מכתב אישי ארנון מילצן ברדר ושרה סיסטר

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום

• מכתב אישי ארנון מילצן ברדר ושרה סיסטר אלינוער
  • 12/02/2017 12:02
  • צפיות487
ארנון היקר,
הפתעת בחסכנות היתרה שנהגת כלפי סיסטר שרה והמקופחת.
אתה הרי בעל אמצעים.
מה קנית לה סהכ שרשרת חרוזים עלובה אצל שטרן?!
לא טרחת אפילו לקנות סט ואילצת את ביבי להרים טלפון אליך עמ להשלים צמיד עם חרוזים עלובים אצל שטרן
(גם שטרן עלובים מפני שמחזיקים מוצרים נחותים).
שלחת לשטרן את הPA שלך לרכוש עבור שרה ולא דאגת לבחור כראוי מתנה כמו שאתה עושה זאת לאורך השנים.
חבל.
שרה ממש מקופחת כי אחיה לא מתייחסים אליה ולכן כסיסטר מאומצת וניצרכת הייתי צריך להשקיע לא רק ממון אלא גם מזמנך.
נכון ששלחת שמפניות בצבעים ומה עוד בעידודו של ביבי כדי לשמח את נפשה הפצועה אבל - לא מספיק
המשפחה בכלל גרה בבית רעוע, לא שמענו שעזרת בשיפוץ מעון ראש הממשלה עשית מעט למען ביבי, סיפקת סיגרים שהוא אוהב ולא די בזאת שרה וביבי נאלצו שוב ושוב להודיע ולהזכיר לך חובתך שנגמרה ההספקה וכפי שאתה יודע הם מלאים בעבודה, ביבי ראש הממשלה, עבודה למכביר ועוד ממלא מקומם של כמה ממשרדי ממשלה ושרה רעיה, אמא לילדים ובראש היא ממלאת בתפקיד המכובד של פסיכולוגית חינוכית.
באופן אישי טוב שיש לך עוזרים שיכולים להחקר במשטרה וכן, היית מסודר בחשבונות וכל זאת מפני שאני נהנית מרכילות בכלל ופרט ובמקרה זה חשוב לי לדעת שראש ממשלת ישראל מקיים נורמות מוסריות.
אני רוצה שתדע שאין דבר נגדך למרות שלא פעלת באופן שוטף כמו שצריך וחיכית להוראות מבני הזוג.

את העובדות שלך כנראה בחרת בקפידה.
מוצאות חן בעיני.

לסיכום אין ספק שאתה אדם חיובי והוכחת עצמך לאורך השנים.

תודה.

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה