צלוחיות משוקולד קלות להכנה ויכולות להכיל בתוכן מילויים כמו גלידה, סלט פירות, מוס שוקולד ועוד מגוון מילויים קרים.
המצרכים הדרושים: שוקולד מריר , בלונים.
אופן ההכנה: להמיס את השוקולד בבן מרי- קערה עם השוקולד בתוך קערה עם מים חמים.
יש להקפיד שלא יכנסו מים לתוך השוקולד המומס.
לערבב היטב עד להמסת השוקולד , וקבלת עיסה חלקה.
לטבול בלון ולהניח על בסיס משוקולד. להכניס למקפיא לחמש דקות
על מנת לקבל יציבות של השוקולד, ואז אפשר לפוצץ את הבלון.
https://www.facebook.com/photo.php?v=1399695396961...