אני ראיתי ערוץ 26 עד שאור הודחה.
חוץ מלשיר ולצחוק לא עשתה כלום.
היא הביעה את דעה? מתי??
אף אחד לא היה נגדה כי הכי קל להיות פרווה..
והכי עצוב לי שהיא משתמשת בתאיר ז"ל בשביל עוד קולות שהיא לא השיגה.
אני חייב להבין דבר אחד איפה היית 3 חודשים?היית שקטה כדי לא להיות בהדחות עם חזקים?
רכבת על עומרי ו דודו ופתאום עושה להם כל מיני פרצופים..
ושאלה חשובה אמרת לדודו שהיית החברה הכי הכי טובה של תאיר וכל היום חזרתם יחד לבית מהבית ספר.
איך יכול להיות שאמא שלה עולה לרדיו יום אחרי ואומרת שלא הייתם חברות טובות בטח לא 4 חודשים לפני הרצח.
למה את משתמשת בילדה תמימה שאיבדה את החיים באכזריות כדי לקנות עוד קולות מהצופים?
משחקת אותה ילדה טובה מהצפון חחחח אין מועדון בת"א שהיא לא חרשה עליו אין בליין בתא שהיא לא מכירה ! אפילו עומר אמרה שהיא שותה היא עושה בושות בכל מקום גם בדירה של החבר שלה תמיר ויצמן ,,,בן 45 כן ,,,שחקנית ושקרנית נחשה בשקל ... מענין הריחה את הגמר כל היום מדברת על אבא שלה ופתאווווום התחילה לדבר עם דודו על תאיר ,,, וכשדודו שאל אותה איפה היית כשזה קרה אמרה לו לא רוצה לדבר על זה ,,,, באותו רגע הבנתי למה אמא של תאיר התכוונה !!!! שיקרה ארבע פעמים מתוך שבע בעדויות ,,,, יש את המשפט הזה שאומר ילדים תמיד אומרים את האמת מכירים ... תודה
הביעה דעה רק אחרי ששתתה, קיללה את עומרי, מכרה את עומר, את פלורי, את דודו, את אור, את ברק בשנייה. כל העונה מציגה את עצמה כבודדה ואת חברים שלה כ"לא חברים" כשבעצם אף אחד לא העמיד אותה להדחה כי היא גרמה לכולם לרחם עליה..אנשים סביבה נשברו והתפרקו לרסיסים והיא שכל היום שרה ורקדה הלכה לבכות להם שלה קשה ולאף אחד לא אכפת. ועכשיו היא עובדת קשה כדי לגרום לקהל לרחם עליה. על זה מגיע לה לזכות?
ההפקה הגיעה למצב שהזוכה של העונה תהיה מישהי שאף אחד לא באמת אוהב אותה.
זוכה שתזכה אך ורק מתוך שנאה למתמודדים האחרים ולא מתוך אהבה אליה.
לשי מיקה אסור לזכות, לדיירת שלא זוכה לאהבה אלא זוכה לאסמסים רק מתוך שנאה לאחרים - אסור לזכות.