בתגובה לליציני צבא האמת

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
  • בתגובה לליציני צבא האמת אלמונית
  • 25/03/2016 21:40
  • צפיות263
אני חייבת להודות שמעולם לא כתבתי טוקבק אבל אני כבר לא יכולה להבליג בלי להשמיע את קולי. אני צופה הדוקה של התוכנית ועוקבת מיום כניסת הדיירים לבית. אני חייבת לציין ששי חי לא היה מעולם מוחרם להיפך, הדיירים בראש עומרי בן נתן, ניסו להתחבר אליו והוא זה שהדף אותם בכל פעם הצורה פוגעת ואלימה פעם אחר פעם כאשר כל פעם גרועה מהראשונה. בכל מקרה בשורה תחתונה שאף אחד לא יעבוד עליכם, שי חי היה מודע למה שקורה בחוץ (צבא הפח הגדול) ניסה לעשות פרובוקציה כי ידע שזה הדם שהחיילים שלו מצפים לו.כעת, למרות שברור שההפקה מריצה עכשיו את שי מיקה לניצחון בליבי איחול כנה לכל הדיירים ושהטוב ביותר ינצח.
ובנימה אישית לכולם תרגעו וקחו נשימה עמוקה מדובר רק בתוכנית ריאליטי

• תגובה מהירה
  • o
  • מירי כל מילה בסלע אלמונית
  • 25/03/2016 21:45
  • צפיות165
  • תגובה מהירה
  • למירי לגבי לצני בצא האמת זאק
  • 25/03/2016 22:34
  • צפיות170
מירי. גם אני מסכים איתך . צבא של לצינים ושל התעלמות מהאמת . כל מילה במקום וזה גם מה שאני ראיתי ...

• תגובה מהירה
  • אני מסכימה עם מה שנכתב דנית
  • 25/03/2016 22:34
  • צפיות180
אבל מירי, זה לא פתטי להחמיא לעצמך? רוצה להאמין שזו עוד מירי.

• תגובה מהירה
  • ליצני צבא אלמונית
  • 25/03/2016 23:15
  • צפיות141
סוף סוף משהו העלה על הכתב את האמת לאמיתה והבינה ששי חי סתם היה אפס גדול וניצל את התוכנית רק לטובתו ולראות עיניו, רבותי טוב שלאט לאט משהו פותח את העינים ואת הלב ויודע שהוא היה עושה מעצמו מסכן וחיכה שכולם ירחמו עליו, גם היום בחוץ הוא מתנהג באותה צורה אלימה ויש מי שעוזר לו הולכים אחריו כמו עיוורים אבל אני מקווה שגם הם יפתחו את העיניים ויבינו את הטעות שעשו בהערצה הגדולה אליו, צודקת הכותבת בכל מילה ומילה

• תגובה מהירה
  • מירי,האמת לאמיתה? האמת היא רק שלך!!
    ליבי
    ליבי
    מספר הודעות: 2,361
    ותק: 9 שנים וחודשיים
  • 25/03/2016 23:30
  • צפיות152
מירי את מוקיונית.האמת לאמיתה היא שלך ולא אמת אבסולוטית.אני צפיתי כמוך וראיתי איך חבורת הזבל התאחדה נגדו.היה חרם מגעיל ועוד איך היה!! אל תקשקשי עם "האמת" שלך.הרשעים הברברים והערסים עשו לו את המוות כי הם העמידו אותו להדחה בחדר כמו פחדנים ולכן שיחקו אותה צדיקים!!.העונה לא הראו את הדיירים מלכלכים עליו כי ההפקה רצתה לראות דם והם הצליחו.רק שהם מתחו את החבל יותר מידיי ולכן שי-חי עזב ושיבש להם את העונה!!! את יכולה להנות מהזבלה שנשארו,כי לך לא כואב בארנק כמו להפקה.[מה איכפת לך את לא מפסידה שקל!! התרנגולת שהטילה ביצי זהב עפה והם עם הלשון בחוץ!! [סתם דוגמה קטנה אבל משמעותית להוכיח לך שהדיירים לא מיוחדים.בכל עונה יש לדיירים מעריצים שבאים לעודד אותם במיוחד בסוף העונה.שימי לב שהם יושבים כל היום בחוץ ואף כלב לא בא לצעוק להם!! בחיים לא היה דבר כזה וזה אומר דרשני!!!]

• תגובה מהירה
  • כמה שקרים בפוסט שהתחיל בזלזול במישהי שפרסמה
    אדוארד
    אדוארד
    מספר הודעות: 3,507
    ותק: 7 שנים ו-8 חודשים
  • 26/03/2016 03:52
  • צפיות115
פוסט בפעם הראשונה בפורום, שלא לדבר על פוסט מנומק, בניגוד לרב הפוסטים שלך בסגנון "שי חי הוא עונה 7!!!" דוגמה נוספת מדוע אנשים שיש להם מה לומר מעדיפים לא לקחת בחלק בפורום שהפכת עם ידידיך הצוציקים לגיגית בוץ של ילדים.

• תגובה מהירה
  • שיי החרים את הקבוצה כולה התנשא התעלל ופגע בהחלט סבל
  • 25/03/2016 23:55
  • צפיות161
שיי חיי , הפך את היוצרות , הוא זה שהחרים את כולם , לא רצה לשבת עם כולם , הגעיל אותו קבלת שבת , כולם טפשים ורק הוא השמש זורחת לו מהתחת . התנהג זוועה לכולם רדה , העליב , איים , התנשא , לא שיתף פעולה במתלות הבית , קבל את כל הפריבילגיות שאחרים לא קבלו , אנשים וכנראה גם ההפקה הלכו לקראתו עד הקצה ,,, וזה עדין לא הספיק לו .
בפינתו כל האמת בפרצוף הוא פשוט התעלל באנשים , ברטע סאדיסטי .
וכשלקחו ממנו את פינת הסאדיזם הוא התנהג כמו ילד שלקחו ממנו את הסוכריה .
אין ספק שהבן אדם עם קווים ברורים של אלימות , חוסר התאמה , חוסר הבנה סביבתית התנהגות פסיכופאטית .
רק אדם מניפולטור או סוציומט לא מבין או לא מסוגל להבין את ההשלכות להתנהגותו

,

• תגובה מהירה
  • אבל שי-חי היה אחד והם 15!!!
    ליבי
    ליבי
  • 26/03/2016 00:13
  • צפיות138
אחד לא יכול לעשות חרם הוא יכול להיסתגר ולהיות מדוכא וזה מה שקרה לו.אז גם אם אתם חושבים שמגיע לו אתם אכזריים.א-הם יכלו להחזיר לו מילולית ולא להתנהג אליו כמו אל מצורע.ב-הם החרימו אותו באוכל לא אמרו לו לבוא לשולחן כמו שדאגו לקרוא לכולם [שהאוכל גם שלו] ג-הם החביאו ממנו אוכל [ראיתי במו עיניי בזמן אמת] ד-קנו דברים רק לעצמם מהתקציב המשותף [ממתקים] ה-החביאו ממנו מתנות [משקאות חריפים וממתקים] שהאח הביא להם.אני לא אכנס כאן לכל הקללות,האיומים והאיחולים לרע כי יש כל כך הרבה וכולם יודעים שזה לא נכון.אבל הכל הסתיים בזה שהם תמיד יזכרו כנחשים העלובים והברברים של עונה 7 שבה שי-חי היה המלך והם הניצבים בהצגה שלו!!!

• תגובה מהירה
  • o
  • סליחה, יודעים שזה נכון.
    ליבי
    ליבי
  • 26/03/2016 00:15
  • צפיות127
  • תגובה מהירה
  • מי שמבשל לעצמו חביתה עם בננה רקובה בהחלט סבל
  • 26/03/2016 02:00
  • צפיות167
אז שיאכל אותה רקובה שבעתיים

בתאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@######################$$$$$$$$$$$#%$%^&%&*^&*)&*^&^&&(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))************************************&&&&&&&&&&&&&&&&&&&^^^^^^^^^^^^^^^^^%%%%%%%%%%%%%%%%%%$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$##############@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לילה טוב (או שרע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

נ.ב. שיהיה לכם יום רקוב

• תגובה מהירה
  • חרם לא קשור למספרים. אחד יכול לעשות חרם.
    אדוארד
    אדוארד
  • 26/03/2016 03:56
  • צפיות132
אין לך מושג על מה את מדברת. הוא קיווה שיחזירו לו מילולית אבל מה לעשות, הם לא רצו לשתף פעולה. הם אכלו את כל החרא שהאכיל אותם ועדיין שטפו לו כלים, ניקו לו את הבית, והתייחסו אליו לתפארת לעומת איך שאחרים היו מתייחסים אליו בעולם האמיתי.

נערך ע"י אדוארד 26/03/2016 04:05
  • תגובה מהירה
  • למה בעילום שם? כי את/ה ממורמר/ת?
    ליבי
    ליבי
  • 26/03/2016 00:45
  • צפיות141
בדיוק אחרי שהערתי על המודחים את/ה כותב,ברור כשמש שזה מישהו/י שהודח.אז מה שיש לי להגיד על זה---מעט ומאוחר מידיי! אתם רמסתם אותו בלי פרופורציה כי ידעתם שהוא מוערץ מאד בחוץ ורציתם לשבור אותו.לא הצלחתם כי הוא עדיין אהוב ואתם נשאבתם אל תוך הנשייה...15 דקות התהילה שלכם הסתיימו!!!

• תגובה מהירה
  • o
  • אדם בעייתי ביותר בהחלט סבל
  • 26/03/2016 01:53
  • צפיות141
  • תגובה מהירה
  • כפי שציינתי בעבר (והבאתי הוכחות מהמקור הכי מוסמך בפסיכיאטריה) הוא ענה
    אדוארד
    אדוארד
  • 26/03/2016 04:15
  • צפיות160
לכל הקטגוריות הדרושות לאבחנה של אדם בעל הפרעת אישיות אנטי-סוציאלית (בעבר היה ידוע כ"סוציומת.") זה די נדיר שמישהו מספק הצגה כזו מושלמת של הפרעת אישיות.

• תגובה מהירה
  • אתה קנאי,מריר שהקנאה אוכלת לו את כל המוח,אם יש לך בכלל קרייתית אוהדת
  • 26/03/2016 06:48
  • צפיות129
שי חי לא החרים את הקבוצה אלא העדיף לא להתערבב עם אנשים שלא אוהבים אותו או שלא רוצים בחברתו.לא כולם יכולים להיות חברים של כולם ושי חי הוא דומיננטי ולא היה לו מתאים להתחנף לדודו או לעומרי ששניהם ביחד הם חצי מהמישכל שיש לשי חי.יש כאלה כמו שי מיקה וקסניה שמעבירות את כל העטנה בציחקוקים וקשקושים.שי חי הוא מעבר לזה!!! והיה קטע ששי חי היה הבולט ועמרי ודודו היו איתו והכל היה אידיאלי אבל אז עמרי ודודו עשו אחורה פנה וחזרו לזרועות המרעילה הלאומית. יש את זה בהכי ברור שיש!!! ומי שיגיד אחרת זה מישהו שאין לו טיפת אינטיליגנציה ריגשית ורגישות למישהו שסובל.ואיך שהם התנהגו אליו-גם אני סבלתי בשבילו.זה מזעזע לראות איך שמתנהגים לבן אדם רק כי הוא הכי אהוד והכי יפה והכי הכי.

• תגובה מהירה
  • עומרי בן נתן היה חבר שלו לדקה ורבע קרייתית אוהדת
  • 26/03/2016 06:44
  • צפיות168
ואז רץ מהר לסינר של אור שמיהרה טוב מאד להסית נגד שי חי את כולם כדי שכולם יתקבצו סביבה.אם לא ראית את זה,שימי משקפי ראיה טובים עם מספר גבוה!!! גם דודו היה חבר שלו ואחרי שניה כבר לא.ועוד פעם כן ואחרי שניה כבר לא.וכן היה חרם וכן היתה התנהגות דוחה מצד כולם נגדו.את רואה מה שנוח לך לראות וזה לא משנה כי שי חי כבר לא נמצא בתכנית אז מה יש לך לדבר עליו בכלל??? בגלל אנשים כמוך הוא בחוץ במקום להשאר ולזכות בפרס שהיה כל כך ברור שיכה בו.גם ההפקה היתה מעדיפה שהוא יישאר ויזכה כי בזכותו בלבד היו אחוזי צפיה גבוהים.יש מלא אנשים שאוהבים אותו וצופים בו ורק בו.

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה