אייל גולן נגד אביב גפן- המקבילה שלך מבחינתי היא חנין זועבי!

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 18:57 ירוחם, רמת הנגב, נווה מדבר, בני שמעון

• אייל גולן נגד אביב גפן- המקבילה שלך מבחינתי היא חנין זועבי!
    ליעד
    ליעד
    מספר הודעות: 17,192
    ותק: 11 שנים ו-11 חודשים
  • 13/01/2017 12:09
  • צפיות2,660
אז אחרי שקראתי את הראיון הזול שלך היום ב"ידיעות אחרונות", אני מרגיש צורך לכתוב כמה מילים עליך, אודותיך ואליך אביב גפן.
אז אתחיל בעובדה הפשוטה שאני לא ממש מכיר אותך ומעולם גם לא רציתי להכיר. ההיכרות שלי איתך היא ממש קצרה. יום אחד אני מקבל ממך הודעה בסמס שאתה ואשתך והילד יוצאים לסופ"ש באילת ואם אני מכיר שם בית מלון ואם אני יכול לסדר לך מחיר טוב. כמובן שסידרתי לך סוויטה במחיר טוב כי מבחינתי זה היה עניין של להרים טלפון... זהו זאת ההיכרות שלנו.
מעולם לא שמעתי ממך לפני וגם לא אחרי. אפילו תודה לא טרחת לומר לי כי אתה מן הסתם חושב שמגיע לך הכל. אביבוש חמוד, אתה בן אדם מתוסכל ולא קשה להבין מאיפה זה נובע, גם אני הייתי מתנהל כנראה כמוך אם הייתי רואה את זמרי המוזיקה המזרחית ואני בראשם ממלאים את קיסריה, מנורה מבטחים (היכל נוקיה), בלומפילד ועוד ועוד בעוד אתה אוסף אנשים מהבתים לבוא לראות אותך מופיע בכל מיני מקומות שהסלון שלי בבית יותר גדול מהם. כתבת שאני ומוחמד דרוויש אותו דבר ורק ברית מילה מבדילה בינינו? אז המקבילה שלך מבחינתי היא חנין זועבי!!! שניכם עוכרי ישראל שונאי צה"ל והדבר שמבדיל בינכם זה הרווח שיש לך בשיניים. אה שניכם גם מכוערים!
מי אתה שתכתוב על מירי מסיקה שהיא נראית לא טוב?! מעניין מה היה קורה בארץ אם אני הייתי אומר כזה דבר מבייש ומביך על אישה. הדור הצעיר לא הכיר את תוכנית הלייט נייט שלך שבה השכבת את אמא שלך על הרצפה באולפן ושאלת מי רוצה לבוא ו...... לא מסוגל לכתוב את זה אפילו יא מגעיל. כל החיים שלך סובבים סביב סמים. אמרת שבגלל שנתנו לך לשתות מים מהבאנג הקול שלך התקלקל. תן לי לסדר לך את זה, מעולם לא היה לך קול! הרבה פעמים מעריצים שלי שולחים לי תן לנו נטפל בו נעשה לו ככה וככה. אז אני מפה קורא להם אל תעשו כלום תנו לו לחיות במיץ של עצמו בזבל של עצמו. תנו לו להמשיך לחיות ולסבול לממורמר הזה. יש לך ילדים אביב ואני מקווה מאוד שלא יקחו ממך לא את האופי ולא את היופי שאין בך. המוזיקה המזרחית זו המוזיקה השולטת בארץ תחיה ותסבול דביל. שבת שלום!
https://www.facebook.com/EyalGolanOfficial/?fref=ts

מה לעשות אייל גולן צודק! הגיע הזמן לומר לאביב גפן את האמת בתור זמר הוא לא משהו ובתור בן אדם עוד פחות מזה.

נערך ע"י ליעד 13/01/2017 12:18
2022
  • תגובה מהירה
  • ישר כח כל הכבוד לך אייל גולן ניסים
  • 13/01/2017 14:05
  • צפיות448
ישר כח וכל הכבוד לךאייל גולן שידעו כל עם ישראל שימין השם עושה חייל ימין השם רוממה וכי הגאולה השלמה תבוא אך ורק מהמיזרחיים ומהימין ואין יותר טוב מצלילי המזרח

• תגובה מהירה
  • המורא נכשל ערבי אומר את האמת
  • 14/01/2017 00:40
  • צפיות404
אבא שלי ז"ל היה מורא בשנות השבעים . יום אחד התקרב אדם לאבי ואמר לו שלום המורא שלי אתה זוכר אותי.. אבא ענה לו אני מצער תזכיר לי . אני מחמוד ...... אבא אהה כן כן משלומך מה אתה עוסה בחיים מחמוד ? ..אל תשאל המורא אני הייתי עצור בכלא כמה פעמים על עבירות סמים ובזבזתי את רוב הזמן שלי בכלא . אחרי שמחמוד לחץ יד לאבא והלך אבא שלי הוזיל דמעה שאלתי את אבא מה קרה אתה בוכה ? ענה לי כן שאלתי למה ? אמר נכשלתי נכשלתי מלחנך את הבחור הזה . !! יום אחד עבדתי במסעדה גיראף באבן גבירול אביב של בעל המסעדה היה בשנות השמונים לחייב ואני הייתי בן 24 שנה והא סיפר לי על הפעילות שלו כשהיה צעיר ועל ההיסטוריה של המדינה על ההגנה ואצל ולחי וכמובן על העלאת יהודי המזרח והניסיון לשלב אותם בהפרויקט הציוני וללמד אותם על הציונות ולנסות להעלות להם את רמת המודעות הציונית הישראלית אומר אביב של בעל המסעדה אני הייתי מלמד ללא תמורה (מתנדב )הייתי משקיע הרבה מזמני בשביל ללמד את היהודים המזרחיים בתקווה שהדור השני או השלישי ישתלב וימשיך את החלום הציוני . !!אבל הא לא הוזיל דמעה . אולי לא הספיק לא יודיע . נחזור לעניין . אביב גפן אבא או סבא שלך נכשל

• תגובה מהירה
  • תגובה לאייל על אביב פאני
  • 14/01/2017 18:44
  • צפיות406
גולן יקירי חבל עח מה שרשמת אדם מסכן הוא וישאר ככה כל הזמן אז עזוב הוא לא שווה יהודי בושה שהוא יהודי לעם יהודי גאהההההההה וחוץ מי זה מוסיקה מיזרחית הייתה ותהייה תמיד המוסיקה של שורשי העם היהודי אין מה לעשות אביב תכניס לראש הם אלופים אם זה אייל אם זה יוסי גיספן שקבל פרס והתפוצצת חחחחח חבל אני מאחלת לך רק שתראה את עצמך באור אלוקי האור הכי גדולללללללללללללללללללל שבוע טוב לכלום ולך אייל ולכל הזמר המיזרחי האלוף שלנו שבוע טוב ותמשיכו ככה

• תגובה מהירה
  • עוצמה שכזאת נאוה
  • 14/01/2017 18:58
  • צפיות343
אייל גולן כזאת עוצמה על המאמינים שלך שבמחי יד אתה יכול לעצור אותם לנקום את נקמתך?ובאותה מידה אולי גם לעודד אותם לנקום במקרים שיבואו. ממש כהן דת במדינות חשוכות. וגם מקלל.

• תגובה מהירה
  • עוצמה שכזאת נאוה
  • 14/01/2017 18:59
  • צפיות358
אייל גולן כזאת עוצמה על המאמינים שלך שבמחי יד אתה יכול לעצור אותם לנקום את נקמתך?ובאותה מידה אולי גם לעודד אותם לנקום במקרים שיבואו. ממש כהן דת במדינות חשוכות. וגם מקלל.

• תגובה מהירה
  • שקיפות נאוה
  • 14/01/2017 19:12
  • צפיות408
אביב חושף הכל נטו. את הוריו את הכאב שלו וגם את מה שהוא חושב. האחר לוקח את אבא שלו לשותפויות לא הגונות וגם נענש. בשירים שלו יש ערגה לנשים אבל במציאות הוא בז להם כמו שרואים בתוכניות ריאליטי.
תקשיבו אל תעלבו.כל אחד צריך לתקן את דרכיו.

• תגובה מהירה
  • o
  • אין מצב שאייל כתב את זה הזוי
  • 15/01/2017 18:44
  • צפיות370
  • תגובה מהירה
  • אייל אני לא אוהב את המוסיקה שלך אבל מעריץ אבי
  • 16/01/2017 20:26
  • צפיות310
את איך שקרעת את הצורה לאביבוש המגניבוש הממורמרוש

• תגובה מהירה

מקרא סימנים