השוטרים מנסים לגלות מי זרק את האופניים לבריכה. הם חוקרים את החברי קבוצת העניים.
מעיין ואביחי אחרי ויכוחון בלילה מדברים על זה, מעיין טוענת שאביחי קרא לה מטומטמת אבל היא טועה.
אביחי לא מפסיק לקרקר סביב הדיירים כדי שלא יעמידו אותו להדחה
לכל אחד אומר משהו שהוא רוצה לשמוע
נוכל וחש ערמומי.
מעיין סתמה לו את הפה כמו שצריך ומאז הוא נעלם כמו פחדן לוזר כין לו מה להציע במשחק.
עוד מעט הוא יעבור לשלב האלימות כי אין לו דרך אחרת לקבל במה אחרי שהאהבה הנכזבת שהוא בנה עליה נעלמה .
להראות רע בפני ציבור הצופים. צפונבונית כמוה לא תצא עם עיוור. היא מחפשת מישהו עשיר או מפורסם, כמו עומר אדם. עם כל זה שאיני מחבב את אביחי, הוא עדיין לפחות רמה מעליה. שיכנס לפרופורציות ויחפש מישהי שתעזור לו בחוץ ולא מישהי בשנות העשרים לחייה שמזריקה שפתיים, שחושבת שהחופשה האידיאלית היא בלאס וגאס, ושתצא למועדונים שלוש פעמים בשבוע.
אביחי בטוח שבסוף מעיין תתאהב בוא כי אן לה ברירהאבי
05/01/2017 23:13
143
כי פה אן לה את החברות היא מנותקת מהכול
הוא מגעיל ביגלל שמיצד אחד הוא יודע שבחוץ הוא והיא לא יהיו ביחד
והוא חושב שאם יהיה להם קשר זה לא סטוץ
ואינדל הסביר לו שזה האם אמא של הסטוץ
בקיצור אביחי שחקן שמשחק למצלמות ומחשבן כל שניה מהלך הבא מה לומר למי ואיך זה יצא כלפי חוץ
אביחי משתמש במעיין רק כדי להתקדם במשחק.
הוא ממש מטריד אותה וכופה את עצמו עליה למרות שהוא יודע שלא יקרה ביניהם כלום ולא בגלל הנכות שלו אלה כי הוא לא הטעם שלה כמו הרבה בחורות אחרות שלא רצו אותו.
מה נשים יוצאות עם כל גבר שהוא רואה ואין לו נכות?
גם אם אביחי היה רואה רגיל כמו כולם היא לא היתה יוצאת אותו כי הוא אלים ,בריון ,נחש ,מקלל רכלן ,סכסכן ,מקריח וממהר בפוקר .
כמו שאדוארד כתב, היא זורמת איתו עד גבול מסוים כדי לא להראות רע מבחוץ .
סה"כ היא בסדר עם כולם בבית.
שני עוד יותר נדבקת למעיין .
עוד רגע נכנסת איתה למיטה
למה כל דבר קשור לאביחי? זהו שהוא נדבק אליה זה לא אומר שהיא חייבת לרצות אותו.
היא מעדיפה כבר את דן על פני מהמר פוקר שמשחק בכולם כדי לקבל זמן משחק שלא יעמידו אותו להדחה.
ושוב מזכיר את אורנה שהיא מתערבת בדברים לא לה. כמו כן מכניס לאורנה בקטנה כל פעם ששני מזכירה אותה במקרה. מי הוא שיחליט מה נוגע לאדם אם אותו אדם חושב שהערות שלו נוגעות לו, גם אם לא דיבר אליה ישירות. "אני היחיד שיכול להשתיק את שם. אני היחיד שיכול לדבר עם אביחי. אני היחיד שיכול להשתיק את חיים." שיחת סרק בין חזי ושני - אני עושה המון, אבל כם אני עושה המון, כן אבל גם אני עושה המון ואני הרגעתי אנשים שרצו להכנס בך, אבל גם אני עשיתי את זה.... אנשים ריקנים שחושבים שהשמש זורחת להם מהתחת.
אף אחד לא סובל אותה כי היא מתנשאת שמעדיפה להתחבר לאנשים מתנשאים כמוה שיותר גרועים ממנה ולכן היא תמיד נפגעת מהם . מי שהולך לישות עם כלובים שלא יתפלא שהוא מתעורר עם פרעושים
שני כל זאת נתפסת אחת מהדיירות היותר בסדר כי יש יותר גרועים ורעים ממנה כגון אביחי חזי שם ועדן .
. אם היא היתה חכמה כמו שהיא חושבת שהיא היא אז היא היתה מתקרבת לחיים כמו מעיין ודן אבל למה שמתנשאת תתחבר למישהו מבית שאן . הוא הרי לא ברמה שלה ולכן היא מודעת ששונאים אותה .