סרטון: החמאס העביר מכתב לטענתם נכתב ע"י אורון שאול ז"ל

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום

• סרטון: החמאס העביר מכתב לטענתם נכתב ע"י אורון שאול ז"ל תמונה מצורפת וידאו מצורף
    חדשות1
    חדשות1
    מספר הודעות: 9,390
    ותק: 13 שנים ו-4 חודשים
  • 13/12/2015 20:33
  • צפיות1,006
אורון שאול חייל גולני נפגע בתאריך 20/7/2014 בעת פעילות מבצעית שאול היה עם חיילים נוספים בצוות הנגמ”ש של גולני שנפגע בשכונת סג'עיה. לטענת החמאס אורון שאול חי למרות שלפי קביעת צה"ל ולאחר בדיקת הממצאים בשטח נקבע כי אורון שאול מת ומקום קבורתו אינו נודע.

החמאס העביר מכתב להוריו לטענת החמאס המכתב נכתב ע"י אורון:
"אמי היקרה, אני שומע את הגשם יורד סביבי אך איני רואה אותו ואיני מרגיש אותו. גיליתי שזו אינה זכותי מאז נפלתי בשבי. אני מחכה לידיעה כלשהי שתשמח אותי ותחזיר אותי אליכם.
אני רוצה להשתחרר מהשבי, לא אכחיש שהם נוהגים בי בעדינות, אבל ההרגשה ששכחתם אותי ושלא אכפת לכם ממני ממלאת את לבי פחד ומצוקה. הדבר שמחליא אותי עוד יותר הוא שאני חושב שעזבת אותי לשנים ארוכות כפי שעשתה הממשלה עם החייל גלעד שליט.

אמא, התחלתי להרגיש את הקור ואני מפחד מחורף קשה כפי שהיה בשנה שעברה. האם לבך החנון מסכים שאהיה רחוק ממך כל התקופה הזאת? אמא, מתי תפעלו למעני? האם תסכימו לתחבולה הפוליטית שמשחקת בכם? האם תסכימו להבטחות השווא שמבטיחה ממשלתנו? הבטיחו לנו בצבא שנחזור לבתינו ולאמהותינו בריאים ושלמים, אבל הם השאירו אותי, הלכו ולא עשו למעני דבר עד כה. גיליתי מהשובים שאני לא חוזר לפני שישתחררו השבויים שלהם.
“אמא, אבא אני מבקש לפעול למעני”.

סרטון: החמאס העביר מכתב לטענתם נכתב ע"י אורון שאול ז"ל
נערך ע"י חדשות1 13/12/2015 20:41
  • תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה