הכרעת הדין במשפטו של סמל אלאור אזריה - שידור ישיר

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 07:19 עמק יזרעאל
התראה חדשה היום 07:16 נתניה, חדרה, באקה אל גרבייה, בנימינה, קיסריה, חריש, זכרון יעקב, פרדס חנה-כרכור, אור עקיבא
התראה חדשה היום 06:57 מרום הגליל
התראה חדשה היום 06:40 כפר סבא, הרצליה, תל אביב יפו, נתניה, טירה, רעננה, אלעד, קדימה-צורן, גבעתיים, קרני שומרון

• הכרעת הדין במשפטו של סמל אלאור אזריה - שידור ישיר תמונה מצורפת וידאו מצורף
    IsraMedia
    IsraMedia
    מספר הודעות: 4,727
    ותק: 18 שנים ו-7 חודשים
  • 04/01/2017 11:21
  • צפיות1,954
מדינה שלמה תישא את לבית הדין הצבאי שבקריה – בו יכריעו השופטים את גורלו של אלאור אזריה.
עדכונים יעלו בהתאם להתפתחויות

הכרעת הדין במשפטו של סמל אלאור אזריה - שידור ישיר
נערך ע"י IsraMedia 04/01/2017 11:30
  • תגובה מהירה
  • לא אשם אברהם
  • 04/01/2017 11:44
  • צפיות560
לא אשם

• תגובה מהירה
  • בורות... אופיר
  • 04/01/2017 12:15
  • צפיות491
בית המשפט הצבאי אמר בין השאר "אין לירות במחבל פצוע ובטח לא לראש". עוד כשהייתי חייל לפני 35 שנה וגם במילואים וגם כמתדדב במג"ב ההוראה היתה ברורה- לירות במחבל החשוד בנשיאת מטען אך ורק לראשו על מנת לא לפוצץ את המטען !על הסובבים אותו!!!!!!!!

• תגובה מהירה
  • בושה למדינה זכאי מחמת הספק
  • 04/01/2017 12:57
  • צפיות467
בושה וחרפה לשופטים ולהכרעתם בדין מסקנה שאין דין ואין דיין וזה ממשיך וממשיך.......מתביישת ממש

• תגובה מהירה
  • בושה וחרפה אור
  • 04/01/2017 13:48
  • צפיות419
אמרו לי אתה בעל עסק אל תביע עמדה פוליטית
אמרו לי תשנה את התמונה
אמרו לי אסור לך להביע עמדה פוליטית ימנית או שמלנית
אבל לי לא עכפת , אני החלטתי להזדהות עם החייל של המדינה,
וכאות הזדהות עם החייל אלאור עזריה החלפתי את התמונה
אני מציע גם לכם כאות הזדהות עם החייל שנו את הנושא
אין קשר לעמדה פוליטית זה לא משנה מה העמדה הפוליטית שלי אם אני תומך בשמאל או בימין זה הזדהות למען החייל שכול כך שלמען האמת תחשבו על זה טוב טוב מחר זה יכול להיות גם הילד שלכם שיגיע לבית משפט רק בגלל שהגן על עצמו ועל החברים שלו והוא ישב בכלא על כך שהוא נקט פעולה בזמן שהמ"פ שלו מסתובב סחי שם בזמן שאף אחד לא טיפל במקרה הזה כמו שצריך ועובדה הוא היה חי , המחבל היה חי ואם היה עליו חגורת נפץ הוא היה מפעיל אותו ואז מה ?
היו תובעים אותו על כך שהוא לא פעל ? בכל מקרה הוא היה יושב בכלא לכאן או לכאן , כל כך מגעיל אותי שבית המשפט הזה לא עכפת להם על החיילים של המדינה , בושה שהרמכ"ל נגדו בזמן שהחייל שלו יושב בכלא , בזמן שהמדינה גייסה ומגייסת חיילים צעירים ובסוף עוד זורקים אותם לכלא פשוט בושה , לכן חברים אני חושב שאתם חייבים לעצמכם לפחות ליום אחד לשנות את התמונה שלכם לתמונה שלו כאות הזדהות עם החייל אלאור עזריה אנחנו אוהבים

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה