אכזרי: אלמונים הרעילו בעלי חיים של פעיל שמטפל בחיות פצועות ונטושות

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה 18/05/2025 17:14 כיסופים

• אכזרי: אלמונים הרעילו בעלי חיים של פעיל שמטפל בחיות פצועות ונטושות תמונה מצורפת וידאו מצורף
    חדשות1
    חדשות1
    מספר הודעות: 9,100
    ותק: 12 שנים ו-20 ימים
  • 26/12/2016 02:00
  • צפיות2,637
לתוך ליל חורף קר במושב שזור בצפון נמשכת הדרמה קורעת הלב של דניאל מאיר פעיל למען בעלי חיים שמסתובב בשטח ומחפש אחרי בעלי החיים שלו. אחד אחד נמצאו בעלי החיים כשהם מתים כנראה כתוצאה מהרעלה, עד כה ידוע על 6 כלבים דוס גק בולי ליזי מימי תומס, כלבים שלא עשו רע לאיש, מספר החתולים שמתו כתוצאה מההרעלה אינו ידוע עד כה.

אל דניאל מאיר ואחיו זאב שהקדישו את חייהם למען בעלי חיים הגיעו במשך השנים כלבים וחתולים ואף בעלי כנף, אלו בעלי חיים שאיש לא חפץ בהם והם ננטשו פצועים חולים כמו חפץ מיותר, אלו מצאו בקרוואן של דניאל מאיר בית חם, בית שלא נטש אלה טיפל בהם במסירות על אף הקושי ותנאי המחיה הקשים ללא מים וללא חשמל בקרוואן ועל אף הסביבה העויינת במושב שזור.
הלילה דניאל מאיר אוסף את בעלי החיים שכל כך אהב לדרכם האחרונה, כל כך חבל שאנשי המקום בו הוא מתגורר אינם מסוגלים לחוש מעט חמלה כלפי חסרי הישע שבסביבתם, כולנו תקווה כי החוק יפעל להביא את האשמים לדין.

אכזרי: אלמונים הרעילו בעלי חיים של פעיל שמטפל בחיות פצועות ונטושות
נערך ע"י חדשות1 26/12/2016 02:24
  • תגובה מהירה
  • כמה רוע יכול להיות למי שהרעיל.... אני
  • 26/12/2016 23:30
  • צפיות368
אני אפילו לא רוצה לתאר כמה כאב... שמישהו אחר הרעיל ככה חסרי ישע..

• תגובה מהירה
  • רוע סבטה
  • 27/12/2016 14:09
  • צפיות410
מי שעשה את זה אפילו אי אפשר לקרוא לו בן אדם...חלאות... מאחלת להם מוות בייסורים קשים מאוד

• תגובה מהירה
  • בעלי החיים האלה שווים יותר מבני אדם רבים. סוזן
  • 01/01/2017 06:05
  • צפיות386
כידיד אמיתי שניתן לתת בו אמון מלא ולקבל ממנו אהבה בלתי מסוייגת - אני בוחרת בכלב, לא בבן אדם. מי שמבין עניין יודע שלגדל כלב דומה לגידולו של תינוק וכל חיבוק שנותנים לו זוכה לגמול באהבת אמת. כמה אכזריים יכולים להיות בורים ועמי ארצות חסרי לב שמסוגלים להרעיל בעלי חיים חסרי ישע!

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה