האיש שהיה דייר שינוי במחלוקת ושהפך לאחד האנשים מעוררי הפרובוקציות בישראל, מפתיע שוב כרגיל זה לא ממש לטובה.
הפעם הוא מגיע לאירוע כשהוא לובש חליפה מוזהבת ונעלים מבית דולצ'ה וגבאנה ועליהם שני צלבים גדולים. כמובן שההופעה "המוזרה" גררה אחריה לא מעט תגובות קללות וגידופים מצד יהודים ונוצרים כאחד כך לפחות טוען שי חי (אכלו לי שתו לי, הם אשמים, אני לא עשיתי כלום).
בדף הפייסבוק שלו כתב שי חי וצירף תמונה :
"מכתבי נאצה, איומים ברצח, יהודים שנעלבו כי על הנעל שלי יש צלב, נוצרים שנעלבו כי על הנעל שלי יש צלב, שיח טוקבקים אלים ברשתות החברתיות. קשה להאמין שבשנת 2016 צריך לחשוב פעמיים לפני שלובשים פריטי אופנה".
במבט מעמיק יותר הגעתי למסקנה שההופעה הזהובה מוזרה הזו אי אפשר להתעלם ממנה אבל צריך לומר את האמת: זה מכוער ברמות על ! חוסר טאקט וחוסר טעם המרכיבים שיכולים להרוס כל לבוש ושיהיה יקר ככל שיהיה. הנעליים במבט מהחזית מזכירים נעליי בית, הזהוב המבריק הזה לא מתאים לו ובטח לא לאקלים החם הישראלי בקיצור כישלון נחרץ, לא אופנתי בעליל לאפסן בבויידם עד לפורים.
ועוד דבר אחד שצורם אפילו יותר... הפאנלים של הרצפה והריצפה.. מה זה הג'יפה הזה ? כמה זמן לא ניקיתם שם? ומה זה השחור על הרצפה, ג'וק מת ??
על זה נאמר "לא כל הנוצץ הוא זהב"
נערך ע"י ליעד 18/05/2016 09:19
2022