האח הגדול

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 19:18 אזור תעשייה הדרומי אשקלון

• האח הגדול יניב
  • 02/07/2013 22:15
  • צפיות163
אתמול צפיתי "חדשות הבידור בערוץ 3 ומה אני רואה. אשתו של גילי מיילי מחזיקה ילד על הידיים והילד אמר משהו על כושים. מזה אני מסיקה שהוא שמע את המילים. כושי מהמשפחה. תגידו זה לא גזענות לשמה.

עוד משהו. היה ראוי להעיף את גילי כבר במוצאי שבת. ולא לחכות לאישור מיוחד. אח"כ אנחנו מתפלאים שהילדים מתדרדרים מה הפלא עם תוכנית שנותנת לגיטימיות להתנהגות זולה.

• תגובה מהירה
  • נגה מה את אומרת?? פולי
  • 02/07/2013 22:24
  • צפיות159
כמה את מתייפייפת לנו פה , תיכף תגידי שגם אמר משהו על לסביות והומואים,
האם נוח לך יותר שנכנה את טהונרע שחומת העור, אתיופית, ? היא כושית, כמו כושי כלב קט, כמו כושי סמבו, כמו לילי הכושית, כמו כושי רמון שאמשיך?????

• תגובה מהירה
  • ואפרופו אין לנו בעיה עם צבע עורה השחור פולי
  • 02/07/2013 22:27
  • צפיות147
יש לנו בעיה עם נשמה שחורה! ואם כבר בעניין משפחה עסקינן , הבה ונשוחח על האח ההולל של טהונרע האם שמעת שהוא מואשם באונס? אז מה זועק יותר כושי או אונס???

• תגובה מהירה
  • נוגה לא נראית לי בעניינים שרית
  • 02/07/2013 22:58
  • צפיות153
אחרת לא היתה מאוהבי טהוניה שנתנה עדות שקר ואליבי שלא היה במשטרה

• תגובה מהירה
  • חחח אני פה לפקוח לגדיים טועים כמוה פולי
  • 02/07/2013 23:02
  • צפיות152
את עיניים.

• תגובה מהירה
  • מתפלאים מוטי
  • 02/07/2013 23:14
  • צפיות152
אח"כ מתפלאים שהילדים מתדרדרים ולכן היו צריכים להוציא את גילי במוצאי שבת??? ומה דעתך על הילד ש56 ימים הוא שומע ניבולי פה מטהוניה, רואה אותה כל הזמן מעשנת, צועקת, רבה, מתוכחת ועוד ואחרי כל זאת מקבלת אהבה גדולה מהאח הגדול ו90% זמן הקרנה ונאומים שלה - מה דעתך?! הוא ירצה ללמוד גמרא? הוא ירצה להיות טיס? הוא ירצה להיות מלח הארץ?! כנראה את כועסת שגילי יצא בחיוך ולא בדמעותתת זה כל הספור!

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה