זעם רב בקרב אוהדי הפועל באר שבע, שנדהמו לקרוא הבוקר (א') ב"ידיעות אחרונות" וב-ynet ספורט על כך שמשטרת מרחב הנגב לא תאפשר להם להניף דגלי פריסה במשחק העונה נגד מכבי תל אביב הערב (20:55) באיצטדיון טוטו-טרנר.
ארגון האוהדים "אולטרהסאות'" ועמותת האוהדים "וסרמיליה" פרסמו הודעות גינו קשות ברשתות החברתיות כנגד ההחלטה. האוהדים ציינו שמדובר בהודעה מבזה, שכן הם קיבלו מראש את כל האישורים הנדרשים ועמלו על תפאורה בעלות של כ-50 אלף שקל.
חברי ארגון האוהדים הביעו כעס על ממלא מקום תחנת באר שבע, סגן ניצב אילן שושן, שנימק את ההחלטה בהתרעות על הכוונה להחדיר אמצעי פירוטכניקה שעלולים לסכן את חיי אדם אם יופעלו בזמן פריסת הדגלים.
בהודעת ארגון האוהדים נאמר: "חברי הארגון בזים להחלטת המשטרה והגורמים המעורבים בה. עוד לא החלטנו מה יהיה הערב במידה והפריסה לא תיכנס". בסיום ההודעה פנו אנשי הארגון לכל האוהדים על מנת שיפעלו למען שינוי החלטת המשטרה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4780739,00...