אם במקום אור הייתה בבית בחורה נכה או מוגבלת עם אותן דעות ואותה התנהגות כשל אור, שהייתה יושבת שם "בפינת ההדחה הפומבית" והמילים שנאמרו לאור היו מכוונות אליה, הייתם רואים מולכם קריאה מגובשת מוצקה וברורה מכל הקצוות לביעור "הנגע" במיידי.
לא רק ש"ההוא" לא היה נערץ אלא היה מקבל נוק אאוט מהחברה, מוקע על התנהגות לא ראויה.
בפועל ישבה שם בחורה חזקה בריאה דעתנית וזה היה בסדר לדבר כך, להתייחס אליה כך, אנשים קיבלו העריצו סימסו תמכו!
זה היה בסדר לתמוך בזה, זה אבסורד .
זו הטעות הכי גדולה שעשו ועושים כרגע כל מי ששם את הדבר הזה "למלך" על ראשו, כולי תקווה שיבינו את זה מהר.
אני לא מעריץ לא של אור ולא של אף אחד אחר, אני מסתכל על סיטואציות ואומר שאם היו שם מתמודדים אחרים, ה"איש" הזה היה מוקע ומודר מכל עניין ציבורי כלשהו.
עכשיו אל תחשבו על אור כאור אלא שימו במקום כל דייר שם מישהו מוגבל ותגידו לי אם היה מקובל עליכם "להגיד רגליים שבורות"
"מכוערת" "שק פטישים"
עתירי רגש וכנות. לי אין בכלל ספק שהחבורה הזו תמשיך הלאה גם יש חיבור טוב שעבר משברים רבים.
דודו מפתיע לטובה ומצליח לסחוט ולחשוף אמיתות רבות בשאלות שלו.
אני לא אוהבת לראות מריבות זה טוב לפעמים ספורות, אבל כל רגע להרגיש כאילו משהו שהולך להתפוצץ לי זה קשה.
מחייכים ,
פתאום אני מגלה דברים שבכלל
לא ידעתי ושמעתי לאורך כל העונה
הם כל כך היו פגועים וכל כך כעסו
על הרודן וגם פחדו ממנו מאוד
שזה העסיק אותם ללא הרף
הם הלכו על בייצים ,וניסו לא להתקל בו
או להוציא מילה מיותרת ,כדי לא לחטוף ריקושטים
וברגע המפגע והמכשול יצא ,נגלו לעיניינו
דיירים אחרים לגמריי
פשוט מדהים
נערך ע"י רוני ק15/03/2016 00:22
"מי שהולך עקום סופו שיפול ולא יקום
מי שהולך ישר בסוף הדרך יהיה מאושר "
אסור לזלזל בהתערבות של ההפקה להתפתחויותתסתכלי על המראה.מה את/ה רואה?
15/03/2016 00:28
134
דוקה כששמעתי את אור מגיבה לדברי הנבל למדתי להעריץ אותה מאד. לגבי אלה שמצדדים ב"צד של הרשע" פתרונות לסוציולוגים מקצוענים. למדתי שכל אחד שצידד בהם התגלה יותר מאוחר כדומה להם. חתרן,בוגדני,רכלן, קנאי,שחקן,תח'מן,סכסכן,מג'נון, ועוד ועוד ראה את הערסים פלורי,גילי,איציק.
ידען,מוזר שאתה מצטט מה שאמר הבהמה כאסמכתאתסתכלי על המראה.מה את/ה רואה?
15/03/2016 00:38
106
ממתי יש לרמאי הנוכל הזה "מילה" חוץ מזה גודוביץ' ידוע 45 שנה כמג'נון של ת"א. הוא סולק מתפקיד אדריכל בעיריית ת"א בגלל התנהלות בשגעון. וארינה היתה אוטיסטית. התנהלותה במטבח לא היתה אלגנטית וגם עוררה רכילות וקינאה של כמה זכרים(!) אפורים שפחדו מהלשון החדה שלה כי היה להם מה להפסיד
ובכלל, זה לא היה קורה, הציבור לא היה מאפשר זאת.
אם "ההוא" היה קורא לבחורה מוגבלת עם צליעה "רגליים שבורות" ? או לבחורה עם מום בפנים "מכוערת"?
הוא רצה לפגוע ופגע ללא הבדל מה עמד או ישב מולו, הוא היה עושה זאת גם עם מוגבל, ההבדל היחידי היה איך הציבור היה מקבל את זה !
זה לא היה עובר בשקט את המצלמה בבית האח , את מסך הטלו'
ולא את עינו הפקוחה של הציבור שהיה מגנה בוודאות.
אם זה היה קורה לנכה היו מגנים, אם קורה לדייר סטנדרט לא מגנים???
אין שוני ולכן התמיכה בו בעניין הזה שגוייה ורעה מיסודה, חבל שכך עושים