חברת תנובה מטעה את ציבור לקוחותיה? וידאו מפייסבוק

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום

• חברת תנובה מטעה את ציבור לקוחותיה? וידאו מפייסבוק תמונה מצורפת וידאו מצורף
    IsraMedia
    IsraMedia
    מספר הודעות: 4,727
    ותק: 19 שנים ו-7 חודשים
  • 18/07/2015 22:01
  • צפיות492

הפוסט מתוך פייסבוק:
Oren Itzhakian

"כיצד חברת תנובה מטעה את ציבור לקוחותיה.

שלום,
אני מפיץ את הסרטון הזה כדי שכל לקוחות חברת תנובה ישימו לב שהם אכן מקבלים את כמות הקוטג' בהתאם למשקל המוצר שמוצג על האריזה שבגינה חברת תנובה גובה את מלוא הכסף מהצרכן.

לאחרונה שמתי לב שהקוטג' שאנו רוכשים במשקל 125 גר' (כמו שתנובה מצהירה על גבי המוצר) אינו שוקל כפי שהם מצהירים והמשקל הרבה יותר קל.

החלטתי שבכל פעם שנרכוש קוטג', לשקול את המוצר לפני פתיחתו וגיליתי שזה לא מקרה יחיד ומקרה זה חוזר על עצמו בכל פעם.

פעם שקלתי משקל של 79 גר' ופעם אחרת משקל של 89 גר' ואז הבנתי שחייב לשתף את הציבור והחלטתי לתעד את הפעמים הבאות.

בסרטון זה ניתן לראות 2 מוצרי קוטג' שבמקום משקל של 125 גר' נמדד בפועל בקופסא אחת 86 גר' ובשניה 100 גר'.

יש שיטענו שזו טעות בקו הייצור או בכיול המכשירים שלהם, אך אני מאמין שחברה בסדר גודל כמו תנובה שמרוויחה מיליונים צריכה לפחות שיהיה לה בקרת איכות כמו שצריך כדי למנוע מקרים אלו שבסופו של דבר באים על חשבון הכיס של הצרכן.

נא בידקו בביתכם את המוצרים ושקלו אותם כדי לבדוק אם יצא לכם מקרה דומה, אם כן תעדו והעלו סרטון."

שתפו כמה שיותר כדי להעלות מקרה זה לתשומת לב הציבור וכדי שחברת תנובה תדע לעתיד לא לספק חלק מכמות הקוטג' ולגבות את מלוא הכסף ובכך להרוויח כסף על חשבון הציבור.

בברכה,
אורן יצחקיאן

חברת תנובה מטעה את ציבור לקוחותיה? וידאו מפייסבוק
  • תגובה מהירה
  • תנובה דוד
  • 19/07/2015 20:56
  • צפיות333
אני מזמן טוען שהכל שקר
אז מהיום אני צריך ללכת עם משקל למכולת?
ביי עולם השקר

• תגובה מהירה

מקרא סימנים