הלימון משתייך למשפחת פירות ההדר טעמו חמצמץ והוא משמש בעיקר לטיבול סלטים, הכנת לימונדה וכו׳ .
הפעם נעזוב את התה עם הלימון וטיפול הסלטים ונכין מהלימון עצמו מעין סלט של לימון שככל שעובר הזמן טעמו משתבח.
מה צריך? לימונים שאותם נפרוס לפרוסות דקות רצוי לחתוך לחצי לפני, גזר פרוס דק, קמצוץ כורכום , מעט מלח
ומעט פפריקה מתוקה. אוהבים חריף ? הכניסו גם פלפל אדום חריף פרוס דק .
מערבבים הכל ביחד ומניחים בצד בכלי אטום . אם לא חם בחוץ אפשר להשאיר כמה שעות בחוץ ואח״כ להכניס למקרר.
הלימון בשילוב המלח יתחיל להגיר נוזלים בשילוב עם תבלינים נוספים נקבל פרוסות לימון רך מאוד עם מרקם גמיש כמו ריבה . תוספת טעימה ובריאה לכל ארוחה.
העיקר הבריאות !