אמיר חצרוני "עוכר ישראל" טס לסין עם חברתו הערבייה מן טיול אוהבים כזה שנגמר
ברגע שחברתו גילתה שישב לשתות קפה עם מישהי לפני כמה חודשים.
אז על רקע ״ כבוד המשפחה ״ החלה חברתו להכותו גזרה את בגדיו את הדרכון, שברה והרסה את כל החדר. עכשיו הפרופסור הלא מכובד חצרוני מבקש שיעזרו לו לחזור לישראל.
לי יש בקשה : תנו לנו מתנה לשנה החדשה ותשאירו אותו שם !
מתוך דף הפייסבוק של חצרוני:
זה נכון שאני גם סופר בעוונותיי, אבל לא הייתי ממציא מאהבת ערביה נוצריה מהגיהינום. בסך הכל, אני נוטה להעדיף נוצרים על מוסלמים.
ובשיא הרצינות: אני תקוע בסוז'ו שבנפת ג'ינגסהאו שבסין לא רחוק אבל גם לא ממש בשנגחאי. זה אתר תיירות שווה, אבל גם עכו מעניינת בדרכה, ואני לא מכיר הרבה אנשים שהיו רוצים להיות שם בלי אפשרות לצאת אם רוצים.
מה שקרה - בשיא הקיצור - זה שבחורה שיצאתי איתה השחיתה את הדרכון שלי (וגם הרסה חפצים בבית ולקחה את הטלפון הנייד, וקרעה את הבגדים והעלימה מתנות, והחביאה תרופות שאני צריך לקחת מדי יום, וחדרה לי למייל, ולקינוח תקפה אותי במכות בגלל שלטענתה בגדתי בה.
בלי קשר לשאלה אם הטענה נכונה או לא, ואפילו בלי להתייחס למוצא האתני האקזוטי למחצה - אני מבקש שתעזרו לי לעלות לטיסה לישראל של אל-על אליה אני רשום ביום שבת.
הבעיה האקוטית - להבדיל משברון לב - היא שנכנסתי לסין עם דרכון פולני (ששירין השחיתה), ואני יכול לצאת רק עם הדרכון הזה ורק עם ויזה מתאימה. אני נוסע מחר לקונסוליה הפולנית על מנת להתחיל בהנפקת דרכון חלופי, אך לפי מה שנאמר לי - אין מצב שאספיק לעלות על הטיסה. יש לי בישראל פגישות חשובות לא רומנטיות ובהמשך עוד טיסות חזרה, שגם אותן כנראה אאלץ להחמיץ. הדרכון הישראלי הכחול השלם (והלא אהוב - מודה) לא עוזר לי כרגע. נקווה שאתם תוכלו לעזור. תודה!
עדכון: חב"ד מנסים לעזור. כל הכבוד!
בתמונה: חברתו של אמיר חצרוני קוראים לה גברת שירין נופי
נערך ע"י IsraMedia 24/09/2015 19:14
2022