איפוא היית כל העונה על הירח?

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום

• לילה טוב מה שהכי גורם לנו הצופים הרגוע
  • 01/07/2013 23:20
  • צפיות171
להתמרמר הוא שהדיירים החדשים יכנסו וכולם יתעסקו בהם וכל הרוע של טהוניה ושות' שהיה בתוכנית עד היום ישכח, אבל כפי שאני צופה הרוע יצוף ויעלה שוב כשתתחיל "מלחמה" כנגד הדיירים החדשים והיא תהיה "עקובה מדם"

• תגובה מהירה
  • o
  • לרגוע-לא נשכח ולא נסלח שרית
  • 02/07/2013 00:01
  • צפיות167
  • תגובה מהירה
  • אני מקווה שהדיירים החדשים יהיו יותר רעים מהוותיקים יסמין
  • 02/07/2013 07:06
  • צפיות174
זה יעשה לי טוב על הנשמה לראות אותם מתגעגעים לגילי אחרי שיגלו שהדיירים החדשים שטניים כמותם. אמן. אני גם אסמס לחדשים בלבד כדי שלאט לאט יעופו הוותיקים.

• תגובה מהירה
  • בוקר טוב שחהיו חכמים רוע כבר יש לנו הרגוע
  • 02/07/2013 08:07
  • צפיות188
מספיק בבית האח ועל זה כעסנו שידעו להוציא את הרוע מהדיירים הוותיקים שהרוע והרשע קיים בתוכם

• תגובה מהירה
  • o
  • שיהיו * הרגוע
  • 02/07/2013 08:08
  • צפיות144
  • תגובה מהירה
  • יסמין אסתריקה
  • 02/07/2013 09:35
  • צפיות137
יצר הנקמנות שורר בבית משפחת מיילי.נכון לגילי יש תכונות טובות אבל לא רק.אם היית גם את בבית האח תאמיני לי שהיית עוברת אותו בהרבה.אצל גילי ישנם דברים שעוברים בירושה אבל אצלך הכול אורגינלי.וכל הזמן הראש עובד רק על נקמנות.בפורום ליכלכתם כל כך הרבה,קיללתם גידפתם,דרכתם על אנשים ללא אבחנה,דרכתם ושפטתם אנשים שנמצאים במצוקה יומיומית .אמור לי מי הם חביריך ןאומר לך מי אתה.

• תגובה מהירה
  • שרי, תרגיעי תחפשי להאשים את האשמים באמת הרגוע
  • 02/07/2013 10:33
  • צפיות133
כנראה לא היית מעורה בכל ההכפשות הקללות והירידה לשפל המדרגה אצל תומכי טהוניה ושות' שהתנהגו בדיוק כמותם ואף גרוע מכך ולמרות פניותיה החוזרות ונשנות אל הנהלת הפורום לגבי התנהגותם של אלה זה לא נפסק, אז יסמין במקרה זה לא הגישה את הלחי השנייה, יום נעים

• תגובה מהירה
  • הרגוע צודק בהחלט שרית
  • 02/07/2013 10:42
  • צפיות123
ראינו דברים שאת ודומייך כנראה לא ראיתם,לא שפטנו לחינם אף אחד,אלא רק כפי מה ראו עינינו

• תגובה מהירה
  • איפוא היית כל העונה על הירח? מ??????????
  • 02/07/2013 11:46
  • צפיות138
איפוא היו האוזניים והעיניים שלך? איזה אלימות מילולית הוציאה טעונרע וענת על גילי,על דנה על לבנה וההפקה העבירה,איך ביזו התבטא ויניב השטן? איך זה עובר אצלך כאילו אם צובטים את גילי לא כואב לו אותו הדבר???????

• תגובה מהירה
  • יסמין, הנקמה צריכה רבקה
  • 02/07/2013 10:47
  • צפיות136
להיות בהפקה שעשתה את העוול לגילי (אל תתני להם להרוויח את כספך, לא מגיע להם ), הנקמה שלך בדיירים שפגעו בגילי תבוא משמיים, בורא עולם כבר יישלח את השליח המתאים לרוע ויפיל אותו, רק סבלנות, אבל אסור בתחליט האיסור להפקה להרוויח מהאס אם אס שלנו...פשוט להתאפק למרות הרצון לנקום, צריך לעבוד עם המחשבה ולא עם הרגש....יש למעשה מה שהפיל את גילי, אם היה יכול לשלוט על הרגש, היה מגיע לסוף, אבל זה לטובה , כי גם ככה ההפקה התערבה בסמוי ועשתה מה שרצתה, אז לפחות עשתה את זה בהתחלה ולא נתנה לנו להפסיד את כספנו בגלל הערמומיות שלה...אבל אני כמוך מאחלת לדיירים הישנים, לאכול אותה ובגדול מהדיירים החדשים ומאחלת למישהו מהחדשים שיזכה ולא אף אחד מחבורת הזבל שהביאו לנו השנה...

• תגובה מהירה
  • יסמין ערגה
  • 02/07/2013 11:40
  • צפיות129
יסמין. כל מילה שלך נכונה. בבקשה אל תסמסי לאף אחד. תני להם להתחרבש בתוך עצמם. אל תכניסי כסף לקופרמן.

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה