פריצת דרך מאת יצרנית שוקולד שוויצרית מרחיבה את היצעה סוגי השוקולד מעבר לחלב, מריר ולבן: חברת "ברי קאלבו" (Barry Callebaut), יצרנית הקקאו הגדולה בעולם, המציאה צבע שוקולד טבעי ראשון מאז חברת נסטלה החלה לייצר חפיסות שוקולד לבן לפני למעלה מ-80 שנה. השוקולד החדש בעל גוון ורדרד וטעם פירותי, והחברה מכנה אותו "שוקולד רובי".
החידוש, המבוסס על זן מסוים של פולי הקקאו, מגיע לאחר עשור של מאמצי פיתוח מצד החברה. כך על פי מנכ"ל החברה אנטואן דה סן-אפריק. השוקולד, שהושק בשנגחאי היום (ג'), בעל טעם פירותי חמצמץ-מתוק. כך לדברי החברה, המספקת שוקולד לחברות מובילות בעולם כגון "הרשי" ו"קדבורי".
"הוא טבעי, צבעוני והדוניסטי – יש לשוקולד פן של נהנתנות, אולם הוא שומר על צביון של שוקולד", אמר סן-אפריק. "יש בו איזון נחמד המדבר אל ליבותיהם של בני דור המילניום".