גילי אתה חסר:(

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 01:32 רמת מגשימים
התראה חדשה אתמול 23:35 סער, נהריה
התראה חדשה אתמול 22:20 מלכיה, דישון
התראה חדשה אתמול 21:00 כפר עזה

• גילי אתה חסר:( תהילה
  • 01/07/2013 07:45
  • צפיות147
הבית לא שווה עניין בלי גילי מיילי אל תראו יותר ערוץ 20 ואם אתם הגולשים אכפת לכם מגילי מיילי בוא נסע לשם נעמוד ליד בית האח ונעשה הפגנה לא נוותר ליורם זק השפל הזה כמו שהעיף את גילי על לא עוול בכפו נדאג שיעיפו את טהוניה טומטומיה היא שבאמת מקללת,גזענית,שטלתנית...טרוריסטית..אבל נו זה ברור שהיא תשאר שם כי הרי השפל הראשי{יורם זק}רוצה לתת לה את המיליון

• תגובה מהירה
  • לתהילה שרית
  • 01/07/2013 07:55
  • צפיות126
את פשוט צודקת ,סימנו פה מטרה ועם הראש בקיר החליטו ללכת איתה עד הסוף ,אפילו שדברים איומים שראינו קורים מסביב וכאילו ההפקה לא רואה ,וכמו שגילי אמר בריאיון שמעלימה עין

• תגובה מהירה
  • לשרית תהילה
  • 01/07/2013 08:15
  • צפיות132
אני גם לא אתפלא אם יש רומן בשושו בן טהוניה ליורם זק משהו פה מחשיד לא יתכן שהוא מעלים עין מכל מה שהיא עושה את יודעת איך אומרים הדג מסריח מהראש...

• תגובה מהירה
  • תהילה,יש דברים בגו שרית
  • 01/07/2013 08:19
  • צפיות151
תשמעי את אבי הסתום עכשיו עם דורין,שתתן לענת צ'אנס

• תגובה מהירה
  • יותר מכך תהילה רבקה
  • 01/07/2013 10:21
  • צפיות116
הם מזלזלים באנטלגנציה של הקהל, את לא שמה לב איך היא משתנה כמו זיקית, (שחקנית ברמה 0) כשיוצאת מהאח הגדול עם הוראות משם, זה ברור כאור השמש....רק 2 קטעים אחרונים שלה: לשחק את העצובה ואת האנדרדוג (יכול להיות שיש לה עצב בגלל שהחבר הזקן עזב אותה אחרי 3 שנים - היא גם לא מפסיקה לדבר עליו שזה מראה שהוא נטש אותה ולא ההיפך ונראה לי העצב עליו, אחרת?, יש מדרגות והיא יכולה ללכת הביתה אל "האושר" שלה, אז אחרי שיחה עם האח הגדול, ישבה על הספסל וכמובן שלפי בקשתה קיבלה שיר עצוב של שרית חדד והמצלמה רק עליה???...והמקרה השני היה שהיא יצאה לחצר אחרי שיחה עם האח, ומספרת לכולם ("בחכמתה הגדולה") שהאח אמר לה שעוד היא תנשק אותו והיא ענתה לו נראה לך?, לדבריה כמובן...אני מאמינה ששם אוהבים נשים: ראה מקרה שיפרה השנואה על כולם (בסוף התגלה האמת הבן זוג שלה כיום הוא מההפקה), זוכרים את המקרה של דנה מעונה קודמת שהמקרופונים היו פתוחים וכל המדינה שמעה את ההערות הסקסיות שהשמיעו לדנה על החזה שלה והשתיקו את העניין, כל המדינה רעשה....אז השנה זה לא רק נשים....גם אסי איש הקהילה איים לעזוב את התכנית אם לא מוצאים את רוני שהעליב לסבית וחיכה לגילי בפינה, וכשהגיע הריב השני עם הלסבית השנייה, אסי ניצל את ההזדמנות לסלק את גילי, רק אסי לא רואה את הדבשת של הלסביות שהביאו עם התנהגות של נווה תרצה ופה מלוכלך ומאיים , כמו שענת לפני כמה ימים באיום ובהבעת פנים כועסת ורצינית אמרה: בא לי עם גרזינית לערוף לדורין את הראש, אם זה לא איום , אז מה זה כן איום.....רוצה לומר לכם, אני כאות מחאה סגרתי ערוץ 2 ועברתי לערוץ 10....ואת ערוץ 20 אין מה לראות שם יותר....כולם צריכים להוריד להם את הרייטיניג והאס אם אס, ההפקה לא אמורה להרוויח על חשבוננו ולנצל קהל ולעשות ממנו מטומטם, חבר'ה להצביע ברגליים ולנטוש את התכנית המזוויעה הזאת השנה יותר מכל שנה אחרת, כי גם הליהוק מזעזע (חוץ מגילי למזלם שעד כה צפינו ונהננו ממנו)...גם בורא עולם יעשה את הצדק למעלה, אני בטוחה...

• תגובה מהירה
  • בבקשה זה מה שצריך לעשות ליאת
  • 01/07/2013 10:04
  • צפיות110
הפגנה מול הבית על חוסר הצדק!!! להשאיר את טהוניה שנתנה אליבי שיקרי לאח שאנס בושה למדינה שלנו!

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה