טוב עכשיו זה כבר ברור שאורנה מתה להזדיין עם דם
היא ישובה כמו נערת ליווי ליידו בכל מקום ונפגעה שהוא לא העיר אותה בלילה
זונה כבר אמרנו ? רחמים על ילדייה שצופים בה
לא תתפלא אם היא תעשה משהו שלא נראה לדיירים בבית כי הם מכירים אותה שהיא שובבה. די לצביעות! היא יודעת ברגע זה ששני מתייסרת ברגע זה ולא אכפת לה. אמא לילדים הייתי מצפה אחרת.
חחחחחחחחחחח אתה הזויי ממש תסתכל טוב טוב ותראה היא מתקרבת אליו יותר צכולן איכותית אמרת? אכן כן זונה איכותית עם סטייל הוא יזיין אותה ויזרוק אותה כי זה מה שהיא שווה
נעים מאוד דניאל
ואם בחורה מרגישה כמוני כלפי אורנה אז זה אומר הכל
יש לי מלא חברות חרדיות בפיסבוק רובן נשואות ואני יודע מה הן מחפשות הן באות אליי לאילת בשביל סקס אז שלא יבוא הדני שובבבני הזה ויספר לנו סיפורים על צניעות
זה שאורנה מתפללת שומרת שבת זה יפה היא גם שומרת על כבוד המשפחה שלה מה שהיא עושה כשהיא לבד זאת הבעיה שלה אותי מעצבן שהיא לא עשתה כלום וישר מעלילים זאת שמשתרללת עושים ממנה צנועה ראית את אורנה מתנשקת מתמזמזת לא כשתראי תדברי אני בהתחלה כשראיתי את עדן חיבבתי אותה אחרי שראיתי איך היא משתרללת לעיני עם ישראל ירד לי ממנה ותאמיני לי שגם אם זאת הייתה אורנה הייתי מגיב כך כמו שאני לא מחבב את ציר הרשע כוכב שם עדן ואביחי השחצן והסכסכן מקוה שאת מבינה אותי עכשיו
וידע מי השרלילה באח וזאת עדן ומי הערסית זאת כוכב ואם היא רוצה לעשות סקס שתעשה היא גרושה ואין לה קשר היא לא שרלילה כמו עדן שעברת את כל המיטות של הגברים אורנה לפחות לא מביישת את המשפחה שלה מול כל עם ישראל כמו עשן השרלילה וכוכב הערסית בנתיים מי שהתמזמז אחרי יומיים בתוכנית זאת השרלילה עדן
אורנה לא משחקת ולא מסתירה כלום בתעודת הזהות שלה היא אמרה הכל בלי להתבייש לעומת השרלילה עדן שאמרה שאין סיכוי לרומן אחרי יומיים עברה את כל הגברים ונשארה עם הזקן היחיד שרצה ואותה וכשיצא זרק אותה חזי בעצמו אומר בראיונות שהיא הלחיצה אותו בקשר אז דןדן אולי אורנה זרקה אותך בגלל אתה מתעצבן וכותב נגדה
חחחחחחחחחח אני נראה פי אלף יפה יותר מדן ומאורנה והיא ממש לא הסיגנון שלי אני במקום דן הייתי כבר מפרק אותה מהיום הראשון כי היא חרמנית רצח עליו אבל הוא פראייר
תכנס לפיסבוק שלי דניאל זווילי ותבין שהיא ממש לא מסוגלת לזרוק אחד כמוני אוליי להפך ובאמת בנינו היא מגעילה כבר..