בישול

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום


  • בישול אורלי
  • 20/02/2015 23:01
  • צפיות348
כיצד להסמיך ציזיקי מיוגורט


  • תגובה מהירה
  • הסמכת יוגורט - ליצוק לתוך בד גבינה או חיתול נקי ( של פעם) תמונה מצורפת
    מנטה
    מנטה
    מספר הודעות: 207
    ותק: 12 שנים וחודש
  • 21/02/2015 11:47
  • צפיות748
ולהניח מעל מסננת לירידת הנוזלים למשך עשרים דקות בערך. להשתדל לא לפתוח את החיתול/ בד הגבינה באמצע התהליך.
זה על אותו עקרון של הכנת לבנה רק מהיר יותר .
קישור להכנת לבנה ניתן לראות כיצד להניח בתוך מסננת ולא לשכוח גיגית לאגירת הנוזל:)
http://learn-to-baking-cooking.blogspot.co.il/2013...

הסמכת יוגורט - ליצוק לתוך בד גבינה או חיתול נקי ( של פעם)
העיקר הבריאות !
  • תגובה מהירה



מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו


כללי הפורומים של ישראמדיה