לאן

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 10:44 מטווח ניר עם, מפלסים
התראה חדשה אתמול 01:13 פטיש

• לוסי אהריש חטפה קללות ולא נשארה אדישה: ''לאיזה אלוהים את מתפללת?''
    IsraMedia
    IsraMedia
    מספר הודעות: 4,727
    ותק: 19 שנים ו-7 ימים
  • 16/03/2016 19:37
  • צפיות557
חטפה קללות ולא נשארה אדישה: ביום חמישי שעבר באולמי 'גן האירוסים' בראשון לציון, משרד החקלאות חגג לנשות המשרד את יום האישה הבינלאומי. אשת התקשורת, לוסי אהריש, שהוזמנה לתת הרצאה, נתקלה במופע שנאה מכוער.

אהריש סיפרה במונולוג שלא משאיר עין אחת יבשה: "בחמישי היה לי קטע שבחיים שלי לא קרה לי. הרצתי למשרד החקלאות בראשון לציון, כי ליהיא לפיד הייתה צריכה להרצות להם והיא הבינה שהיא לא יכולה להרצות בפני משרדים ממשלתיים, אז הקפיצו אותי. הלכתי ונתתי שם איזו הרצאה. אני יושבת בשורה הראשונה ואז באה איזו מישהי שישבה מאחורי ואומרת לי 'איכס, יא מגעילה, אני שונאת אותך'. אמרתי לעצמי אין מצב שהיא מדברת עליי. והיא ממשיכה, 'איכס, איכס, איכס, מגעילה'. שאלתי אותה אם היא מדברת אליי והיא ענתה לי 'כן, זכותי לשנוא אותך'. שאלתי אותה על מה או אם היא מכירה אותי, אם רצחתי לה מישהו ולמה היא מדברת בצורה הזו. היא הייתה בחורה יפה, דתייה, אמרתי לה 'את שמה כובע על הראש ומתפללת, למי?'. נהיה באזז, קמתי, נחנקתי, שאלתי אותה איך היא לא מתביישת להלבין פני אדם ברבים. מאיפה הבושה הזאת? מאיפה החוצפה הזאת? אנשים התחילו לשאול מה קרה, 690 איש היו שם, כולם קמו על הרגליים ואמרו לה 'תצאי את, יא חתיכת מגעילה גזענית, לכי, היית רוצה להיות כמוה', אני גם אמרתי לה 'קומי, תגידי לכולם איך קוראים לך ותגידי לכולם גם מה אמרת לי'".

http://www.maariv.co.il/news/israel/Article-531786

• תגובה מהירה
  • לאן שמואל
  • 17/03/2016 07:08
  • צפיות364
שנות היסטוריה של ישראל לא לימדו דבר את החברה הישראלית ככתוב ואהבת לרעך כמוך.

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה