הודעת משטרת ישראל:
אנו מודיעים בצער רב על מותו של רס"מ יוסף קירמה, שוטר משטרת ישראל אשר נהרג במהלך חילופי האש בפיגוע הירי שאירע הבוקר בירושלים.
יוסף שירת כלוחם ביחידת הסיור המשטרתית במחוז ירושלים ונורה תוך שהוא מבצע מרדף רכוב וחותר למגע בחירוף נפש על מנת לנטרל את המחבל ולמנוע פגיעה נוספת בחפים מפשע. הוא פונה לבית החולים הדסה הר הצופים כשהוא פצוע באורח אנוש, שם נלחמו הרופאים על חייו, עד שלבסוף נאלצו לקבוע את מותו.
רס"מ יוסף קירמה (הועלה בדרגה לאחר מותו) בן 29, התגייס למשטרת ישראל לפני כארבע שנים, הותיר אחריו אישה, הורים ושני אחים. הלווייתו תתקיים הערב בשעה 17:30 בחלקה המשטרתית בהר הרצל.
בחודש דצמבר אשתקד, במהלך סיור בגזרת ירושלים, הבחין יוסף באדם שהסתובב בצורה חשודה ליד גן ילדים בעיר. הוא ושותפו לסיור החליטו לבדוק את החשוד ובחיפוש על גופו איתרו סכין. בחקירתו הודה החשוד שתכנן לבצע בפיגוע דקירה. על תפקודו באירוע הוענק ליוסף ציון לשבח ממפקד מחוז ירושלים.
יהי זכרו ברוך.
נערך ע"י חדשות1 09/10/2016 17:11