גילי

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 08:43 מטה אשר
התראה חדשה היום 07:38 גולן, הגליל העליון, מבואות החרמון
התראה חדשה היום 05:12 מטה אשר, מעלה יוסף
התראה חדשה היום 04:38 תל אביב יפו, אור יהודה, בני ברק, גבעת שמואל, גבעתיים, הרצליה, חולון, יהוד מונוסון, כפר שמר

• גילי שרון
  • 01/07/2013 10:41
  • צפיות146
נראה כאילו אסי וארז רק חיכו לרגע שבו גילי יודח מהתכנית . כבר הרבה תכניות שמנו לב שהם נגדו. וכנראה שהם מייצגים את ההפקה כולה.

• תגובה מהירה
  • לגילי כנסו עצומה מתנה...
  • 01/07/2013 10:59
  • צפיות112
בהצלחה בהמשך הדרך הייתה מדהים צפתי מראש שזה מה שהולך לקרוא חבורת רשעים שהצליחו לעשות תוכנית עלהום עלייך ההפקה מגעילה אפילו קוטי הייה היום בשוק אבדה גדולה לאח הגדול ימגעילים ידעתם אסי הנחש 8וארז טל רוצים שטהוניה תיכח את המיליון פריר מיא שמסמס אני לא סמסתי לאך אחד וגם לא חברתי ערוץ 20 אני לא פריירית מהיום הראשון ידעתי את מי ההפקה אוהבת ואפו כל הבטויים של השאר ?............ןוהאלמיות מילולית וגם כמעט מכותזה בסדר משחק מכור בושה אני יכולה רק ליראות במחשב חינם רק על גלי ....

• תגובה מהירה
  • להתנתק ערגה
  • 01/07/2013 11:00
  • צפיות122
סוף סוף הצלחתי להתנתק מערוץ 20. אתמול אי אפשר היה להשיג אותם. הטלפן אמר לי שרבים מאוד מתנתקים מאז אתמול. גילי משום מה לוקח על עצמו את האשמה, מוותר בקלות גם בחדר האח. משהו מוזר פה. האם הבטיחו לו משהו בערוץ 24. ראה מקרה דנה רון. הוא הולך על ביצים איתם. מקווה שיידעו אותו על כל מה שהיה, השליכו אותו בבושת פנים. זיהמו את תדמיתו. תארו לכם מה מרגישים ילדיו.
הוא חיב לחשוף את ההפקה ויחסה המועדף לטהוניה.

• תגובה מהירה
  • ערגה לא לדבר לעשת מאמי מתנה...
  • 01/07/2013 11:03
  • צפיות113
הפקה מגעילה חייבים להחזיר את גילי נהייה שם בת קברות

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה