גילי מיילי

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה אתמול 23:11 מעלה יוסף
התראה חדשה אתמול 22:46 מרום הגליל, הגליל העליון
התראה חדשה אתמול 20:16 שדמות מחולה
התראה חדשה אתמול 19:34 יראון

• גילי מיילי חיים
  • 01/07/2013 01:57
  • צפיות184
אתם צריכים להיתביש ביזו ליכלך לגילי על המשפחה לא עשיתם כלום סבבה ענת אמרה ללבנה שהיא מגעילה ודוחה לא עשיתם כלום סבבה גילי קצת צעק והעפתם אותו אני אישית מנוי לערוץ 20 וממחר מבוטל אני מפסיק ליראות את האח הגדול וכמוני עוד אלפים אני מקווה שתלמדו לקח ושזה יפגע לחם ברייטינג אתם תבינו תיהנו בריאים וכרגע הפסדתם המון כסף שזה מה שחשוב לכם תיהנו מהשידורים שלכם ואני מפסיק ליראות את התוכנית גם לעונה הבאה

• תגובה מהירה
  • o
  • לחיים,לכולם ירד מהתכנית לגמרי שרית
  • 01/07/2013 08:03
  • צפיות136
  • תגובה מהירה
  • שרית שיר
  • 01/07/2013 08:51
  • צפיות133
ועם מי נשארת? אם לנקות אורוות טהוניה וענת החוצה! תעשי איזון בין מה שהוסיף גילי ומה הוסיפו טהוניה ענת לתוכנית גילי שמחה שירה צחוקים גם כעס כמו כולם כל אחד בשפתו והבנות ריכולים רוע לשמו גם בינהם ענת נגד לבנה לבנה נגד טהוניה ענת נגד טהוניה כאילו אחרי שגילי יצא תשקוט הארץ חכי חכי

• תגובה מהירה
  • לאור שרית
  • 01/07/2013 08:57
  • צפיות132
בתבתי כבר מה יש לנו בתכנית,אחת שהמשטרה תחקור שמסרה עדות שקר ונתנה אליבי שלא היה ולא נברא על אחיה,ענת עלק מורה בישראל שאמרה שתיקח גרזן וכו',ביזו' ופודלו שמנבלים פה ומתאמים הדחות ואין פוצה פה ומצפצף ,זה בגדול האח הגדול שלנו

• תגובה מהירה
  • o
  • לא מספיק שירד ,צריך להתנתק ליאת
  • 01/07/2013 10:59
  • צפיות115
  • תגובה מהירה
  • חיים כל הכבוד רבקה
  • 01/07/2013 10:41
  • צפיות133
כולם צריכים לנהוג כמוכה וזה העונש שאנחנו צריכים להעניש את ההפקה והגועל הזה...להצביע ברגליים....אפילו הפגנות גדולות בחוצות העיר לארגן נגד הגועל והאפליה הזאת, הם מדברים על אפליה וגזענות ומה הם עשו עכשיו???? לצאת אפילו להפגנות שכל המדינה תשמע תדע ותראה וגם הממשלה שלנו שיהיה לה ביקורת על תוכנית זוועה כזו שהנוער אמור להתחנך עליה, אח"כ הממשלה מוציאה כספים רבים על הנוער שיתקלקל היא צריכה למנוע מראש , למשל להביא טיפוסים כמו השנה לאח הגדול, סלקציה כמו בכל דבר טוב שעושים....ממשלה נא להתערב, אזרחים להפגין ולהביא למודעות המדינה והממשלה ....איזה נוער הם רוצים שיגדל כאן?...(כמו החבר'ה מהעונה הזאת של האח הגדול?..פחד אמתי)...

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה