מירי רגב: להסית נגד המדינה, לחתור תחתיה והכל במימון המדינה? לא יהיה!

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 07:05 מעלות תרשיחא, בית ג'אן, מעלה יוסף, משגב
התראה חדשה היום 06:17 שומרה, זרעית
התראה חדשה היום 06:08 שומרה
התראה חדשה היום 05:48 פסוטה

• מירי רגב: להסית נגד המדינה, לחתור תחתיה והכל במימון המדינה? לא יהיה!
    חדשות1
    חדשות1
    מספר הודעות: 8,797
    ותק: 11 שנים ו-5 חודשים
  • 25/09/2017 23:29
  • צפיות215
שרת התרבות מירי רגב, תקפה הערב שוב את התקשורת, את היוצרים משמאל ואת עמותות השמאל, שלטענתה מנסים להפיל את הממשלה לאחר שלא הצליחו לנצח בקלפי.
רגב נאמה בכנס של הליכוד בירושלים, ואחרי שמנתה את הישגיה כשרת תרבות בחלוקת העוגה התקציבית בצורה שוויונית יותר, יצאה נגד אנשי התרבות. "תראו, לשנות מציאות זה לא קל", אמרה רגב. "אנשים התרגלו במשך שנים שהם קובעים מה זו תרבות וגם מחלקים לעצמם את התקציב הממשלתי. וכשאני באה ומשנה את זה, אז הם מכפישים, מתנשאים ומאיימים. אני חווה את זה על בשרי בשנתיים האחרונות. הם התרגלו לעוד משהו, להסית נגד המדינה, לחתור תחתיה והכל במימון המדינה. אז אני אומרת - לא יהיה".

בהתייחסה למוחמד בכרי אמרה רגב: "הוא מחזיק בתעודת זהות ישראלית, מגדל כאן את ילדיו, מתפרנס כאן, אבל - אין לו בעיה להסית נגד המדינה. פניתי מיד ליועמ"ש. אם הוא רוצה להיות אזרח לבנוני - ת'פאדל. אבל אם אתה אזרח ישראלי, תכבד את המדינה ואת חוקיה".

בהתייחסה לטקס פרסי אופיר אליו לא הוזמנה, הביעה רגב פעם נוספת על הסרט הזוכה, פוקסטרוט. "מדובר בעוד סרט שמציג את חיילי צה"ל כהורגים צעירים ערבים וקוברים אותם עם האוטו, כאילו זה בנוהל הצה"לי. מתי זה קרה בפעם האחרונה בצה"ל? זה לא קרה. את זה אנחנו צריכים לממן? זה סרט שמקבל תמיכה מקרנות הקולנוע שכל התקציב שלהם הוא מכספי הציבור? לא יהיה".

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/896/109.html

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה