מתכון לאירוח - עלי בריק ממולאים

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 07:05 מעלות תרשיחא, בית ג'אן, מעלה יוסף, משגב
התראה חדשה היום 06:17 שומרה, זרעית
התראה חדשה היום 06:08 שומרה
התראה חדשה היום 05:48 פסוטה


  • מתכון לאירוח - עלי בריק ממולאים תמונה מצורפת
    מנטה
    מנטה
    מספר הודעות: 206
    ותק: 10 שנים ו-11 חודשים
  • 07/12/2014 22:19
  • צפיות1,105
עלי בריק הידועים יותר בשמם עלי הסיגר, הם עלים עגולים דקים מאוד וניתן להשתמש בהם במגוון רחב של מתכונים.
את עלי הבריק ניתן לטגן או לאפות, בדרך כלל השימוש בהם יעשה עם מילוי טעים. לעלי הבריק עצמם אין טעם מיוחד
לכן טעמם נקבע על פי המילוי שיכול להיות מתוק , מלוח או חריף פיקנטי.
על מנת שעלי הבריק יצאו טוב עם מילוי יש להפיד על כלל חשוב והוא במילוי יש לוודא שאין כמעט נוזלים.
אם המילוי מכיל הרבה נוזלים עלי הבריק יקרעו או במהלך האפייה הבריק יאבד את הקרספיות שבו.
מתכון לעלי בריק ממולאים - מתכון מהיר שניתן להגיש כארוחה קלה או באירוח. ניתן לגוון עם מילויים לפי הטעם
כמו חציל, תפו״א, גבינות, בשרים, או תערובות מתוקות.
http://learn-to-baking-cooking.blogspot.co.il/2014...


מתכון לאירוח - עלי בריק ממולאים
העיקר הבריאות !
  • תגובה מהירה



מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו


כללי הפורומים של ישראמדיה