עוגות לכל עת - עוגת מוס שוקולד

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
  • עוגות לכל עת - עוגת מוס שוקולד תמונה מצורפת
    מנטה
    מנטה
    מספר הודעות: 206
    ותק: 10 שנים ו-9 חודשים
  • 28/03/2014 16:19
  • צפיות1,080
איך להכין עוגת מוס שוקולד ?
הבאנו מתכון לעוגת מוס שוקולד בשני צבעים, שוקולד מריר ושוקולד לבן.
עוגה נהדרת וקלה להכנה , יש להכינה לפחות יום לפני מועד ההגשה.

בסיס העוגה:
להקציף את הביצים, להוסיף בהדרגה את הסוכר והמלח
להקציף עד לקבלת קצף תפוח ואוורירי.
בקערה נפרדת לערבב היטב את הקמח ואבקת האפייה
ולאחר מכן להוסיף שוקולית ולערבב.
להוסיף את תערובת הקמח לתוך הקצף לאט ובהדרגה ולהמשיך לערבב
להוסיף את השמן בהדרגה ותוך כדי ערבוב.
את התערובת להעביר לתבנית 26 משומנת ומקומחת, אופים במשך 35 דקות או עד שהעוגה מוכנה.
העוגה חייבת להתקרר היטב לפני שמשתמשים בה.

מוס השוקולד:
בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת מתוקה מחצי קופסא
ומוזגים אותה על השוקולד המריר.
מערבבים היטב עד לקבלת קרם אחיד וחלק. מכניסים למקרר לעשר דקות.
לאחר מכן מוסיפים מיכל שמנת מתוקה לתערובת ומקציפים היטב עד לקבלת קצף יציב.

מוס שוקולד לבן:
בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת מתוקה מחצי קופסא.
ומוזגים אותה על השוקולד הלבן.
מערבבים היטב עד לקבלת עד לקבלת קרם אחיד וחלק. מכניסים למקרר לעשר דקות.
לאחר מכן מוסיפים מיכל שמנת מתוקה לתערובת ומקציפים היטב עד לקבלת קצף יציב.

להרטבת בסיס העוגה יש להכין תערובת של כרבע כוס מים רותחים ושתי כפיות סוכר
לערבב היטב ולהניח להתקררות מלאה.
ניתן להוסיף לתערובת כמה טיפות רום או מיץ תפוז.

כעת כשכל התערובות מוכנות וקרות ניתן להרכיב את העוגה.
מכניסים את העוגה לרינג מתחתיו יש להניח נייר אפיה ולהניח על תבנית אפייה על מנת ליצור בסיס יציב, מרטיבים את הבסיס בתערובת הסוכר.
יוצקים מעל את מוס השוקולד שהכנו, מיישרים.
יוצקים שכבה של מוס השוקולד הלבן ומיישרים.

מכניסים להקפאה לפחות ל-8 שעות.

משחררים את הרינג והרי לכם עוגת מוס שוקולד נהדרת וקלילה.
ניתן להכין עלי שוקולד לעיטור, או לפזר שוקולד מגורד.

המצרכים לבסיס:
4 ביצים
כוס ורבע קמח
חצי אבקת אפייה
כשלושת רבעים כוס סוכר
מעט מלח
3 כפות שוקולית
4 כפות שמן

למוס השוקולד:
חבילה וחצי של שוקולד מריר
מיכל שמנת להקצפה + חצי מיכל.

למוס שוקולד לבן:
חבילה וחצי של שוקולד לבן
מיכל שמנת להקצפה + חצי מיכל.

תבנית אפייה, רינג מתכוונן או רינג 26, נייר אפייה.
בהצלחה ושבת שלום.

לקינוח פנקייק מתוק וקיצי:
http://learn-to-baking-cooking.blogspot.co.il/2013...


עוגות לכל עת - עוגת מוס שוקולד
עוגות לכל עת - עוגת מוס שוקולד
עוגות לכל עת - עוגת מוס שוקולד
העיקר הבריאות !
  • תגובה מהירה



מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו


כללי הפורומים של ישראמדיה