לאון נמושה קצת תראה

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה 18/05/2025 17:14 כיסופים

• לאון נמושה קצת תראה שיר
  • 04/07/2013 00:42
  • צפיות186
לענת וטהוניה שאתה כועס על מה שנאמר לחברתך דורין ואל תשב ותדבר איתם כאילו כלום לא נאמר אתה יורד מהעיניים חבל אתה מנסה להיות בסדר עם כולם זה לא ניתן אי אפשר להיות אף פעם בסדר עם כולם תהיי בעל דעה אולי לכן קראו לך ולדור נקניקים?

• תגובה מהירה
  • o
  • טהוניה שוב בפעם המאה איילת
  • 03/07/2013 23:44
  • צפיות179
  • תגובה מהירה
  • o
  • השחור של טהוניה לא יפה , הוא גם מסריח איילת
  • 03/07/2013 23:52
  • צפיות152
  • תגובה מהירה
  • טהוניה מוכיחה כל יום איזה שיר
  • 04/07/2013 00:03
  • צפיות167
פרחה היא הפה שפתחה על דורין מצאה לה עם לריב דורין יודעת להשיב היא חכמה אוכל את טהוניה שלאון חבר עם דורין ועליה לא משתין הכעיס אותי שדור ולאון לא ניגשו מיד לדורין להראות לה תמיכה לפחות לא להתערב בריב וענת נהנת מכל זה ממש כמה לתחיה כי יומיים היא מסתובבת כמו חולה וההפקה אוי לבושה שאחת כמו טהוניה עדיין נשארת ואני מתחילה לחשוש שיש משהו לא כשר בהצבעות בבת אדם תת רמה!

• תגובה מהירה
  • מה אתם הייתם עושים? אני
  • 04/07/2013 03:55
  • צפיות184
הייתם נשארים לשבת בשולחן עם טהוניה וענת בזמן הצעקות או אחרי הצעקות והקללות של טהוניה על דורין, אם הייתם דור או לאון או אבי?
הייתם מעיזים להגיד למישהו שצועק בבית כמו טהוניה, להפסיק לצעוק ולהתחיל לדבר או שלא?

• תגובה מהירה
  • לדעתי אוצר המלים של יונתן
  • 04/07/2013 04:14
  • צפיות150
רוב הכותבים כאן לא שונה מאוצר המלים הנשמע מפיותיהם של חלק מדיירי הבית.אולי קצת להתעדן ולהשתמש בעברית מעודנת יותר.

• תגובה מהירה
  • הפקה שיר
  • 04/07/2013 00:08
  • צפיות164
בושה בושה לליהוק כזה חיפשתם אקשן וגרמתם לאנשים להתכווץ בביתם במקום להביא אנשים שניתן ללמוד מהם משהו הבאתם תתי רבה כמובן רובם טהוניה בראש כמה גועל יש בה מדברת כמו ילדת רחוב ההבעות שלה תנועות הידיים שלוחית

• תגובה מהירה
  • לא נאיבי מוטי
  • 04/07/2013 08:46
  • צפיות151
מה לעשות שרוב העם לא נאיבי ויודע שהמשחק מכור מראש ומעדיף לוותר על כאב הראש?

• תגובה מהירה
  • o
  • מעניין איזה עריכה יביא האח לטהוניה איילת
  • 04/07/2013 00:12
  • צפיות165
  • תגובה מהירה
  • אחרי הריב של דורין עם טהוניה שיר
  • 04/07/2013 00:17
  • צפיות183
לאון קרא לדורין והלכו לפינת העישון בתוך הבית לדבר איתה ושם אבי היה הצבוע חיבק את דורין ואמר לה אני גאה בך וסיפר לדורין שטהוניה אמרה שדורין פרוצה שמתחבקת עם לאון דור אבי והיא נשואה שמעה דורין ונדלקה ופתחה שוב הצעקות על טהוניה בדרך לאח הגדול להתלונן עליה .הפסיד מי שלא ראה את טהוניה בהתקפת אמוק וכמה שענת נהנת מתמוגגת הנחש ליד לאון היא אומרת לה די יאללה תעבירי את זה אל תשימי לב לכל דבר רק לאון זז נחש נכנס לפעולה ואומרת לטהוניה היא מחפשת לריב היא כך וכך .דורין לא טיפשה היא תשיב מלחמה רק חבל לי על עצביה כל הזמן התרחקה מהחרא

• תגובה מהירה
  • ענת מקבלת תאבון אחרי הויכוח שיר
  • 04/07/2013 00:25
  • צפיות155
נדמה לי שהיא אמרה שהיא לא אוכלת חוץ מצהריים וטהוניה אוכלת עצמה נראה אם לא תקבל אזהרה או שאת האזהרה היא כבר קיבלה אולי תעוף אינשאללה

• תגובה מהירה
  • די נמאס לראות את טהוניה שיר
  • 04/07/2013 00:32
  • צפיות149
זה כבר גורמ ממש לעצבי להיתערער איך אפשר לשמוע בזה ליכלוך של רחוב דייייייייייי העיפו אותה !!לפחות גילי ברוב הזמן שיעשע והיא רוב הזמן באמוק בקללות בשפת רחוב בושההההה להפקה בושה לעם ישראל שצריך לצפות ברמה כזאת דוגמא למי היא ומי אלה האנשים שמסמסים לה ?

• תגובה מהירה
  • ליאור סגול שיר
  • 04/07/2013 00:37
  • צפיות170
אנא ממך תתקשר להפקה ותגיד שהדברים שנאמרו לאשתך המקסימה לא מקובלים וגילי עף בגלל אותו משקל מילים אלא אם כן הוא עף בגלל שהזכיר את המילה לסבית כי הס מלהזכיר לסבית המילים שנאמרו לדורין חמורות וקשות אנחנו אוהבים את דורין

• תגובה מהירה
  • ברגעים אלה רבקה
  • 04/07/2013 00:40
  • צפיות160
יוצאת דורין מהאח ומנסה לומר שמילים כאלה לא מוציאים מהפה (הכוונה למה שטהוניה אמרה לדורין), אבל מייד שמו שיקופית שלא נקשיב ונתפוס את העניין ונדרוש את משפטה של טהוניה כמשפטו של גילי...ואחרי שסיימה מייד החזירו את הסרט....כמה עוולות , כמה רמאויות הפקה מגעילה ומכורה...

• תגובה מהירה
  • לא נראה לי שפאולינה שיר
  • 04/07/2013 00:55
  • צפיות154
תרצה את לאון בחוץ הוא מצטייר כחסר חוט שידרה רכיכה פאולינה תמיד עמה אחרי הדברים שהאמינה בצידקתם ופעלה בהתאם אפילו שעלה לה החברויות בבית ואדון לאון יושב ומלהג עם ענת טהוניה נוכחת גם במקום לשבת ולחזק ולעודד את דורין ולהפגין תמיכה נמושה כזה

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה