לרגוע ולכולם תקראו

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 15:43 קצרין - אזור תעשייה
התראה חדשה היום 14:18 מטולה, הגליל העליון
התראה חדשה היום 13:56 זרעית
התראה חדשה היום 13:46 מנרה

• בוקר טוב חברים אנו רואים הרגוע
  • 01/07/2013 08:11
  • צפיות167
את השינויים הכואבים שחלים במדינה את הפשע הגואה ברחובות שחיי אדם הפכו לקליפת שום אנו חווים את הגזירות שהמדינה מטילה עלינו באין מפריע הכל הפך להפקר במדינה הזו ופתרון למצב עגום זה לא נראה באופק האח הגדול משקף בפורמט קטן חלק מהמציאות הזו בכל הקשור לעניין הרוע שהכל מותר ושמי שיותר רע ופוגע הוא החזק והאהוד ותחת עינו הפקוחה של האח הגדול שהוא מהווה מעין נציג של המדינה

• תגובה מהירה
  • לרגוע שרית
  • 01/07/2013 08:15
  • צפיות149
נמצאת בתכנית אחת שנתנה עדות שקר לאחיה במשטרה וסיפקה לו אליבי שלא היה ולא נברא,יש שם מורה שאמרה מילים קשות ביותר ,איך עברה את זה בשתיקה?
אני בשוק.ביז'ו והפודל מתאמים הדחות ומרכלים ומרננים כל הזמן .זה מה יש לנו בגדול בתכנית

• תגובה מהירה
  • לרגוע ולכולם תקראו שיר
  • 01/07/2013 08:28
  • צפיות134
בוקר טוב גם לך קראתי בעיון את דבריך אבל היתה חסרה לי שורה אחרונה כולנו יודעים את מצב האלימות בארץ ואם האח נציג במיקרו של הארץ האם היה צריך להעניש רק את גילי? האם לא נזעקנו מההתחלה על השפה הבוטה של עוד כמה אנשים שם ?בתוכנית הבוקר דיברו על הצורה שבה הוא הביע כעסו ואני רוצה למחות האם מה שאמרה ענת והגרזן חמורים פחות בגלל שאמרה את זה בשפתה הצחה ? מילים קשות שנאמרות לא משנה האינטואיציה שלהן משנה מה פרושן ואת דבריה של ענת אסור לנו לשכוח ולהפעיל מכבש על האח שתודח לאלתר אני אישית מעבירה ערוץ כשהיא על המסך כרגע מנסה להתחנחן לדור וללאון מעניין מי יהיה הציד הבא שלה כי אשה ממורמרת תמיד תחפש קורבן התאכזבתי קשות כי אי אפשר להגיד שהצדק מנצח וחלילה חלילה שענת או טהוניה ינצחו הן ממש לא דוגמא ואם האח הגדול נציג הארץ אז אנא צדק צדק תרדוף!

• תגובה מהירה
  • אור הוא אשר אמרתי הרגוע
  • 01/07/2013 09:44
  • צפיות116
אך במילים אחרות, כתבתי בסוף ותחת עינו הפקוחה של האח הגדול שהוא מהווה מעין נציג של המדינה
ודי לחכימא ברמיזה

• תגובה מהירה
  • נכון הרגוע וזה מה .. רבקה
  • 01/07/2013 10:29
  • צפיות118
וזה מה שהנוער רואה ולומד, ואחר כך למה הנוער כזה וכזה...איזה דוגמא נותן פורמט האח הגדול??? אותו צריך להדיח שמביא טיפוסים מזוועים ומזעזעים (חוץ מגילי כמובן), נותן ליגיטמציה ומשתף פעולה סמויה (זלזול באינטלגנציה של הקהל), אז חבר'ה הכוח בידיים שלנו להדיח את האח הגדול ישראל, דחוף, לא לצפות ולא לסמס...לדעתי אפילו הפגנות למי שיש כוח זמן וסבלנות לארגן הפגנה רצינית שיידעו שהעם לא פרייר של האח הגדול המגעיל והמזוויע שאותו צריך להדיח ומהר

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה