היום ניתן למצוא מגוון עשיר של קמח ללא גלוטן וכבר לא צריך לוותר על אפייה ביתית עם קמח ללא גלוטן.
בדקנו ומצאנו שגם הליך ההכנה והאפייה זהה כמעט להליך ההכנה הרגיל, השוני היחיד בו הבחנו בעיקר במתכון זה הוא זמן ערבוב ולישה טיפה יותר ארוך. האפייה זהה לגמרי לעוגיות רגילות.
המתכון להכנת העוגיות קל מאוד ופשוט, השימוש נעשה בקמח קונדיטור (גלעם) אבל ניתן להשתמש גם בקמחים אחרים. התוצאה עוגיות ביתיות טעימות ופריכות להפליא.
טיפ למתכון: הוסיפו מעט שוקולד צ׳יפס / אגוזים טחונים והתוצאה טעימה מאוד. בתאבון.
למתכון עוגיות ללא גלוטן:
http://learn-to-baking-cooking.blogspot.co.il/2014...