מערכת החינוך

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 11:15 אזור תעשייה רותם
התראה חדשה היום 10:45 בית אלפא וחפציבה
התראה חדשה היום 10:42 כפר רופין
התראה חדשה היום 10:30 לוטן

• מערכת החינוך דבורה הנביאה
  • 15/08/2016 17:59
  • צפיות321
מערכת החינוך יורדת מדחי אל דחי .השבוע נתבשרתי שמנהלת בי"ס יסודי פרשה בכפייה "שניה" לפני פתיחת הלימודים , אחרי שנים רבות שבו ניהלה בי"ס יסודי שנודע לשמצה בגלל האלימות הרבה ששררה בו . ותתפלאו שמיקומו של בית הספר הזה הוא באיזור סוציואקונומי גבוה .
שנים של תלונות ואירועים קשים לא פתחו את עיניי האחראים במערכת לכאוס ששרר בבית הספר ולטיוח של המנהלת והמקורבות לה . עכשיו בתום 16 שנים באותו בית ספר אחרי אינספור תלונות,מכתבים ואיומים של הורים בתביעות משפטיות ,נאותה המנהלת לפנות את מקומה ויצאה לפנסיה מוקדמת . ואני תוהה אם זה עדיין לא היה משתלם לה לצאת והיא הייתה נשארת ,האם התלמידים היו ממשיכים ללמוד במקום שלמעשה מסכן אותם וללא אמת ושקיפות של צוות ההנהלה (מנהלת/יועצת/סגנית) ,התשובה שלי היא כן !!! כי כפי שבבית הספר הזה המושג השגור בפי הצוות היה כס"תח , כך היא התחושה בכל המערכת שמה שמעניין את היושבים בראשה זה כסת"ח ,ושקט תעשייתי התלמידים ההורים ולפעמים גם המורים הם הדבר השולי . וזה עצוב מאד ,ועצוב לי בפרט כפגועת מערכת החינוך . אני יודעת שאם לא יחול מהפך ושינוי קיצוני במערכת החינוך עלול להתרחש פה אסון של התפוררות חינוכית וערכית מוחלטת ואולי אפילו אסון פיזי באחד מבתי הספר פה בארץ !!!

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה