עוגת אגוזים בחושה

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום


  • עוגת אגוזים בחושה תמונה מצורפת
    מנטה
    מנטה
    מספר הודעות: 207
    ותק: 12 שנים וחודש
  • 05/10/2015 16:13
  • צפיות542
עוגה בחושה היא עוגה המורכבת ממספר חומרים שעורבבו יחד,
בדרך כלל בעוגה בחושה אין צורך במיקסר ניתן להכינה בעיבוד ידני בקלות יחסית.
עוגה בחושה עם תוספת אגוזים מתכון קל במיוחד להכנה,
הכנת העוגה אורכת מספר דקות והתוצאה עוגה נהדרת שמתאימה לכל עת.

מצרכים לעוגה:
2.5 כוסות קמח תופח
חצי כוס אגוזים
חצי כוס סוכר
רבע כפית מלח שטוחה
3 ביצים
60 גרם חמאה רכה מאוד
כף תמצית וניל
כוס חלב (ניתן לגוון למיץ תפוז או כל נוזל אחר)

אופן ההכנה:
מכניסים את החומרים היבשים לקערה (קמח, אגוזים, סוכר, מלח, )
מערבבים היטב.
בקערה נוספת מערבבים את הביצים תמצית הווניל והחמאה הרכה,
מומלץ להשתמש במטרפה. חייב לטרוף את התערובת היטב.

שלב שני הוא איחוד החומרים, מוסיפים את תערובת הביצים והחמאה לקמח תוך כדי ערבוב, מידי פעם נוסיף מהנוזל.
לערבב היטב ולפחות מספר דקות עד שנקבל תערובת אחידה.

נשמן תבנית אפייה חד פעמית אינגליש קייק ארוכה או
תבנית בקוטר 24, ניצוק את תערובת העוגה.
אפייה בחום של כ-170 מעלות כארבעים דקות עד שעה, תלוי בתנור.
לאחר כארבעים דקות כשהעוגה מעט השחימה יש לנעוץ סכין או שיפוד עץ ולבדוק את העוגה. השיפוד או הקיסם אמורים לצאת נקיים לגמרי.
בתאבון.


טיפ לעוגה בחושה:
אחרי שהעוגה יצאה מהתנור החלק העליון נראה קשה
אם תנקשו עליו תשמעו קול ותרגישו שהוא קשה.
הפתרון לכך הוא כשהעוגה יוצאת מהתנור כסו בנייר אפייה ומעליו מגבת לחמש דקות בלבד ולהוריד ולהניח את העוגה להתקררות מלאה.


עוגת אגוזים בחושה
עוגת אגוזים בחושה
העיקר הבריאות !
  • תגובה מהירה



מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו


כללי הפורומים של ישראמדיה