ראיתם את השיחה של ענת ויניב בשישי ב2300

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 03:05 אל רום
התראה חדשה היום 01:14 רמת מגשימים
התראה חדשה אתמול 23:52 ראש הנקרה
התראה חדשה אתמול 21:24 בצת

• ראיתם את השיחה של ענת ויניב בשישי ב2300 אני
  • 29/06/2013 06:31
  • צפיות133
ענת מתיימרת להיות לא אסטרטגית וכמובן שהיא כן כזו, אך העיקר להאשים את ביזו ככזה ואת לבנה ואת גילי.
ענת טוענת שלגילי יש "גרופים" ו"יס-מנים" וחברים נאמנים שנותנים לו רוח גבית ומחזקים אותו. ואילו היא לא מחפשת בנרות כאילו אנשים בקבוצה ואחרי שהיא שופכת את אשר במוחה הזדוני לחבריה, היא מייד שואלת אותם "נכון?" "אתה מסכים איתי?" היא לא תשאל "מה דעתך? איך אתה רואה את זה".
גילי הוא סוג של תמונת ראי לענת, שמנסה בכל הכח להיות גם היא מסמר המסיבה, מרכז העיניינים ולא מצליח לה. היא מנסה להיות טובה למרות שרוב הזמן "לא בזיין שלה" להיות טובה והכל הצגה מצוצה מהאצבע, והיא בעצמה בוחנת את מידת הטוב והנדיבות של גילי (בעוד היא קטנונית גדולה. אז מה זה להיות בן אדם טוב בעיניה?
אדם שפיו וליבו שווים?
למי אין מודעות עצמית?לה או לגילי?
גילי יודע בדיוק מה הוא עושה ולמה הוא עושה.
היא רואה את עצמה? בסך הכל כואב לה כי גילי אדם חופשי ומאושר, משוחרר ופעיל, ומתאמץ להנות מכל רגע.
ומה היא? זקוקה לרעל ולשכרות כדי להיות 5 דקות משוחררת עד שהיא תקיא את עצמה לדעת ובדרך תכפה את עצמה על משהו שיחבק אותה ויעזור לה להגיע לשירותים או למיטה.
היא פטאטית לא קטנה, לצערי.
היא זקוקה לטיפול אישיות, היא עדיין באבל על אמא שנפטרה, היא מדוכאת וחשוכה. עייניה לרוב כבויות, וכשהן פתוחות היא צרת עין. היא מדברת וחיה מתמהיל של דיכוי ומירמור ועצבות.
הלוואי והעזרה הנפשית בארץ היתה הרבה יותר נגישה לאנשים.

• תגובה מהירה
  • אני. ענת אישה איומה פשוט מזעזעת. תמיד מרכלת יסמין
  • 29/06/2013 06:38
  • צפיות205
תמיד מתוסכלת. ממורמרת. המביטים שלה זועמים למרות שבמאמץ הפה שלה נפתח תמיד לחיוך מאולץ .. ראיתי כעת את השיחה שלה עם יניב בלילה. איך היא נבהלה כשיניב אמר שגילי יגיע למקום השני. ממה היא כל כך נבהלת...היא חושבת שהיא תישאר לחמישיית הגמר בכלל??? אם הייתי לסבית הייתי מתביישת שאנשים לא יחשבו שכל הלסביות כאלה רשעיות, רעות לב, רכלניות, צבועות, מעוררות חלחלה. מי שנכנס לפה של ענת זה עונש מוות מיידי. לא יאומן כמה האישה הזו מזעזעת. אפילו טהוניה וביזו בחיים לא ריכלו ככה על גילי. גילי פשוט תקוע בלב ובפה ובראש שלה. ואני מקווה שמהיום עד היום שהיא תמות היא רק תחלום גילי גילי גילי גילי ותמות גם כשגילי בראש שלה. אמן. אישה רעת לב בצורה מזעזעת!!

• תגובה מהירה
  • o
  • דורין ברוך השם כולה אהבה! מדהימה, קוסמת! אני
  • 29/06/2013 07:04
  • צפיות162
  • תגובה מהירה
  • o
  • דורין מתחברת ליכולת הנתינה, הדאגה ולשמחה של גילי! אני
  • 29/06/2013 07:11
  • צפיות107
  • תגובה מהירה
  • אכן ראינו תשיחה רונית
  • 29/06/2013 07:43
  • צפיות125
כמה רעל יניב וענת שיחנק להם הפה כמה רעל על מש מיילי כבר לא יכולתי אז סגרתי ולא צפיתי

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה