אלפים גברים כמוה פשטו רגל במליארדים והיא בסך הכל באופן פתאומי ובלי סיבה מוצדקת סתם פתאום נתקעה באמצע בלי מימון הבנקים עצרו את המימון (הם בטוח קיבלו "הוראה מלמעלה") כדי ליצור דרמה תקופתית עם פירסום מקסימלי כדי ליצור רעש. מי זה שיוצא מזה נשכר? באמצע באופן שלא נתאפשר לה לא לצאת ולא לבלוע. באופן רגיל היו לה כבר תוכניות שביצעה כבר מתוך רוטינה לגרושים של כספי ההפקדה הראשונים. ועכשיו בלי מימון אין לה (במסגרת החברה/ות) תקציב להחזיר או להמשיך לסחוב. מה אתם הייתם עושים ? כולם היו נעצרים עד שמוצאים דרך לטפל בצורה זו או אחרת במצב. מישהו הרוויח מהפירסום של המקרה הקטנטן שלה. היא בסך הכל נעצרה בשלה סכומי ההרשמה/המקדמות לא נזק נחשב ללקוחות. אנשים קיללו אותה בגלל 50-100 אלף שח בסך הכל. לא מיליארדים לא מליונים לא דירות. אם אמרו לכם שאנשים הפסידו סכום גבוה מזה אל תאמינו הכל שקר. כלום כסף. בסך הכל את דמי ההרשמה. בושה וחרפה. מי הרוויח מהזובור שעשו לבחורה? הבנתי שגם היו לה "בוגדים מבית" אפשר שבאו/נשתלו מראש, כדי לבגוד. מערכת החקירות של ערוץ 2 מצאה כביכול קשישה שאומרת שהשקיעה 650 אלף ומתוך זה 350 הלוואה שהיא כביכול חייבת להחזיר. לא מליונים ולא בטיך. אשה שחיים אתגר (עיתונאי בינוני) לא מצא לנכון הציג מסמכים לאשר את השקר. טוב שסילקה את תבורי (בת זוג הייתה תומכת ועוזרת לבין הזוג המותקף אבל תבורי התחבא כעכבר וחמק בשניה שמצא לה פירצה). הקניות שעינבל עשתה הם מרווחיה נטו לאחר תשלום מס. היא רשאית לעשות מדורה של דולרים מרווחיה ושימותו הקנאים. כולנו יודעים על מה יבזבז הגבר המתעשר ואף אחד לא לא יציג את זה כניצול כספי מסכנים אחרים. וזה כולל בתי אבות לקשישים שמשלמים 20 אלף שח ליח"ד של 30 מ"ר. בוז ובזיון לחיים אתגר ולמי שמאמין לקביעה של בית המשפט. זה מעלה ריח רע של קנוניה. ותקנו אותי אם אני טועה. ואני לא.