עיתונות אמיצה? כתבת תכנית הבוקר של 'אורלי וגיא' העניקה זר פרחים ליו"ר מפלגת העבודה הנבחר, ואמרה לו שהוא "אורח כבוד אצלנו". ערוץ 10: "גימיק חביב של תכנית בוקר"
תכנית הבוקר של 'אורלי וגיא' בערוץ 10 שלחה הבוקר זר פרחים ליו"ר העובדה הנבחר אבי גבאי. בסיום ראיון 'פתע' של יו"ר העבודה שלכאורה יצא מביתו עם אופניים בדרך לרכיבת בוקר, העניקה כתבת ערוץ 10 עדי גרינברגר זר פרחים לגבאי.
"אבי, תודה רבה לך", אמרה גרינברגר לגבאי בסיום הראיון. "יש לנו פה זר פרחים מערוץ 10, התכנית של אורלי וגיא. אתה אורח כבוד אצלנו. שיהיה לך המון בהצלחה".
כתבנו הצבאי, נועם אמיר, צייץ בחשבו הטוויטר שלו כי "חיפשתי את המשפט הכי ציני במחסנית הציניות שלי, ולא מצאתי. אולי אתם תמצאו".
ממערכת 'אורלי וגיא' בערוץ 10 נמסר: "מדובר בגימיק חביב של תוכנית בוקר שהביא לכך שאבי גבאי העניק ראיון ראשון לתכנית הבוקר של אורלי וגיא. כך היינו עושים לכל מועמד מפתיע שנבחר לילה קודם. מהימין, מהימין הקיצוני ומהימין המאד קיצוני".
http://www.20il.co.il/%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%9b%d7...