד
  • 15/02/2017 18:23
  • צפיות122
ובכלל לא המלצת שאכתוב ראשי פרקים. אתה בכלל מודע למה שאתה כותב? בנוסף לכל, הפרעה בזיכרון לטווח הקצר? אבל בוא תמשיך את השרשור המטומטם הזה ולהדגים את הטפשות שלך. אני נהנה.

נערך ע"י אדוארד 15/02/2017 18:24
  • תגובה מהירה
  • השרשור מטומטם מורן
  • 15/02/2017 20:51
  • צפיות90
בגלל שאתה מטומטם, נקודה.

אני פה על תקן המנטור שלך שמנסה
ללמד אותך דבר או שניים על החיים,
אך אתה מצדך, עדיין מתעקש להשאר
מאחור. מדוע ?

אני נותן מזמני כדי להדריך אותך,
ומה אתה עושה ? נושך את היד
שמאכילה אותך.

ןלכן, כפוי טובה שכמוך, אני מודיע לך
חגיגית שאין לי יותר שום עניין לנסות
ולהרחיב את אופקיך. אם הוריך לא
עשו זאת - בטח שאני לא אעשה זאת!

היה שלום, טמבלון

• תגובה מהירה
  • לא, אתה כאן על תקן המטרוסקסואל המתנשא של הפורום
    אדוארד
    אדוארד
  • 15/02/2017 21:36
  • צפיות83
לכן טעו לגבי זהותך המינית. וכמו שכתבתי, אתה בסה"כ יכול לקרוא לאנשים מטומטמים, משהו שכל ילד בן 4 מסוגל לעשות. לא רציני ולא שווה יחס. לעומתך, אני יכול להוכיח שאנשים מטומטמים אם צריך, כמו שעשיתי לך (למרות שאתה עשית את רב העבודה). מקווה שנהנית מההצלפה ושלהבא תשקול התבטאותיך בפורום והגבל הערותיך לטיעונים עניניים ומכובדים ולא לעג מתנשא. אין לך על מה להתנשא על אף אחד בפורום. אתה מורן הקטנטן.

מתנצל בפני קוראי הפורום אבל יש חברי פורום תינוקות שמרשים לעצמם יותר מדי ושצריך להחזיר אותם לקרקע עם כמה הצלפות בטוסיק.

• תגובה מהירה
  • עוד פעם "זהותך המינית" וכו' מורן
  • 15/02/2017 22:03
  • צפיות98
שים לב שאתה כל פעם בורח
למקומות האלה. האם זה קשור
להטרדות המיניות שעברת ?

"הצלפות בטוסיק" ? מה קורה לך
אדוארדו ? התת-מודע שלך כנראה
קפץ לביקור פתע.

אני מבין שאתה חושב שאני
מתנשא מעליך, אך כל עוגמת הנפש
הזאת היתה נמנעת ממך אילולא
היית שרוי בתחושות קשות של
רגשי נחיתות כבדים שמונעים
ממך להתפתח.

• תגובה מהירה
  • חחח
    אדוארד
    אדוארד
  • 15/02/2017 23:23
  • צפיות107
מצאת משהו מטומטם שמישהי אחרת כתבה בפורום אז העתקת ממנה? צריך עוד עזרה בשביל חומר חדש? מעניין שאתה משתמש בהטרדות מיניות כהלצה פתאום.... אז בנוסף לכל, + מזויף. ועוד פעם, כמה ססמאות

תת מודע קפץ לביקור מפתיע? בגלל הצלפות בטוסיק לתינוק? לא יודע איך ה"מודע" שלך מפרש הצלפות לתינוק. +חולני.

זו לא עוגמת נפש. אני נהנה. אבל אם זו עוגמת נפש בשבילך, מקווה שלא תתבכיין שוב אלא תמשיך לכתוב כדי לאפשר לי לעשות ממך צחוק ולחשוף את פרצופך האמיתי מעבר להיותך "לוחם זכויות האשה." רגשי נחיתות בהשוואה למישהו כזה מטומטם נוכח "ראשי הפרקים" הנ"ל והתוספות שאתה ממשיך לספק? אתה מניח זאת או חושב שזה ברור? חחח.

• תגובה מהירה
  • רק מורן
  • 15/02/2017 23:50
  • צפיות88
היה חסר שתכתוב: "הכל עובר עליך
וקקה בידיך"

אתה פעם אחר פעם מתחמק מהעניין
עצמו וכותב דברי נאצה ילדותיים.

אל תברח למקומות האלה,
מה קרה? כבר בשעה כל-כך מוקדמת
המוח שלך נמצא במצב של אפיסת
כוחות?

אתה פשוט מבזה את עצמך!

• תגובה מהירה
  • +כשל
    אדוארד
    אדוארד
  • 16/02/2017 00:19
  • צפיות84
בהבנת הנקרא. מה שכתבתי בכלל לא שווה ערך ל"הכל עובר עליך וקקה בידיך." אתה לא מבין מה שאתה כותב, אז אין פלא שאתה לא מבין את מה שאני כותב. בכל זאת, לא אותה רמת כתיבה. שוב, מנסה להשתמש במשהו שאני כתבתי נגדי ושוב נכשל. חוץ מזה, זה "הכל עובר אליך" לא "עליך." איזה באסה.... שוב סיפקת לי תחמושת עם תגובה מופשטת, לא עניינית, ותוספת לטפשות שלך. אתה מזמן גרמת לנו לסטות מהעניין עצמו ותודה על כך ועל הסיפוק המידי שכל תגובה שלך נותנת לי. אתה צעצוע נחמד. בוא נמשיך.

• תגובה מהירה
  • אני מורן
  • 16/02/2017 00:58
  • צפיות101
דווקא מנסה להחזיר אותך לנושא
אבל האינפנטיליות שלך נמצאת
בעוכריך.

אין לי שום סיפוק כשאני קורא
הודעות של אדם עילג וחלול כמוך.

להפך, רחמים וכאב ממלאים את
ליבי, והאל עדי שניסיתי לעזור לך.
שמח בחלקך אדוארדו כי הוא
לא רב.

ודרך אגב, אתה לא צעצוע בשבילי.
אתה אפילו לא הלכלוך מתחת
לציפורניי. אתה הרבה פחות מזה.

• תגובה מהירה
  • עילג
    אדוארד
    אדוארד
  • 16/02/2017 01:49
  • צפיות83
חלול בלה בלה בלה. לא הבנת את דבריי (איזו הפתעה) - התגובות שלך לכשעצמן ברמה של בן טיפש עשרה - לא ענייניות, חוזרות על עצמן, ומשעממות בין השאר. אתה מודע לכך ולכן ניסית לשאוב השראה מכתיבתם של אחרים בפורום. הן מאפשרות לי לעשות ממך צחוק וזה מה שמשעשע. לקחת מישהו שחושב את עצמו ולהוכיח לו שהוא כלום לא תוך שימוש בכינויים ילדותיים ושמות תואר, אלא במה שהוא כותב.

ולמוסר ההשכל: הדיון היה על הטרדה מינית, ואתה, שהגנת על זכויות האשה בתחילת השרשור, השתמשת מאוחר יותר בהטרדה מינית כדי לעקוץ אותי. ובכך, סיפקת לי את מה שרציתי. כל מי שקרא יודע שמעבר לכך שאתה טיפש (הודית בכך למרות שגם הוספת להדגים אח"כ), לא מקורי (חוזר על אותם דברים וגונב כתיבתם של אחרים), נשי (לא אני כתבתי זאת. למעשה, הגנתי עליך כשכתבתי שאתה זכר), ולפלף ("רחמים וכאב ממלאים את ליבי." תיכף תצטט לי את שייקספיר חחח) שכרעת תחת הלחץ בקשר לנושא המרכזי והוכחת שכולך רוח שיצאה מחור ישבן. אחד החלשלושים חסרי התוכן שצריכים לעבור מזרם פוליטי אחד לאחר בשביל לשחות. בקיצור, חייך, אכלת אותה.

זרוק עוד כמה כינויים, שחרר עוד מהדרמה קוין שבך אם אתה חושב שזה יעזור, אם לא, קח רגיעון, ובקש מאמא שיר ערש. לילה טוב. אניח לך לומר את המילה האחרונה להיום כי צריך לקום מוקדם לעבודה. כשתגדל תבין.

נערך ע"י אדוארד 16/02/2017 01:51
  • תגובה מהירה
  • * מורן
  • 16/02/2017 02:08
  • צפיות90
לקח לך הרבה זמן להגיב.
הלכת להתייעץ עם ההורים?
לא היה שווה לחכות.

אחד הפוסטים היותר חלשים
שלך, ועל זה אמא שלך
צריכה להצליף לך בטוסיק -
כמו שאתה כל-כך אוהב.

תוריד קצת מהטרחנות
הפתאטית שלך כשאתה
מגיב, זה לא מוסיף לך.

אתה באמת מתאמץ, ואת
זה אני מעריך.

• תגובה מהירה
  • התנצלות מורן
  • 17/02/2017 00:20
  • צפיות99
מתנצל אם פגעתי בך.
ירדתי למקומות נמוכים
שלא הייתי צריך לרדת
אליהם.
האגו הוא האויב הגדול
ביותר של האדם, וכנראה
שהוא ניצח אותי בפעם
הזאת. סליחה.

• תגובה מהירה
  • o
  • מור מור, תגידי לו... תגידי לו מור מור. הוא פגע לי ברגשות. חחח
    אדוארד
    אדוארד
  • 15/02/2017 04:57
  • צפיות130
  • תגובה מהירה
  • אם מישהי פגעה בך תתגבר על זה!? את רצינית?
    אדוארד
    אדוארד
  • 15/02/2017 02:20
  • צפיות118
הבחורה אמרה מספר פעמיים שהיא לא שלמה עם עצמה, ואם זה מה שעושה לה טוב זה הופך אותה לחפץ? - לא שלמה עם עצמה כי חשבה שלא נראית מספיק טוב לכן הוסיפה כמה קישוטים. למה רצתה להראות טוב יותר בפני אחרים?
אם מישהי פגעה בך... - אני מדבר על תופעה שגורה שהרבה נפגעו ויפגעו ממנה, במקרה לא אני. שטויות.
עבדה במועדון חשפנות - נכון לא נותן לאף אחד זכות להטריד אותה. אף אחד גם לא נתן לך זכות לקבוע לאחרים מהי הטרדה או לא. את הידיים שלי אני שומר לעצמי, ואת המילים שלי לא אתן לאף אחד או אחת לצנזר. יקבלו בראש במקום אם ינסו. באותה מטבע, את ההתיפיפויות שלכם, הפוליטיקלי קורקט, והדרמטיזציה שמרו לעצמכם.
אז מה שאתה אומר בעצם, שאם מישהי הולכת ועובדת בזנות, שלא תבכה אחר כך אם נאנסה? - ראי הנ"ל לגבי דרמטיזציה או הפני אותי להיכן רשמתי משהו כזה. את משווה אונס לבדיחה גסה!? אחת הבעיות של יפי הנפש - חוסר פרופורציות. רוצים שכולם יסתמו את הפה בגלל רגישות היתר שלהם.
אם מישהו היה "מטריד" ככה את חברתי, קודם כל לא הייתי מנסה להכתיב לה אם זו היתה הטרדה מינית או לא. אם היה עושה מה שאנדל עשה, הייתי אומר לו להפסיק ומוודה זאת. לא הייתי קופץ ומאשים בהטרדה מינית או מארגן עצומות.
גם אם היא הייתה מסתובבת ערומה בבית, מפוצצת בניתוחים, אין לאף אחד זכות לדבר אליה ככה-זו דעתך. מעיין צחקקה בחלק מהמקרים והמשיכה הלאה.

או בקיצור, שחררי, חיי ותני לחיות.

נערך ע"י אדוארד 15/02/2017 02:30
  • תגובה מהירה
  • עצם זה שהיית מבקש שיפסיק ומוודא זאת,
    אני ani
    אני ani
  • 15/02/2017 10:13
  • צפיות113
אומר שאתה חושב שזה לא בסדר.

הייתי ממשיכה לדון איתך על זה, אבל אתה די "ראש בקיר".
גם כשיש סרטונים, בהן הן נרתעות, מבחינתך זה לא משנה.
אז רק שתדע שלא כל הנשים רצות להתלונן במשטרה, בעיקר בגלל מפקפקים כמוך. יש נשים שלוקח להם המון זמן לעכל את זה וסוחבות את זה איתן בשקט כל החיים.

יום טוב.

• תגובה מהירה
  • אותן נשים שחוות הטרדה מינית אמיתית ולא מתלוננות בגלל מפקפקים
    אדוארד
    אדוארד
  • 15/02/2017 14:48
  • צפיות115
יכולות לבוא בתלונות רק לאלה שממציאים הטרדות כמוך ואחרים. בגלל כמוך הן חושבות שכבר לא לוקחים אותן ברצינות. חוץ מזה, מהיכן ה"עובדה" שהן לא מתלוננות בגלל מפקפקים כמוני? טיעון נח מבחינתך וחסר בסיס. יש סיבות אחרות יותר נפוצות לאי דיווח. זה שאני חושב שזה לא בסדר ומוודא לא אומר שאני חושב שזו הטרדה מינית. הבדל ענק. גם עקיצת יתוש לא בסדר ורצוי שתפסיק. עוד מעט תקראו גם לזה הטרדה מינית.

• תגובה מהירה
  • אדוארד היקר.. מורן
  • 14/02/2017 18:41
  • צפיות130
אני לא יודע בן כמה אתה, אך מסגנון הכתיבה שלך אני יכול להניח שאתה עדיין עלם צעיר.
אם זה כך אז כל מה שאני יכול לומר לך הוא: "כשתגדל - תבין..."

התרחיש היותר גרוע מבחינתי, הוא שאתה אדם בוגר.במקרה כזה, אין לי יותר שום עניין לנסות
ולהסביר לך משהו שכנראה נבצר ממך להבין.

בכל אופן, בוא נסכים על כך שאנחנו לא מסכימים ונסגור עניין.
בכל זאת, "העבודה מחכה..", לא ?

• תגובה מהירה
  • אדוארד.בין השורות מסתבר שעברת הטרדה מינית נאה
  • 15/02/2017 17:47
  • צפיות101
אכן יש גם נשים שמטרידות מינית בפועל גברים.
החוק מרשה גם לך לתבוע נשים שהטרידו אותך מינית.

11 אלף צופים שמתריעים על מה שראו בתוכנית האח הגדול
מתבססים על עובדות שאי אפשר לטעות בהן.

• תגובה מהירה
  • מסתבר שעברתי הטרדה מינית? באמת? איך לא שמתי לב?
    אדוארד
    אדוארד
  • 15/02/2017 19:59
  • צפיות146
לצערי יש הרבה יותר מ-11 אלף שהיו קוראים למה שבו צפו הטרדה מינית כי זה מושג כ"כ שגור שמשתמשים בו בכזו קלות בימינו.

נערך ע"י אדוארד 15/02/2017 19:59
  • תגובה מהירה
  • o
  • השופט הוא חלק מעבר שפוי יותר. כנראה ששפיות היא ליקוי בשבילך
    אדוארד
    אדוארד
  • 14/02/2017 03:41
  • צפיות112
  • תגובה מהירה
  • כן, כנראה שבגלל זה הוא מילא פיו מים... מורן
  • 14/02/2017 15:54
  • צפיות122
כנראה שהוא, בניגוד אליך, מבין את טעותו...

• תגובה מהירה
  • טוב... חשבתי שכבר עברנו את שלב ה"הוא לא עונה כי הוא מפחד וטועה"
    אדוארד
    אדוארד
  • 14/02/2017 18:04
  • צפיות132
אי הסכמה לדעתך אין משמעותה טעות. חוץ מזה, לא יכול לדבר בשמו של השופט אבל מאחר והאשמת גם אותי במשהו דומה, יש הרבה סיבות מעבר לאלו שנוחות לך להזכיר לכך שכותב בפורום לא מגיב.

• תגובה מהירה
  • "השופט" בטח הלך לדון בתיקים של הטרדה מינית מורן
  • 14/02/2017 18:09
  • צפיות128
ובגלל זה כנראה שלא יכל להגיב.
לא נורא, אתה בא-כוחו..

• תגובה מהירה
  • o
  • מה זה כנראה? בטוח. אני, לעומת זאת, לצערי חייב לברוח כי אני טועה. חחח
    אדוארד
    אדוארד
  • 14/02/2017 18:28
  • צפיות116
  • תגובה מהירה
  • נכון, באמת הייתי עסוק בדברים יותר רציניים...
    השופט
    השופט
  • 14/02/2017 21:45
  • צפיות126
מי שמבקש מסג' עלול.... לקבל מסג' על..
מי שמבקש להשתין בצמוד לגבר ובשיחה משונה עלול... לקבל יד...

גם ליאור סושרד הטריד את מעיין, הוא נגע לה ברגליים בטענה שיעשה קסם, הטרדה נינית, היא הייתה חסרת אונים, לא?

עוד משהו?
על אינטראקצייה שמעת, מורן?

אהה, מורן, גם הערכות הגיל ושעות העיסוקים שהערכת על האנשים כאן רחוקות מהאמת כמזרח ממערב, האמן לי, יודע.

• תגובה מהירה
  • o
  • מורן רוצה להתחלף?
    השופט
    השופט
  • 14/02/2017 21:50
  • צפיות119
  • תגובה מהירה
  • o
  • פשש.... עם טיעונים כאלה מאלפים, לא פלא שאתה "השופט" מורן
  • 14/02/2017 23:10
  • צפיות116
  • תגובה מהירה
  • o
  • אם כך עכשיו אתה מאולף.
    השופט
    השופט
  • 14/02/2017 23:51
  • צפיות96
  • תגובה מהירה
  • o
  • כן, מאולף ומעולף לנוכח חוכמתך המתפרצת... מורן
  • 14/02/2017 23:55
  • צפיות124
  • תגובה מהירה
  • o
  • אני, ממרום גילי וחוכמתי מציע לך להירגע.
    השופט
    השופט
  • 15/02/2017 00:28
  • צפיות110
  • תגובה מהירה
  • חחח אם לא ירגע תהילה תבוא אליו
    מור מור
    מור מור
  • 15/02/2017 00:34
  • צפיות118
היא ברחה מהספארי ויש מרדף אחריה

• תגובה מהירה
  • o
  • 👍🏼👍🏼👍🏼
    השופט
    השופט
  • 15/02/2017 00:36
  • צפיות103
  • תגובה מהירה
  • o
  • אני מאוד רגוע חמוד, כנראה שגם גיל הוא לא ערובה לחוכמה מורן
  • 15/02/2017 00:42
  • צפיות97
  • תגובה מהירה
  • תוציא תוציא, אולי בכל זאת רוצה להתחלף?
    השופט
    השופט
  • 15/02/2017 00:53
  • צפיות108
תשמור את "החמוד" שלך למישהו אחר.

• תגובה מהירה
  • o
  • טוב, פשוש... מורן
  • 15/02/2017 00:55
  • צפיות124
  • תגובה מהירה
  • אילו הטמטום הייתה מחלה, היית צריך המון המון גבס,
    השופט
    השופט
  • 15/02/2017 01:13
  • צפיות111
וכאן סיימנו, ילדון בן 4 שלמדו אותו לכתוב,
והוא ברוב טפשותו מתחצף ומשתלח.
כל הכבוד
"ועדרת פני זקן" גם את זה כנראה לימדו אותך.

היות וכולם מתבגרים כי ככה זה
אז כאן אסיים ואברך אותך ב-
"כול כאלב ביגי יומו"

ובעברית למקרים מיוחדים,
גם יומך יגיע.

נערך ע"י השופט 15/02/2017 01:34
  • תגובה מהירה
  • אתה לא צריך להפגע מתוק... מורן
  • 15/02/2017 01:48
  • צפיות133
אז אתה לא העפרון הכי מחודד בקלמר, אז מה?

אתה עדיין משתתף ומביע את דעתך בפורום - ועל זה מגיע לך "כל הכבוד".
גם לדיעות פחות אינטילגנטיות כמו שלך יש מקום בפורום, ואני הראשון שאצא להגנתך על-מנת
שתוכל להמשיך להתבטא.

דבר אחרון, לא צריך לרדת לרמות נמוכות. בכל זאת, אתה אדם בוגר - זה לא מתאים !
שא ברכה...

• תגובה מהירה
  • o
  • איך נשמע לך אם היו אומרים את זה לאחותך? מבקש תגובה שלך דני 10
  • 12/02/2017 20:33
  • צפיות149
  • תגובה מהירה
  • ואם יגידו את זה לבת שלי, אני סומוך ובטוח שהיא תתמודד>>
    השופט
    השופט
  • 14/02/2017 21:53
  • צפיות121
ותגיב כרצונה לכאן או לכאן.
ואם לא יקשיב? ירגיש.

• תגובה מהירה
  • o
  • הטרדה מינית לא מתבטא בהומור גס-והרבה מאוד נשים לא מתלוננות לדני - ליעד
  • 13/02/2017 14:19
  • צפיות138
  • תגובה מהירה
  • o
  • אלון אתה ממש חולני.זקוק דחוף דחוף לרופא. נאה
  • 14/02/2017 02:52
  • צפיות136
  • תגובה מהירה
  • :אינדל מטריד מינית את מעיין -- עומרי חיון נאה
  • 14/02/2017 11:27
  • צפיות282

• תגובה מהירה
  • אנדל יודע עם מי הוא מתעסק בגלל זה מרשה לעצמו
    אדוארד
    אדוארד
  • 13/02/2017 03:47
  • צפיות153
עם מעיין ועדן - לא בתולות טהורות בלשון המעטה. לא צריך לעשות מכל זבוב פיל. היה אגרסיבי מדי עם שתי ליברליות, זה הכל. מכאן ועד הטרדה מינית... מאשימים בהטרדה מינית ביתר קלות בעולמנו הפוליטיקלי קורקט. גבר כבר בקושי יכול לגשת לאשה ולומר לה שהיא חמודה, ובמקומות עבודה אבוי אם אחת העובדות תזכיר לבוס שלך בדיחה שבזמנו חשבה שהיתה סה"כ בדיחה אבל מאחר ואתם מתחרים על אותו קידום, פתאום נזכרה שניסית לאנוס אותה.

• תגובה מהירה
  • וואו וואו מה זה קשור?
    אני ani
    אני ani
  • 13/02/2017 11:01
  • צפיות128
בוא נשים את נושא תלונות השווא בצד כי זה לא האישיו פה.
גם אם עדן ומעיין שכבו עם 700 גברים, אין לאנדל כל זכות לדבר אליהן ככה, או לנסות לגעת בהן. במיוחד כשאומרים לו די והוא ממשיך.
אני לא עושה מזבוב פיל. העלמתי עין במשך חודש. אני לא יודעת כמה אתה צופה בלייב, כי אם היית צופה היית רואה את דרך ההתבטאות שלו. היא לא נעימה, היא מרתיעה. יש הרבה צדדים טובים באינדל, שלא תטעה. אבל מישהו היה צריך להעמיד אותו במקומו. לא יתכן שבני נוער יצפו בזה ויחשבו שזה לגיטימי לשים יד על אישה שוב ושוב אפילו שהיא אמרה לו תזיז את היד.

• תגובה מהירה
  • מה זאת אומרת תלונות השווא זה לא האישיו?
    אדוארד
    אדוארד
  • 13/02/2017 13:12
  • צפיות128
תלונת השווא היא אחת התוצאות של הפוליטקלי קורקט, של המוסר הכפול בנוגע לגברים ונשים, ,של ההגזמות, ושל צעקות ה"זאב זאב." זה מאוד קשור.

אם עדן מעיין ושכמותה שכבו עם 700 גברים ומתנהגות ומתלבשות בהתאם, שיהיו מוכנות גם לתוצאות הפחות נעימות של הפגנת מיניותן ולא רק קבלת תשומת לב, קידומים בעבודה, כסף וכו'. יש לה זכות להביע את מיניותה? ברור, אבל גם לגבר יש זכות להגיב כפי שרוצה כל עוד זה חוקי. לצערי, החוק מפלה לטובת נשים בצורה קיצונית, ותגובות מוגזמות כמו הנ"ל דוחפות להפליה קיצונית אף יותר.

אני בטוח שאם עדן היתה עושה אותו מעשה לאנדל לא היו כ"כ הרבה בקורות והן לא היו כאלה נוקבות. למה? בגלל שאנדל לא היה מגיב כמו עדן, שיודעת שכמעט כל תלונה שלה תתקבל בגיבוי מידי?

• תגובה מהירה
  • יפה כתבת אדוארד, אלא ש... חני
  • 13/02/2017 13:22
  • צפיות135
לא אהבתי את ה״שכבו עם 700 גברים״, אין קשר בין הדברים וזה עדיין לא נותן לאף גבר לגיטימציה להתנהג באופן בו אינדל מתנהג (על אף שלדעתי אינדל לא מתכוון, אבל זה בהחלט לא מראה טוב!). כשגברים שוכבים עם 700 נשים ואף יותר, מה זה אומר?!
לגבי ה״גיבוי המיידי״ - בזה אני מסכימה איתך לחלוטין!!!!!

• תגובה מהירה
  • משהיא התלוננה כאן בכלל?
    השופט
    השופט
  • 14/02/2017 22:04
  • צפיות109
ע"מ שתהיה הטרדה מישהו צריך להתלונן שמשהו מטריד אותו אישית.
אם אף לא אחד מתלונן על הטרדה או מרגיש שמוטרד, אזאי שאינו מוטרד.

אז אולי מישהו מרגיש כאן שהוא מוטרד, שיתלונן על כך בשמו שלו.

• תגובה מהירה
  • זה לא האישיו, כי לא מדובר פה בבחורות שמתלוננות
    אני ani
    אני ani
  • 13/02/2017 13:38
  • צפיות134
סתם כדי להפיל מישהו!!
מדובר פה על גבר שמתנהג ומדבר בצורה בוטה בטלויזיה והוא זוכה לגיבוי. כי עובדה שהאח לא מראה בשידורים שלו את כל ההתנהגות שלו. (אחרי שהוא הטריד את דנה רון, הוא לא הראוי ביותר לגנות התנהגות זו)

יום טוב..

• תגובה מהירה
  • ועכשיו הבנו...
    השופט
    השופט
  • 14/02/2017 22:06
  • צפיות107
זה בכלל ההפקה שמטרידה מינית את כולם.
הבנתי...

• תגובה מהירה
  • אני .כמה נכון וחד משמעי מה שכתבת. נאה
  • 16/02/2017 01:35
  • צפיות80
הדברים האלה צריכים להיאמר בכל מקום ובכל הזדמנות.
חובה להתריע ולבקר התנהגות שתלטנית משפילה ופוגענית
שנובעת מהצורך לספק תאוות בזויות ואגואיסטיות.
על חשבון הזולת.

• תגובה מהירה
  • הבעיה עם אנדל מורן
  • 13/02/2017 11:07
  • צפיות135
היא שאצלו זה לא פליטת פה אחת, או שתיים, או אפילו שלוש.
אצלו זה ממש דפוס שחוזר על עצמו באופן שיטתי ומצטבר בצורה של הערות בוטות מאוד וגסות.
ובמקרה של מעיין אני לא רואה בשום צורה איזושהי הדדיות בין השניים או או אי אלו רמיזות מצדה
של מעיין שההערות האלו מקובלות עליה ושנוח לה איתן.
להפך, בכל פעם שהוא הולך למקומות האלה, אתה רואה איך היא מתפתלת ומנסה להעביר נושא.
נראה שמעיין היא בחורה קצת חסרת אסרטיביות וכנראה שבגלל זה הוא הכי מרשה לעצמו לומר
את הדברים האלו כשהוא בחברתה.
העובדה שהיא לא תקיפה כלפיו או שהיא "ממשיכה" כאילו לא קרה כלום לא גורעת מחומרת
הדברים המטרידים והבוטים שהוא אומר.

• תגובה מהירה
  • מעניין שאתם ניתפסים רק לא באביחי הקדוש לאביחי יש קטעים אבי
  • 13/02/2017 14:03
  • צפיות129
בהרבה יותר מתרידים מינית את מעיין
היו פעמים בלילה שנהם במיתה הוא מנסה לשכב איתה ואמר לה בחושך לא רואים חשב לנצל אותה
או שפעם אחרת היא אומרת לו במיתה תפסיק לא מעוניינת ואז הוא הרגיש שהוא יוצא צנון שהוא
מנסה להריץ מהלך והיא ממש לא בקטע

• תגובה מהירה
  • o
  • אז תעלה סרטונים ונראה אם זה באמת נכון מורן
  • 13/02/2017 14:10
  • צפיות119
  • תגובה מהירה
  • אני לא ממציא כלום מור מעלה הכול אני לא משועמם אבי
  • 13/02/2017 14:56
  • צפיות123
להתחיל להעלות סירטונים

• תגובה מהירה
  • o
  • כן, תביא הוכחה רצינית שאביחי מטריד מינית את מעיין מורן
  • 13/02/2017 15:20
  • צפיות133
  • תגובה מהירה
  • o
  • אין סרטונים שרשום שאביחי מטריד
    מור מור
    מור מור
  • 13/02/2017 16:34
  • צפיות158
  • תגובה מהירה
  • אביחי מטריד ומאיים 24 שעות בשידור חי אלון
  • 14/02/2017 01:41
  • צפיות138
בינתיים מעיין התלוננה על אביחי ולא על אינדל .

• תגובה מהירה
  • הנה עוד דוגמה לכמה קל להעליל עלילות שווא כשסף ההטרדה המינית
    אדוארד
    אדוארד
  • 14/02/2017 02:23
  • צפיות114
ממשיך לרדת... כמעט כל אחד יכול להאשים והרבה יכולים להיות מואשמים בהטרדה מינית. מתכון מצוין לחברה עם מחסום פה שמפחדת מהאינטרקציה הישירה המועטה שהשאירו פייסבוק וטויטר.

• תגובה מהירה
  • יש כאן כמה אנשים "מוטרדים" מאוד מזה שחושבים עקום...
    השופט
    השופט
  • 14/02/2017 22:11
  • צפיות115
שיתלוננו.
מה לכך ולהטרדות לכאורה שבתוך בית האח?

• תגובה מהירה
  • אנשים שמרגישים עצמם חשובים ע"י רכיבה על גלים פוליטים
    אדוארד
    אדוארד
  • 15/02/2017 03:34
  • צפיות110
כדי להכתיב לאחרים איך להתנהג ולדבר. מאשימים חצי עולם בהטרדה מינית ומקרבנים את החצי השני. חלשלושים.

נערך ע"י אדוארד 15/02/2017 03:36
  • תגובה מהירה
  • o
  • אלון,הצחקת.כמה שאתה מתוסבך. נאה
  • 14/02/2017 03:10
  • צפיות129
  • תגובה מהירה
  • לאבי ולאלון רננה
  • 14/02/2017 16:48
  • צפיות123
חיזור אחרי בחורה בנגיעות קלות בשבילכם זו הטרדה???
זהירות שמשפחתו של אביחי לא תראה מה אתם כותבים קבל עם ועדה,
ונגדכם עוד תוגש תלונה על הוצאת דיבה.
יש משפחה שהשיגה את הטלפון של אביו של אביחי.
ראה הוזהרתם. זו עלילה.

• תגובה מהירה
  • מעיין אמרה לאביחי שהוא מטריד אותה ושיניח לה שלום
  • 14/02/2017 17:37
  • צפיות154
ראו ,החיבור של אביחי למעיין היה לשם התקדמות במשחק מצידו ,משום שראה שהחוליה החלשה היא מעיין שעליה אפשר להפעיל מניפולציות ,בהן התקרבותה לדת,הצורך שלה לדברי נועם ולהתייחסות ,וזה הוענק על ידי אביחי ,לא נתן לה מנוח ,חיבק גהר ונצמד ,עד אשר הגדיש את הסאה,וגרם לה להבין שהדבר חרג מהגבולות שהציבה לעצמה,ואל תטעו אין אביחי אוהב את מעיין,הוא אוהב את עצמו בלבד ומעשיו מעידים על כך,תפילותיו בקול רם,ביטויו שגובלים בגסות רוח ,אני ואני ואני,גאווה חסרת בסיס והשתלחות בדיירים מאחורי גבם בדברי בלע ונאצות.

• תגובה מהירה
  • אין ביסוס רננה
  • 14/02/2017 19:21
  • צפיות127
מטריד אותה בשאלות נוקבות על חייה בחיבוק ,
לדעתי בסופו של דבר היא נהנת מזה.
ואם באמת זו הטרדה שתקום ותעזוב את מיטתו.
מדוע לפני חצי שעה הם היו במיטה והוא מלטף את שערה..שתקום ותעזוב את מיטתו.

אתם לא סובלים את אביחי לכן רפש ללא ביסוס יוצא מפיכם.

• תגובה מהירה
  • צודקת אם זה באמת היה מטריד את מעיין
    מור מור
    מור מור
  • 14/02/2017 19:28
  • צפיות123
לא הייתה ישנה איתו בכלל אף אחד לא הכריח אותה ועובדה שהם ישנים יחד .
זו לא הטרדה אנשים פה מגזימים

• תגובה מהירה
  • o
  • תודה ,מור מור שלי. רננה
  • 14/02/2017 21:06
  • צפיות116
  • תגובה מהירה
  • o
  • מסכים ב-100%
    השופט
    השופט
  • 14/02/2017 22:19
  • צפיות116
  • תגובה מהירה
  • o
  • חול חול ואין מה לאכול. הם ישנים באותה המיטה, ביחד, טוגדר, דואו...
    השופט
    השופט
  • 14/02/2017 22:18
  • צפיות107
  • תגובה מהירה
  • אביחי בכלל סופרמן, לא ישן אף פעם...
    השופט
    השופט
  • 14/02/2017 22:17
  • צפיות98
אני חושב שזה לא תקין ברור שאביחי לוקח חומרים אסורים.
אחרת איך יחזיק מעמד?

נדמה לי שראיתי את אביחי ומעיין באותה במיטה, מעיין לא הייתה קשורה אפילו לא בחבל דק כחוט תפירה, אז אל לה להלין, לא כל שכן אתה.
אלון אתה קובע בשבילה? אפוטרופוס? משהו?

יש לה שתי רגליים, יכלה להואיל בטובה, לקום ולעבור למיטה נפרדת.

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה