סליחה...

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 10:52 ראש הנקרה
התראה חדשה אתמול 14:54 משגב עם
התראה חדשה אתמול 14:53 משגב עם
התראה חדשה אתמול 14:53 משגב עם

• כל ערביי ישראל תומכי דאע"ש בליבם אורי אילן
  • 01/01/2016 20:39
  • צפיות774
וזאת עובדה.

• תגובה מהירה
  • o
  • צודק, אחי אורי אילן
  • 01/01/2016 20:39
  • צפיות372
  • תגובה מהירה
  • איזו הכללה מוגזמת ! לא כולם תומכי דאעש מיקו
  • 01/01/2016 21:41
  • צפיות412
אפשר לומר שערביי ישראל יחסית לשאר המדינות סביבנו נהנים מהחיים במדינה דמוקרטית, ומרמת חיים שונה לגמרי מחייהם של מוסלמים במדינות סמוכות לנו או יותר נכון ממה שנשאר מהמדינות האלו. כך שדאעש יכול למצוא בקרבם רק בודדים כאלה שיש להם מה להפסיד.

• תגובה מהירה
  • סליחה... יסמין
  • 04/01/2016 04:02
  • צפיות385
סליחה, שום דבר לא מקבלים בחינם במדינה. ושום דאעש אין בתוכנו אנשי דאעש אלה חיות אני עד עכשיו לא מאמינה שיש דבר כזה, ששמעתי על זה חשבתי שזה סרט, זאת לא הדת שגדלתי עליה!
תפסיקו רק להגיד דברים, אנשים כדאעש יש אנשים גדולים מאחוריהם אני לא מאמינה שהם יכולים לעמוד בפני מדינות גדולות כך.
ואין להם שום קשר עם האיסלם, אפילו לרוב המוסלמים אין קשר עם האיסלאם, למה אני מוסלמית ואני אפילו לא מוכנה לתת פרצוף לשום בן אדם אחר? למה אני מוסלמית ואני תמיייד מגנה את הריגת אנשים חפים מפשע. אתם מבנים את הקטע של הפיגועים שאנשים עושים שזה חלק מהדת אבל הם עושים את זה למען חיים טובים, ו" מדינה " והוא נקרא "שהיד" למען מדינתו ולא למען הדת. זאת נקודה שכולם לא מבינים אותה, ואם תבואו ותגידו לי כתוב ורשום ויש אנשים, בכל מקום יש אנשים טובים ואנשים רעים.
שמעתי תמיד משפט בדת שאומר שהדת היא ידודית ולא בכוח. יש משפטים אנשים עם בעיות הבנה קוראים ואז יוצאים בכל מני דברים בשם הדת.
כולנו בן אדם, לאף אחד אין את האפשרות להגיד מי יהיה בגן עדן ומי לא. רק אלוהים שופט אנשים.
שיהיה זכרונם ברוך של הנרצחים. חבל כואב הלב:(!

• תגובה מהירה
  • ... יסמין
  • 04/01/2016 04:13
  • צפיות380
ואת האמת אני לא יודעת למען מה הם הורגים אנשים ומתים, ואללה ואם ישחררו עצמם אני לא מבינה איך יחיו עם מנהיגים חושבים רק על הכסף.
טיפשות על. נכון שאין שיוון אבל אין שום סיבה בעולםםםםםם נותנת את הזכות לאיש לרוץ לכיוון איש חף מפשע עם סכין או עם כלי כל שהוא.
כולם חוליייי נפש, לא רק הפסיכי שבציע את הפיגוע האחרון, כל איש שהורג איש חף מפשע לא משנה מי הוא . הוא חולה נפש, וחיה של אדם אבל בלי אישור רופאי.
חבל שיש אנשים שחושבים כך... באמת.

• תגובה מהירה
  • לא ייתכן יוסף וייס
  • 02/01/2016 21:15
  • צפיות318
רוב הנרצחים ע"י הארגון הזה הם ערבים

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן