עלי בריק הידועים יותר בשמם עלי הסיגר, הם עלים עגולים דקים מאוד וניתן להשתמש בהם במגוון רחב של מתכונים.
את עלי הבריק ניתן לטגן או לאפות, בדרך כלל השימוש בהם יעשה עם מילוי טעים. לעלי הבריק עצמם אין טעם מיוחד
לכן טעמם נקבע על פי המילוי שיכול להיות מתוק , מלוח או חריף פיקנטי.
על מנת שעלי הבריק יצאו טוב עם מילוי יש להפיד על כלל חשוב והוא במילוי יש לוודא שאין כמעט נוזלים.
אם המילוי מכיל הרבה נוזלים עלי הבריק יקרעו או במהלך האפייה הבריק יאבד את הקרספיות שבו.
מתכון לעלי בריק ממולאים - מתכון מהיר שניתן להגיש כארוחה קלה או באירוח. ניתן לגוון עם מילויים לפי הטעם
כמו חציל, תפו״א, גבינות, בשרים, או תערובות מתוקות.
http://learn-to-baking-cooking.blogspot.co.il/2014...