סמ״ר לי מט נהרג בצוק איתן על קברו עדיין אין מצבה

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום

• סמ״ר לי מט נהרג בצוק איתן על קברו עדיין אין מצבה
    חדשות1
    חדשות1
    מספר הודעות: 9,388
    ותק: 13 שנים וחודשיים
  • 23/07/2015 21:52
  • צפיות577
במלאת שנה למותו של הלוחם לי מט שנהרג בקרבות בחאן יונס עדיין לא הונחה כרית המצבה על קברו הסיבה לכך היא רצון משפחתו לציין את שמות האחים של הלוחם על כרית המצבה. במשרד הבטחון לא ממש אהבו את הרעיון כידוע על קברי חיילי צה״ל שנהרגו קיים נוסח אחיד.
בני המשפחה הגיעו לאזכרת בנם עם כרית זמנית ועליה רשומים שמות האחים וגם רשום ״
ליליק נהרג בעת משמרת של ראש הממשלה בנימין נתניהו, ביבי ושל שר הבטחון משה יעלון בוגי. עצוב אבל זה מה שכתוב .

הסיכוי שישונה הנוסח על קבר החייל הוא נמוך מאוד, להנציח את האחים החיים על מקום מנוחתו של אחיהם זה בהחלט מצמרר מעט.
ככל שחושבים על כך זה בעיקר עניין של תחושה ולא של נוסח זה או אחר, צער והשכול הרי לא ישתנה או יפחת אם יהיה כתוב כך או אחרת לכן צריך כרית אחידה ואחרי שנה הגיע הזמן שבני המשפחה יאפשרו זאת, ויש לזכור מצוק איתן יצאנו עם שתי משפחות שקבר אפילו אין להן.

נערך ע"י חדשות1 23/07/2015 21:55
  • תגובה מהירה
  • שיוויון ואחידות וקבר עם בקבוקי בירה תמונה מצורפת
    ליעד
    ליעד
    מספר הודעות: 19,325
    ותק: 13 שנים וחודשיים
  • 23/07/2015 22:23
  • צפיות382
שיוויון ואחידות וכמובן כאב השכול הנורא זה מה שמאפיין קברי חיילי צה״ל שנפלו במערכות ישראל, כל אחד מהם הוא עולם ומלואו אבל ב״סוף״ כולם אותו הדבר.

זו התמונה של קברו של החייל לי מט ז״ל בדרך שבה זוכרים את הנופל אף אחד לא מתערב זה בטוח.

שיוויון ואחידות וקבר עם בקבוקי בירה
2022
  • תגובה מהירה
  • קבר מט אלי סוקולקה
  • 24/07/2015 18:48
  • צפיות356
מי כתב את זה? ניסוח מתחת לכל רמה

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן