מצדיקה אותך ומצדיעה לך

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה אתמול 23:58 תל חי, קריית שמונה, הגליל העליון
התראה חדשה אתמול 23:49 מטולה, תל חי, מג'דל שמס, קריית שמונה, הגליל העליון, מבואות החרמון, גולן
התראה חדשה אתמול 10:52 ראש הנקרה
התראה חדשה שלשום 14:54 משגב עם

• "לאחר כמה רגעים הרגשתי את היד שלו נוגעת לי בירך" תמונה מצורפת
    IsraMedia
    IsraMedia
    מספר הודעות: 4,727
    ותק: 19 שנים ו-5 חודשים
  • 09/11/2015 19:54
  • צפיות668
עלמה עלתה הבוקר לאוטובוס בדרכה מרמת גן לת"א. בזמן שישבה באוטובוס היא הוטרדה מינית ע"י איש מבוגר שהתיישב לידה, היא החליטה לא לשתוק ולספר את הסיפור שזכה למאות שיתופים.

"נמאס לי ואני כבר אובדת עצות
הבוקר בסביבות השעה עשר וחצי עליתי לקו 70 של דן מרמת גן לתל אביב אחרי פגישה.
סביבי המון ספסלים ריקים, היינו כחמישה נוסעים בכל האוטובוס.
באחת התחנות בדרך עלה האדם הזה, כבן 70, קצת צולע והתיישב לידי בספסל על אף שיש המון ספסלים פנויים כך שמיד זיכיתי אותו במבט המפורסם שלי שאומר-'מה הקטע שלך?!'. הוא בתגובה הסתכל עלי בחיוך ואמר בקול חביב 'אוי סליחה, תפוס?' והרגשתי נורא לא נעים עם התגובה הראשונית שלי.. מדובר הרי באדם מבוגר שקשה לו ללכת.. חייכתי חזרה והתכווצתי במקומי ליד החלון. לאחר כמה רגעים הרגשתי את היד שלו נוגעת לי בירך, זזתי עוד הצידה ושמתי את התיק שלי כחוצץ בינינו והוא בתגובה מיד הזיז את היד. חשבתי לעצמי שזה היה במקרה, בטעות. רגע אחרי היד שלו חפנה לי את הכוס. קמתי בבהלה, צרחתי 'מה אתה עושה?!' כולי רועדת בזעם, הוא אמר 'אוי סליחה, אני אזוז' וקם בקלילות וללא צליעה לכסא הפנוי ליד, צילמתי את התמונה שאתם רואים בזמן שהנהג עוצר בתחנה, קם וניגש מיד לראות על מה המהומה (מיותר לציין שאף אחד מהנוסעים האחרים-כולם גברים צעירים-לא זז, לא קם, לא שאל אם אני בסדר או שום דבר). סיפרתי לנהג את שקרה והוא נותר לעמוד מבולבל כי הזקן מיד התחיל לגמגם 'אני רועד, אני נכה, זה היה בטעות, היא משוגעת' והרי לא תוריד זקן רועד מהאוטובוס, וכך-ירדתי אני מהאוטובוס, רועדת, עם דמעות בעיניים, מרחק כמה תחנות מהתחנה שלי.
בוקר טוב ישראל.
אני כועסת ואני לא מוכנה יותר. לא פעם ראשונה שזה קורה לי, גם לא שניה, שלישית או רביעית ובטח שלא אחרונה אבל זהו, לי נמאס! אני לא מוכנה יותר לחיות ככה. לחיות בפחד כל הזמן. לא מוכנה!
אחר כך מתפלאים למה אני עונה בגסות לגברים ש"רק צוחקים איתי", "רק מחמיאים לי" חאלאס! די כבר! אתם לא מבינים כמה זה נורא?? כמה אני אף פעם לא מרגישה בטוחה לבד? ללכת ברחוב? לנסוע באוטובוס? שלא לדבר על מקומות בילוי!
אז היי, אני עלמה, בת 30, מותקפת מינית הבוקר בפעם המיליון (!!!!!) עומדת בוכה בסטודיו החדש שלי, מנסה להכין טארטים מתוקים בלי ללכלך אותם בזוהמה שבחוץ, יודעת שיום העבודה הזה כבר אבוד כי הרעד בידיים משתלט והכי מגניב? שאין לי מה לעשות עם זה. כלום. מלבד פוסט שטותי בפייסבוק. את המשטרה? לא מעניין. את הנהג? לא מעניין. את שאר הנוסעים? לא מעניין. רק אני נותרתי עם עוד סדק."

https://www.facebook.com/alma.neumanahuvia

"לאחר כמה רגעים הרגשתי את היד שלו נוגעת לי בירך"
  • תגובה מהירה
  • o
  • מצדיקה אותך ומצדיעה לך מאי
  • 09/11/2015 21:14
  • צפיות273
  • תגובה מהירה
  • טרדה מינית באוטובוס Judith
  • 10/11/2015 14:00
  • צפיות246
כל הכבוד שצלמת אותו , חבל שלא רואים טוב את הפנים שלו. היית צריכה גם לצלם גם כמה גברים שהיו באוטובוס נראה מה היו עושים אם זאת היתה אמא שלהם או הבת שלהם מפני שאנשים כאלה לא היו עושים דבר אם זאת היתה האשה שלהם.

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה