נאום נתניהו: האו"ם החל ככוח מוסרי והפך לפארסה מוסרית

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 16:12 בית שאן, עפולה, אור עקיבא, בנימינה, פרדס חנה-כרכור, חדרה, יקנעם עילית, חריש, באקה אל גרביי
התראה חדשה היום 16:09 אשדוד, קריית גת, לכיש, יואב, מ''א באר טוביה, שפיר, חבל יבנה
התראה חדשה היום 15:26 משכיות
התראה חדשה היום 15:22 שדמות מחולה

• נאום נתניהו: האו"ם החל ככוח מוסרי והפך לפארסה מוסרית תמונה מצורפת
    חדשות1
    חדשות1
    מספר הודעות: 9,168
    ותק: 12 שנים וחודשיים
  • 22/09/2016 19:53
  • צפיות315
"הכל השתנה והרבה יותר מהר ממה שנדמה לכם, בבית הממשלות שלכם משנות את יחסן לישראל.יותר ויותר מדינות רואות בישראל כפרטנר למלחמה בטרור.
מנהיגי עולם מעריכים יותר ויותר את ישראל כמדינה חזקה ובעלת יכולות מודיעיניות הטובות בעולם.
מדבר על יכולות הסייבר הגבוהות בתחום, על תהליכי התפלת המים שישראל המפותחת והמובילה בעולם בתחום.
אפגוש מנהיגים מאפריקה שישראל יכולה לסייע בתחומים לשיפור חיים.
השינוי המשמעותי מתרחש בעולם הערבי, יותר ויותר מדינות ערביות מבינות שישראל אינה אוייב, היחסים הדיפלומטיים עוברים מהפכה אך אנחנו לא שוכחים את הקשר שלנו עם ארצות הברית. קשר שבלתי ניתן לערעור מראה את התמיכה של העם האמריקני בישראל. האו"ם אולי מגנה את ישראל אך ארצות הברית תומכת בנו. לא ירחק היום שבו ישראל תוכל לסמוך על מדינות רבות שיעמדו לצידה, הימים של ההתנגדות האוטומטית לישראל מתקרבים אל קיצם.

יש לי מסר "הניחו את הנשק, המלחמה נגד ישראל באו"ם נגמרה ! " אולי תהיה סערה לפני השקט אני יודע שמדברים על מהלך נגד ישראל באו"ם. לא נקבל שום ניסיון להכתיב לנו בנוגע לבטחונינו. הדרך לשלום עוברת דרך רמלה ולא דרך ניו יורק.
בעוד עשור ראש ממשלה יעמוד במקום שאני עומד וימחא כפיים לאו"ם. לאו"ם יש המון זמן לדון במדינה הדמוקרטית היחידה במזרח התיכון ולא בבעיות אחרות בעולם.

אבו מאזן רוצה לתבוע את הבריטים על הצהרת בלפור, אירוע שהתרחש לפני 100 שנה, הוא חי בעבר! הוא צוחק ואתם מתייחסים לזה ברצינות. לב הסכסוך הוא סירוב הפלסטיני להכיר במדינה יהודית בכל גבול. זה לא עניין של התנחלות זה מעולם לא היה.
ישראל מוכנה ואני מוכן , לדון בכל הנושא אבל בדבר אחד לא אהיה מוכן לדון בזכותה המוסרית של ישראל למדינה יהודית אחת ויחידה.
הפלסטינים לא רק תקועים בעבר אלא המנהיגים שלהם מרעילים את העתיד.

נאום נתניהו: האו"ם החל ככוח מוסרי והפך לפארסה מוסרית
נערך ע"י חדשות1 22/09/2016 20:12
  • תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה