נחש יצא ממזגן הרכב באמצע נסיעה

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 07:44 ירושלים, מבשרת ציון, מודיעין-מכבים-רעות, ביתר עילית, מעלה אדומים, תמר, הר חברון, מטה יהודה
התראה חדשה אתמול 21:43 שדרות, שער הנגב
התראה חדשה אתמול 19:26 מקווה ישראל, כפר סבא, בני ברק, שוהם, גבעתיים, כפר שמריהו, בת ים, רעננה, בית שמש, רמת השרון


  • נחש יצא ממזגן הרכב באמצע נסיעה תמונה מצורפת
    חדשות1
    חדשות1
    מין: זכר
    מיקום: ישראל
    מספר הודעות: 9,093
    ותק: 12 שנים ו-14 ימים
  • 09/10/2016 08:31
  • צפיות374
לפני כשבועיים הגיע ל' במסגרת תפקידו לאימון ירי באזור ירושלים. "נסעתי למטווחים עם הרכב ובחלק מהזמן השארתי את הדלת פתוחה ליד כמה שיחים", סיפר. "אחרי כמה שעות של אימון נכנסתי לרכב ונסעתי חזרה לכיוון המרכז. כשהגעתי לפתח תקווה הדלקתי את המזגן ואחרי כמה שניות, תוך כדי נסיעה, צץ נחש מתוך המזגן. זו תחושה שקשה להסביר, הזוי בטירוף. הלחץ הכי גדול הוא לצאת מאיפוס ולעשות תאונה".
אך ל' סיפר כי המשיך בנסיעה, "קיוויתי שהוא לא יקפוץ עליי או יתקרב. האטתי עד לעצירה מוחלטת, צילמתי אותו ויצאתי מהרכב. טרקתי את הדלת וצלצלתי ללוכד נחשים". הלוכד, ליאור דרזנר, הגיע ונכנס למכונית, ולדברי הקצין גם דפק על הדשבורד. "הנחש יצא ונמלט חזרה לתעלת המיזוג ואז הדלקנו את המזגן על חימום. הוא שוב יצא והפעם הלוכד הצליח לתפוס אותו בידיים. זה מקרה פשוט הזוי. משהו שלא חשבתי שיקרה לי. עד עכשיו כשאני מדבר על זה יש לי צמרמורת".

הנחש שנלכד, מסוג זעמן זייתני, ככל הנראה כבן שנתיים. אורכו כ-150 ס"מ, הוא נפוץ מאוד בישראל ופעיל בעיקר בשעות היום. דרזנר הסביר כי כדי למנוע מצב של חדירת נחש לרכב יש להקפיד לא להשאיר את הדלתות פתוחות לאורך זמן כשחונים בסמוך לשיחים או למקומות פתוחים ושוממים. "גם אם זה קרה - כשנכנסים כדאי לנסות לרקוע על רצפת הרכב כדי לא להיות מופתעים במהלך הנסיעה".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4864390,00...


נחש יצא ממזגן הרכב באמצע נסיעה
  • תגובה מהירה



מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו


כללי הפורומים של ישראמדיה