חלול בלה בלה בלה. לא הבנת את דבריי (איזו הפתעה) - התגובות שלך לכשעצמן ברמה של בן טיפש עשרה - לא ענייניות, חוזרות על עצמן, ומשעממות בין השאר. אתה מודע לכך ולכן ניסית לשאוב השראה מכתיבתם של אחרים בפורום. הן מאפשרות לי לעשות ממך צחוק וזה מה שמשעשע. לקחת מישהו שחושב את עצמו ולהוכיח לו שהוא כלום לא תוך שימוש בכינויים ילדותיים ושמות תואר, אלא במה שהוא כותב.
ולמוסר ההשכל: הדיון היה על הטרדה מינית, ואתה, שהגנת על זכויות האשה בתחילת השרשור, השתמשת מאוחר יותר בהטרדה מינית כדי לעקוץ אותי. ובכך, סיפקת לי את מה שרציתי. כל מי שקרא יודע שמעבר לכך שאתה טיפש (הודית בכך למרות שגם הוספת להדגים אח"כ), לא מקורי (חוזר על אותם דברים וגונב כתיבתם של אחרים), נשי (לא אני כתבתי זאת. למעשה, הגנתי עליך כשכתבתי שאתה זכר), ולפלף ("רחמים וכאב ממלאים את ליבי." תיכף תצטט לי את שייקספיר חחח) שכרעת תחת הלחץ בקשר לנושא המרכזי והוכחת שכולך רוח שיצאה מחור ישבן. אחד החלשלושים חסרי התוכן שצריכים לעבור מזרם פוליטי אחד לאחר בשביל לשחות. בקיצור, חייך, אכלת אותה.
זרוק עוד כמה כינויים, שחרר עוד מהדרמה קוין שבך אם אתה חושב שזה יעזור, אם לא, קח רגיעון, ובקש מאמא שיר ערש. לילה טוב. אניח לך לומר את המילה האחרונה להיום כי צריך לקום מוקדם לעבודה. כשתגדל תבין.
נערך ע"י אדוארד 16/02/2017 01:51