חברים כנסו

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 02:34 בית שאן, עפולה, אום אל פחם, חריש, עמק המעיינות, הגלבוע, עמק יזרעאל, בוסתאן אל מרג', שומרון
התראה חדשה היום 02:31 ראש פינה, חצור הגלילית
התראה חדשה היום 02:26 מגדל העמק, נוף הגליל (נצרת עילית), נצרת, עפולה, זכרון יעקב, עתלית, עספיא, דלית אל כרמל, יק
התראה חדשה היום 00:34 דוב''ב

• לאדון בולבול בין השדיים של דנה מ??????????
  • 01/07/2013 11:24
  • צפיות216
מי שהיה צריך לעוף זה אתה .ושוב הוכחת יחד עם קופרמן איזה אנשים רעילים אתם.גילי הוא כל מה שאתם לא,וזה כל כך הכאיב לכם עד לנקמה אישית.אני מקווה שתגיעו לביהמש ותתנו את הדין על כך.

• תגובה מהירה
  • חברים כנסו מתנה...
  • 01/07/2013 11:40
  • צפיות143
היום בבוקר אמר קותי בתוכנית אבדה גדולה שגילי לא נמצא בערוץ 22 בעולם כמה כעסתי בחיים שלי לא נתקלתי בעיונות שכזו על גילי האח למה לא הוצתה אותו במוצא שבת ירע הוא להחזיר את ההפרקים הררקובים שך זק ולקבל את הקורכבנים והבתה אותו בחצי הפסד שלכם תגלו שאת שאר הדירים רק את גילי ויכולה להחליק כמו שאתה סוגר את השידור שטהוניה מקללת ובזו התוכנית עם יניב להתרים את כל הבית על גילי שעשה את כל התוכנית שחקתה לא אותה יפה גברת לבנה אמרה אם הייה לי גרזן בה לי לערוף לדורין את הראש בגלל איום כזה קבלתי שנה וחודשים מעצר בית תתבישו לבנה מלכה וטובת לב כנל דורין השאר פח לצומת ההפקה הייתי להוריד את העול שלי קלפה ההפקה

• תגובה מהירה
  • o
  • מתנה טעית ענת דיברה על גרזן שיר
  • 01/07/2013 11:42
  • צפיות144
  • תגובה מהירה
  • אור כנסי בלבלה אותי האפס ענת מתנה...
  • 01/07/2013 11:46
  • צפיות130
תקנתי לבנה מלכה התבלבלתי כתבתי לבנה שתלך כפרות עליי

• תגובה מהירה
  • o
  • סליחה התכווני שעת רוצה לערוף ללבנה תראש מתנה...
  • 01/07/2013 11:43
  • צפיות122
  • תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה