יורוליג : צסק''א מוסקבה VS מכבי תל אביב (19:30 ערוץ 14 ספורט5 HD)

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 08:04 טבריה, מבואות החרמון, הגליל העליון
התראה חדשה היום 08:01 תל חי, מטולה, קריית שמונה, הגליל העליון, מבואות החרמון, מרום הגליל
התראה חדשה היום 07:46 מעלה אדומים, מגילות, גוש עציון, מטה בנימין
התראה חדשה היום 07:44 נוספת מרכז


  • יורוליג : צסק''א מוסקבה VS מכבי תל אביב (19:30 ערוץ 14 ספורט5 HD)
    בר
    בר
    מספר הודעות: 1,438
    ותק: 11 שנים ו-5 חודשים
  • 15/12/2017 15:45
  • צפיות425
היינס: "לא משנה היריבה, מבחינתנו זה גמר "צסק"א מחכה למכבי. איטודיס: "הם מהירים, יהיה משחק קשה"

מערכת אתר ערוץ הספורט 14.12.17 - 18:53

צסק"א מוסקבה תקווה להמשיך במומנטום מחר (שישי) ולהישאר בפסגת היורוליג עם ניצחון רביעי רצוף, כשהפעם מכבי תל אביב תגיע למגה-ספורט ארנה. בעוד הצהובים סובלים מהיעדרותו של מייקל רול, חניכיו של דימיטריס איטודיס מגיעים בסגל מלא לחלוטין.

הביג מן קייל היינס סיפר בראיון על התקופה הטובה שעוברת על הרוסים: "אנחנו יודעים שלא משנה מי היריבה או מה הסיטואציה, אנחנו נשחק באותה צורה. המאמן שלנו תמיד אומר שכל משחק עבורנו הוא משחק על תואר וצריך לשחק כאילו מדובר בגמר כי ככה זה מבחינתנו. יש לנו ציפיות גבוהות לא רק מתוך הקבוצה שלנו, אלא גם מבחוץ, והתפקיד שלנו הוא לעמוד בהן".

היינס רחוק שלושה משחקים מ-200 הופעות ביורוליג: "בתחילת הדרך, לא הייתי מאמין שאגיע לזה. אם היו אומרים לי שאגיע שבע פעמים לפיינל פור בשמונה עונות, אזכה בשלושה תארי יורוליג ואשחק במועדונים הבכירים באירופה, לא הייתי מאמין. זה חלום שהתגשם שאני מקווה להמשיך בשנים הבאות".

איטודיס סיפר לקראת מכבי: "זה עוד משחק קשה מבחינתנו. מכבי היא קבוצה שמשחקת בקצב גבוה ויש לה שחקנים מהירים ואתלטיים. יש לה איכויות ומוטיבציה ואנחנו מצפים למשחק קשה".


  • תגובה מהירה



מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו


כללי הפורומים של ישראמדיה