טהוניה בכתה שהיא פוחדת לישון עם גילי באותו חדר?..

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה 18/05/2025 17:14 כיסופים

• טהוניה בכתה שהיא פוחדת לישון עם גילי באותו חדר?.. יסמין
  • 02/07/2013 07:02
  • צפיות164
אני הייתי פוחדת ממנה דווקא שלא היתה מקבלת התקף עצבים בלילה כשאני ישנה ותשרוף את הבית ביחד איתי......כמו שאיימה. או מענת שלא תרקח איזה משקה ותשים לי רעל...כמו שאיימה. הייתי בודקת שאין גרזנים בסביבה כשענת שם ....כמו שרצתה לערוף ראשים שם. הייתי פוחדת לישון בגלל הסכין שביזו תכנן...ואמר שטוב לבוא עם סכין לגילי. הייתי פוחדת לישון בלילה מיניב שתכנן פיצוץ אטומי והירושימה עליי... גם הייתי פוחדת מלחשים שאבי יעשה לי וודו בחסות התורה והדת... הייתי מתה מפחד שלאון שוב יזגזג ויבגוד בי בשביל שלא יעמידו אותו. יש המון דברים שהייתי פוחדת לישון בלילה איתם. הכי הייתי פוחדת מההפקה ומהאח הגדול שלא ישרוף אותי בלילה תמורת הרייטינג שיקבל מזה... אבל במחשבה שניה הייתי מסתתרת במיטה של גילי וישנה בשקט בידיעה שהוא, הוןא היחיד הטוב והמגן על חלשים יגן עליי לכל צרה שיעשו לי.

• תגובה מהירה
  • מוזר שטהוניה נכנסה לבכות כשהבעיה היתה רק של ענת... יסמין
  • 02/07/2013 07:04
  • צפיות135
ודי לחכימא ברמיזה...טהוניה...את וענת מאוד צריכות לפחד לא מגילי אלא מהציבור בחוץ כשתצאו מהבית. זו דעתי.

• תגובה מהירה
  • חשוד בעיני יסמין עד רגע זה שרית
  • 02/07/2013 08:07
  • צפיות139
למה היא נכנסה עם ענת,זה אומר דרשני,והעם לא מטומטם ,הבנו הכל כבר מההתחלה לפי התכנית איך שהיא התנהלה

• תגובה מהירה
  • ליסמין שרית
  • 02/07/2013 08:04
  • צפיות122
בוקר טוב וכרגיל את צודקת בגדול,אתמול בלילה לבנה רצתה נשיקה מטהוניה ,וטהוניה אומרת לה זוזי ממני או שאני אשרוף אותך ואדליק אותך עם המצית שיש לי ביד,לא שחשבתי שהיא תעשה את זה,גם להוציא מילים כאילו מהפה זה אסור לדעתי,ליושבים למעלה זה בסדר ,זו טהוניה

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה