לגילי

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה שלשום 17:14 כיסופים
התראה חדשה שלשום 02:01 ראשון לציון, באר יעקב, רמלה, לוד, שדות דן, חבל מודיעין

• לגילי חיה
  • 30/06/2013 23:09
  • צפיות133
אני מקווה שיש מי שהקליט את כל התכניות בערוץ 20 תצפה בהם ותראה איזה עוול עשה לך האח הגדול ותתיעץ עם עורך דין אני בטוחה שיש כאן עילה לתביעה השם שלך הוכפש בכוונה על ידי עורכי התכנית היות והסתירו את האמת על אופיים של הדיירים האחרים אז כל מה שהיית עושה היה מאוד בולט לי ההתנהגות "העדינה: של שאר דיירי הבית

• תגובה מהירה
  • לחיה,צודקת בהחלט שרית
  • 30/06/2013 23:13
  • צפיות118
אמרתי אותו הדבר אלף פעמים אחרי ששמעתי מה קורה פה,לא מוצא חן בעיני האח במקרה הזה

• תגובה מהירה
  • חיה והכל עוד בלשון המעטה רבקה
  • 30/06/2013 23:15
  • צפיות111
גילי, הצדק ייתן לך להרויח לא מיליון אחד, כי הפרנסה והצדק הם בשמיים...למה האפליה, איפא ואיפא, איפה כל האלימות של המורה למופת מאמש: עם גרזינית הייתי עורפת את הראש לדורין, לא נשכח ולא נסלח , או בנות נווה תרצה המזעזעות, איזה לשון ופה מלוכלך, איזה חוסר נימוס ובהמתיות של פלצים וגרעפסים, וזה הנוער שלנו צריך ללמוד ולראות, איפה הצדק?...גילי עם שמחת החיים, החכמה , אני מפסיקה לראות את התכנית, ממש לא מעניין יותר...אולי גם יש מצב שבפעם הראשונה של לבנה עם האבא , איש הקהילה ושמו אסי איים בלעזוב את התכנית, ונתנו לגילי על תנאי ועד שהגיע שוב לבחורה מהקהילה ושמה ענת שהיא הזוועה שבזוועות שבטוח שאף אחד מעם ישראל לא רוצה שהילד שלו יחקה דמות מזעזעת שכזו...ואסי איש הקהילה חיכה בפינה לגילי ...אבל לפניו את החברות שלו מהקהילה עם התנהגות של נווה תרצה אם לא יותר גרוע...

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה