בהלם מהעזות של האח הגדול

עקבו אחרינו: טלגרםפייסבוקטוויטראינסטגרםגוגל ניוז
חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
  • בהלם מהעזות של האח הגדול שוני
  • 01/07/2013 16:38
  • צפיות156
בלילה פתאום אני שומעת שהוציאו את גילי מהבית-נדהמתי! אך מיד התעשתתי. הלא זה היה צפוי והכרחי מצד המפיק. ושימו לב בעקבות מה? בעקבות ויכוח עם ענת! נו, באמת. מה רציתם שיוציאו אותו בעקבות ויכוח עם טהוניה?! שהכל יהיה כל כך ברור כפי שצפינו?! הרי היא פיבוריטית של ז'ק. ובכלל, לדעתי היא מושתלת של ההפקה וכמובן שהיא תיקח את המיליון,שכנראה הובטח לה לפני כניסתה לבית האח. הואיל ואדם מן השורה לא היה מוכן להתבזות כך.אדם נורמלי וסביר היה מתנהג כמוה?! במיוחד כשהוא לעיני המצלמות?!חברה- אל תהיו נאיבים.
! חבל על הכספים שאתם מבזבזים- גם עובדים עליכם, וגם סוחטים מכם כספים! נו, מישהו הרי צריך לשלם על תוכנית בודדת שעולה מיליון ש"ח. חשבתם על זה אולי?!
אלא, שהאח הגדול לועג לאנטליגנציה של הצופים. עושה פרובוקציות, מחמם ומלהיט למריבות בשביל הריטינג, יוצר ויכוח יזום וסיבה טובה להעיף את גילי, ואחרי הכל עורך ומקרין סרט לכל העם איך שכל הבית מדוכא , וכמה גילי לא בסדר.וכל זאת למה??? כי הוא קורא בפורום ומעודכן ברגשות הצופים ובכעסם עליו. ולא זאת בלבד ,אלא שהוא מגייס שני שדרנים ציניים כדי שיעזרו לו. אז זו תוכנית אינסטנקטיבית, אמינה וישרה?! או תוכנית מכורה מראש?!קראו! חשבו! ותחליטו לבד. ומה המסקנה שצריכה להיות? לא לתת לעושק את דעתכם ואת כספכם לעשות זאת!!! והחוצפה הכי גדולה שבכל הסיפור הזה עודכנה מראש מי אם לא האחת והיחידה, שהאח הגדול מקצה לה 90% משעות הצפיה ורק ממניעים אישיים( השמורים רק לשניהם)מי זו אם לא טהוניה, כפי שאמרה לענת :"אם אני אספר לך ואפתח את הפה אני אצא מנוולת" - בושה וחרפה!!!

• תגובה מהירה
  • לשוני שרית
  • 01/07/2013 16:51
  • צפיות124
כמה אמת ודברים נכונים כתבת,כולנו באותה הסירה,ראינו ולא האמנו שיוציא את גילי עד כדי כך לרדת נמוך,לא חשבנו,הפסקנו לסמס והם יאכלו אותה בגדול

• תגובה מהירה
  • לשוני נכון טהוניה שיר
  • 01/07/2013 16:59
  • צפיות107
עודכנה גם אני שמעתי שאמרה לעצמה שיהיה צדק ולענת אמרה מה שכתבת אז ראינו היום איזה יום יבש היה בלי גילי נצפה שהחדשים יכניסו עניין

• תגובה מהירה
  • ענת יודעת על הקשרים של טעונרע מ??????????
  • 01/07/2013 19:49
  • צפיות115
בתוך האח ולכן נדבקת אליה כמו קרצייה של בקר,היא לחצה עליה במטבח לספר מה היה בחדר האח,שלוש פעמים,בפעם הרביעית היא ענתה לה" אני לא יכולה לספר מה אמרו,כי אם אני יספר אני יוצאת מנייאקית" )כלפי האח כמובן,שגילה לה( איזה עזות מצח מנוולים מסריחים.שיחייבו את טעונרע בביהמש לספר בשבועה מה היה,הלוואי!!!!!!!!!!!

• תגובה מהירה
  • העסק מסריח שרית
  • 01/07/2013 20:05
  • צפיות112
לפחות אם היה לטהוניה שכל לשתוק,גם את הטיפה הזאת אין לה

• תגובה מהירה
  • תוספת לגילי שוני
  • 01/07/2013 17:07
  • צפיות107
רק רציתי לומר לגילי, שמזל גדול יש לו שיצא מהבית לפני שיעשו לו רצח אופי בלתי הפיך. אני מאחלת לו הצלחה רבה בהמשך דרכו!

• תגובה מהירה
  • שוני ושרית תראו איזה שקט של בית קברות יסמין
  • 01/07/2013 19:06
  • צפיות108
לכולם משעמם. אף אחד מהם לא אומר אבל אם היו מדברים כולם שם היו אומרים בבית....בלי גילי הבית מת.

• תגובה מהירה
  • לבנה לא אומרת שהבית שקט מאז עזב גילי... יסמין
  • 01/07/2013 19:07
  • צפיות118
במקום זה היא אומרת עוד דייר עזב אז נהיה שקט מדי ומשעמם

• תגובה מהירה
  • ליסמין שרית
  • 01/07/2013 20:03
  • צפיות93
שמעתי את לבנה מטפסת על הקירות משיעמום ועצבים,והוסיפו עוד כמה שנרדמו והיה בלגאן.

• תגובה מהירה
  • הבית שומם בלי גילי. הם בעצמם מתלוננים... יסמין
  • 01/07/2013 19:04
  • צפיות99
על שקט של בית קברות. עכשיו הם מבינים כמה רעש ולא משעמם עשה גילי. עם שירים וחיקויים צחוקים...בריכה ומה לא. הצחוק המתגלגל של דורין לא נשמע היום... כולם בבית כל הזמן אומרים משעמם משעמם...כשגילי היה לא היה משעמם. ועכשיון היו בחוץ קלןלות חבל שלא שמענו את מי קיללו.....הבית נהיה בית קברותץ. שקט כמו בגהינום. לדעתי התוכנית תרד מהר מאוד עכשיו. כשתהיה הדחה הם יגלו שהם מפסידים כסף וכמעט אף אחד לא מסמס.

• תגובה מהירה
  • מה חדש???? מ??????????
  • 01/07/2013 19:39
  • צפיות97
כל העונה היתה פאייק אחד גדול,ההדלפות של הקשר טעונרע הפקה היה ברור מן הרגע הראשון.מי שממשיך לסמס עיניו לא בראשו ומוחו באחוריו.אם כולם יחרימו ולא לא לא לא יסמסו,ויקבלו תביעת ענק מגילי,נרגיש שיורם זק את קופרמן ושות מקבלים את המגיע להם,הם מתנהגים כאחרוני העבריינים בסמטאות אפלות. גילי. אנא. תתבע. את. העבריינים, תרשיע אותם. על. כל. מה שגרמו לך.הפסד ימי עבודה,עוגמת נפש,ביזוי לעיני כל העם,דימוי ירוד בציבור מסוים,לשון הרע ,עוגמת נפש לך ומשפחתך,דכאון וחרדות,הפסד כספי כי אולי היית זוכה,הטיית משדרים לרעתך,אפליה מכוונת בין דיירים.,קשרי דיירים=הפקה,השפלה בפומבי,נזק ועלבון,יחס משפיל,עליהום, שנאה מצד המנחים בעת הגשת התוכנית,ועוד.שלפתי מהמותן רשימה חלקית.ישר כוח גילי.

• תגובה מהירה
  • תפתח גיא פינס של היום בערב שרית
  • 01/07/2013 20:08
  • צפיות94
ותשמע את רוני מיילי מה אומר ותבין הכל

• תגובה מהירה
  • o
  • שרית באיזה שעה גיא פינס? יסמין
  • 01/07/2013 20:50
  • צפיות103
  • תגובה מהירה

מקרא סימנים