ענבל אור: קניות ברבע מיליון ביום אחד ושאיפה להיות ראש ממשלה

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה אתמול 17:14 כיסופים
התראה חדשה אתמול 02:01 ראשון לציון, באר יעקב, רמלה, לוד, שדות דן, חבל מודיעין

• ענבל אור: קניות ברבע מיליון ביום אחד ושאיפה להיות ראש ממשלה
    ליעד
    ליעד
    מספר הודעות: 17,194
    ותק: 12 שנים ו-19 ימים
  • 14/11/2016 18:46
  • צפיות410
ובזאת נכתיר זאת כראיון הזוי של השנה, הסרטון והכתבה http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001...
קבלו:
יזמית הנדל"ן ענבל אור, המצויה בעיצומה של קריסה כלכלית-עסקית והליכי פירוק ופשיטת רגל, החליטה להכניס אליה הביתה את המצלמה של ערוץ 2 לראיון יוצא דופן בתוכנית "הכול אישי" עם חיים אתגר.

בראיון, שישודר הערב (ב') בערוץ 2, מתפארת אור בחיי הפאר שניהלה לפני הקריסה הגדולה וגם חושפת את תוכניותיה לעתיד. הראיון עם אור ישודר מיד אחרי "עובדה" בקשת. מדובר בספיישל של ארבע תוכניות "הכול אישי" עם חיים אתגר, שהראשונה שבהן תעסוק כאמור בענבל אור.

אור מציגה בראיון שמלה של ביונסה, שלטענתה עלתה כ-30 אלף דולר. "הייתי טסה לאיטליה כל שלושה חודשים, ושם עשיתי את מרבית הקניות שלי. רציתי את הכול, כל מה שראיתי הייתי רוצה לקנות".

- ואם יש פריט שאת רואה ב-10,000 יורו, את קונה?

"כן"

- ב-20 אלף?

"כן, אין מחיר".

- אין מחיר?

"אין דבר כזה שאני יכולה להגיד לעצמי לא. אני אשבור את הקיר הזה אם אני רוצה משהו, אני לא אוותר".

- מה היה היום שהוצאת הכי הרבה על קניות?

"30 אלף דולר לדעתי".

- רבע מיליון שקל?

"כן".

- ולבשת את הדברים שקנית?

"לא הכול. תראה, זאת שמלה עם טיקט, זה מטורף, יש לי גם כאן מלא בגדים, ויש לי גם למטה".

- איך בן אדם מרגיש שהוא מוציא רבע מיליון שקל על בגדים ביום אחד?

"סיפוק אדיר, כיף, כיף, אני אוהבת את זה, זה עושה לי טוב, נכנסתי לפדני קניתי באיזה חצי מיליון שקל תכשיטים".

- מתי?

"חודש לפני..."

- למה?

"כי אני אוהבת את זה".

בנוגע לשאיפותיה לעתיד אומרת ענבל אור בראיון: "תראה, אני מכירה את נשיא ארה"ב, שעבר פעמיים פשיטת רגל, אז לשם אני שואפת".

- הפנטזיות אומרות שענבל אור תהיה ראש הממשלה, כאן בישראל?

"כן".

- יש לך הכישורים המתאימים?

"אתה יודע, זו מדינה דמוקרטית, אנחנו ניתן לעם לבחור בסוף. אני חושבת, אני בטוחה שכן"

נערך ע"י ליעד 14/11/2016 18:48
2022
  • תגובה מהירה
  • חיים אתגר הרווק הזקן מה כבר הוא יכול לשאול? קולות של מסור ונעירות של חמור
  • 14/11/2016 23:26
  • צפיות191
אלפים גברים כמוה פשטו רגל במליארדים והיא בסך הכל באופן פתאומי ובלי סיבה מוצדקת סתם פתאום נתקעה באמצע בלי מימון הבנקים עצרו את המימון (הם בטוח קיבלו "הוראה מלמעלה") כדי ליצור דרמה תקופתית עם פירסום מקסימלי כדי ליצור רעש. מי זה שיוצא מזה נשכר? באמצע באופן שלא נתאפשר לה לא לצאת ולא לבלוע. באופן רגיל היו לה כבר תוכניות שביצעה כבר מתוך רוטינה לגרושים של כספי ההפקדה הראשונים. ועכשיו בלי מימון אין לה (במסגרת החברה/ות) תקציב להחזיר או להמשיך לסחוב. מה אתם הייתם עושים ? כולם היו נעצרים עד שמוצאים דרך לטפל בצורה זו או אחרת במצב. מישהו הרוויח מהפירסום של המקרה הקטנטן שלה. היא בסך הכל נעצרה בשלה סכומי ההרשמה/המקדמות לא נזק נחשב ללקוחות. אנשים קיללו אותה בגלל 50-100 אלף שח בסך הכל. לא מיליארדים לא מליונים לא דירות. אם אמרו לכם שאנשים הפסידו סכום גבוה מזה אל תאמינו הכל שקר. כלום כסף. בסך הכל את דמי ההרשמה. בושה וחרפה. מי הרוויח מהזובור שעשו לבחורה? הבנתי שגם היו לה "בוגדים מבית" אפשר שבאו/נשתלו מראש, כדי לבגוד. מערכת החקירות של ערוץ 2 מצאה כביכול קשישה שאומרת שהשקיעה 650 אלף ומתוך זה 350 הלוואה שהיא כביכול חייבת להחזיר. לא מליונים ולא בטיך. אשה שחיים אתגר (עיתונאי בינוני) לא מצא לנכון הציג מסמכים לאשר את השקר. טוב שסילקה את תבורי (בת זוג הייתה תומכת ועוזרת לבין הזוג המותקף אבל תבורי התחבא כעכבר וחמק בשניה שמצא לה פירצה). הקניות שעינבל עשתה הם מרווחיה נטו לאחר תשלום מס. היא רשאית לעשות מדורה של דולרים מרווחיה ושימותו הקנאים. כולנו יודעים על מה יבזבז הגבר המתעשר ואף אחד לא לא יציג את זה כניצול כספי מסכנים אחרים. וזה כולל בתי אבות לקשישים שמשלמים 20 אלף שח ליח"ד של 30 מ"ר. בוז ובזיון לחיים אתגר ולמי שמאמין לקביעה של בית המשפט. זה מעלה ריח רע של קנוניה. ותקנו אותי אם אני טועה. ואני לא.

• תגובה מהירה
  • זה ברצינות או בציניות? ענבל אור זה מקרה קטנטן? מיקי
  • 14/11/2016 23:43
  • צפיות186
ענבל אור בנתה לעצמה שם ואימפריית נדל"ן והרסה את הכל במו ידיה מתוך תאוות בצע ויצר הבזבזנות. מה עוזרים לה עכשיו הבגדים באלפי שקלים אם אי אפשר לעשות משלוח של פיצה או אי אפשר להחזיק רכב וצריך להיות תלויים בהורים? היא מכרה דירות יותר מאשר היו בפועל היא לקחה דמי הרשמה על פרוייקטים שלא התחילו בכלל כשהיא ידעה שאין סיכוי שיקומו.

ענבל אור היא לא מקרה קטנטן אולי בשבילה הכספים האלה זה כלום אבל אנשים אחרים עבדו קשה בשביל הכסף הזה. כמו שהיא אמרה על עצמה היא יכולה למכור כוס זכוכית פשוטה במיליונים אבל הדרך למכחרה תהיה מלווה בהרבה אחיזת עיניים ושקרים. רוצה להיות ראש ממשלה ? מקסימום היא תהיה ראש חדר בנווה תרצה.

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה