מה האח רואה שנכון לא לראות

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה אתמול 15:39 באר אורה
התראה חדשה אתמול 10:18 באר יעקב, לוד, רמלה, חבל מודיעין, שדות דן
התראה חדשה שלשום 17:11 מטווח ניר עם
התראה חדשה 16/01/2025 08:02 ניר עם

• מה האח רואה שנכון לא לראות שלגיה
  • 30/06/2013 07:08
  • צפיות191
אתמול צפיתי איך מורה בישראל (לעברית ולשון) וטרוניה המסכנה לרחם עליה מלאת שנאת חינם היא וענת תככניות מלאות רוע מלכלכות ועושות משפט לעיני המצלמות ולקהל כמה גילי ודורין רעים ושטניים המורה המקסימה מלאת רוע ועיני בורקות אומרת לטרוניה היפיפייה היא לא בא לי בטוב הדורים הזו מאיימת עם גרזן לכרות את ראשה באותו רגע חשתי גועל מה זה מה שהאח רוצה דם מה הוא סימן למטרה את גילי ודורין כפרות והוא ימלא את כיסו באסמסים בזכות מעריצי גילי ודורין ויראה אותם לקהל שוב ושוב כמה הם רעים וכל הצוות הנהדר האחר הם בסדר הוא לא מעיר לטהוניה וכל חבורת הזבל כמו ביזו וחבורתו לבנה כבר מבינה עניינים ולא נעים לה מביזו חבל מאוד אתמול בערב גילי רצה להיות בסדר ויצא הכי מגעיל בגלל שענת וטרוניה כבר מהצהריים מפני כל עם ישראל החליטו פה אחד להפיל אותו ולגרום שגילי יצא הכי גרוע ועשו את זה יפה שגילי יראה באור לא נכון וכמובן ליאון הנדנדה ודור וכל הצוות מנדים את גילי ואת דורין אבל המטרה להעיף את גילי וכל זה מרוע ופשטנות טאוניה המרעילה ביזו המגעיל והנחש ענת המורעלת והמרעילה לי נראה שגם ההפקה לא אוהבת את גילי וכן חבל נראה לי שגילי יצא

• תגובה מהירה
  • לשלגיה שרית
  • 30/06/2013 08:04
  • צפיות145
כתבת נכון אבל אל תשכחי נא את הפודלון יניב שבשעה 4.00 הבוקר וכמעט התעלפתי לשמוע את ביז'ו עלק הרמבו והפודל טלו יניב עוד מרכלים ומנבלים את הפה על גילי.עד מתי?

• תגובה מהירה
  • לרות גל שרית
  • 30/06/2013 13:08
  • צפיות128
את לא שווה תגובה ואני לא ארד נמוך כמו שאת אוהבת,אין לי לגילי ולא כלום כמו שאין לי עם הרבה באח,אך לראות את העליהום שעושים לו זה מביא אותי לתגובה.לא מעניין אותי מי ייקח את המיליון ואפילו בנותי לא צופות בפעם הראשונה באח ,אני מודה שאני כן,אבל שאני רואה דברים רעים זה מקומם ולכן התגובה.

• תגובה מהירה
  • o
  • צדק ויושר אין בתכנית שרית
  • 30/06/2013 13:09
  • צפיות116
  • תגובה מהירה
  • ישר כוח שרית על כי לא נפלת הרגוע
  • 30/06/2013 13:16
  • צפיות119
לידיה של רות-גל שזה בדיוק מה שהיא מחפשת תשומי ולא מקבלת כך צריך לנהוג באנשים כמותה שיבינו שהם טועים

• תגובה מהירה
  • o
  • לרגוע.הולכת עד הסוף עם האמת שלי שרית
  • 30/06/2013 13:19
  • צפיות130
  • תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה